واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: زورگيران اول آدرس ميپرسيدند بعد سرقت ميكردند
آنها به بهانه پرسيدن آدرس، به مالباختهها نزديك ميشدند و با تهديد چاقو دست به سرقت ميزدند.14شهريورماه بود كه نخستين شكايت از اين باند در اختيار پليس قرار گرفت. شاكي دانشجوي جواني بود كه ميگفت سرنشينان يك موتورسيكلت طرح هوندا دست به زورگيري از وي زدهاند. مرد جوان اظهار داشت: داشتم تلفني با يكي از دوستانم حرف ميزدم كه 2جوان موتورسوار مقابلم توقف كردند و آدرس پرسيدند. در حال راهنمايي آنها بودم كه يكي از آنها از موتور پياده شد و به طرفم آمد. او چاقو را از زير لباسش بيرون كشيد و با تهديد، گوشيام را قاپيد. گوشي من يك ميليون و 500هزار تومان قيمت داشت اما مرد سارق آن را دزديد و همراه دوستش فرار كرد.
با شكايت اين مرد، تيمي از كارآگاهان پايگاه دوم پليس آگاهي تهران مأمور رسيدگي به پرونده شدند. در ادامه شكايتهاي مشابه ديگري در اختيار پليس قرار گرفت كه نشان ميداد اعضاي يك باند 4نفره با 2موتورسيكلت به سراغ دانشآموزان و دانشجويان ميروند و به بهانه پرسيدن آدرس به آنها نزديك شده و سپس با تهديد چاقو دست به سرقت گوشيهاي گرانقيمت آنها ميزنند.
بررسيها نشان ميداد كه اعضاي اين باند بيشتر در محدودههاي شمال غرب تهران دست به سرقت ميزنند و در برخي از سرقتهايشان، به جاي پرسيدن آدرس از ترفند پرسيدن ساعت استفاده ميكنند.
درحاليكه سرقتهاي اين باند ادامه داشت، كارآگاهان به چهره نگاري آنها پرداختند و در بررسي بانك اطلاعاتي پليس، توانستند يكي از اعضاي باند به نام بهزاد، 22ساله را شناسايي كنند. اين مرد جوان از مجرمان سابقهدار بود كه پيش از اين هم به اتهام زورگيري دستگير و راهي زندان شده بود.
مخفيگاه بهزاد در منطقه خليج شناسايي شد و مأموران با زيرنظر گرفتن وي توانستند 3همدست او را نيز شناسايي كنند. پاتوق اين باند منطقه تهرانسر بود كه كارآگاهان با محاصره آنجا توانستند هر 4 متهم را دستگير كنند. با كشف دهها گوشي تلفن همراه مسروقه و 2دستگاه موتورسيكلت از اعضاي باند، متهمان به اداره آگاهي منتقل شدند و به زورگيريهاي متعدد اعتراف كردند. آنها گفتند كه در جريان زورگيريهايشان بيشتر گوشي تلفن همراه مدل بالا سرقت ميكردند و موتورهايي كه در اختيار داشتند را روزانه براي انجام نقشه سرقت كرايه ميكردند.
سرهنگ جانپرور، رئيس پايگاه دوم پليس آگاهي تهران با بيان اين خبر گفت: اعضاي اين باند در ازاي اجاره موتورسيكلتها، يك گوشي تلفن همراه مسروقه به صاحب موتور ميدادند و با استفاده از اين موتورها راهي خيابانها شده و از دانشآموزان و دانشجويان زورگيري ميكردند. وي ادامه داد: تاكنون دهها مالباخته شناسايي شدهاند و ديگر مالباختگان احتمالي هم ميتوانند براي شناسايي متهمان به پايگاه دوم پليس آگاهي تهران مراجعه كنند.
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]