تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 22 اسفند 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد ، و نماز را برای دوری از تکبر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864746357




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزئيات‌ ديدار لاريجاني با هيئت اروپايي


واضح آرشیو وب فارسی:فردا نیوز: جزئيات‌ ديدار لاريجاني با هيئت اروپايي
رئيس مجلس در ديدار با هيئت اروپايي با تأكيد بر اينكه نحوه برخورد با اجراي توافقنامه ژنو آزموني براي صداقت غرب درباره ايران است، هشدار داد ادامه رفتارهاي آمريكا در زمينه توافقنامه ژنو مي‌تواند مشكلات مهمي ايجاد كند.
فارس: علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي امروز در ديدار اعضاي هيئت پارلماني اروپا با بيان اينكه اسلام داراي يك نظام حقوقي بسيار غني در زمينه‌هاي مختلف به ويژه حقوق انسان و كيفيت رابطه مردم و حكومت است، اظهار داشت: شناخت دستاوردهاي اين تفكر و نظام حقوقي غني و پيشرفته براي اروپا و ساير كشورها بسيار مفيد خواهد بود.

وي با انتقاد از برخي تلاش‌ها براي سياسي كردن موضوع حقوق بشر افزود: حقوق بشر در اصل يك موضوع اجتماعي است كه با زندگي مردم ارتباط دارد آغشته كردن اين مسئله با اغراض سياسي اشتباه بزرگي است.

رئيس مجلس همچنين تداوم گفت‌وگوها ميان تهران و اروپا را در مورد حقوق بشر بسيار مفيد خواند كه براي تقويت شناخت و ايجاد درك متقابل از يكديگر و حل بسياري از سوء تفاهمات ضروري است.

وي در بخش ديگري از سخنانش با استقبال از تقويت ارتباطات و رايزني ميان ايران و اروپا، تصريح كرد: همكاري ميان ايران و كشورهاي اروپايي مي‌تواند براي ايجاد امنيت و آرامش در شرايط حساس كنوني منطقه مفيد باشد.

لاريجاني با اشاره به عدم پايبندي كشورهاي غربي بر توافقات قبلي خود در زمينه هسته‌اي با كشورمان و حمايت اين كشورها از رژيم بعثي عراق در حمله به ايران، گفت: نحوه برخورد با اجراي توافقنامه اخير ژنو آزموني براي صداقت كشورهاي غربي در مورد ايران خواهد بود.

وي تأكيد كرد: كشورهاي غربي نبايد اشتباهات گذشته در نحوه برخورد با ايران را تكرار كنند.

رئيس مجلس با اشاره به مواضع اخير مقامات آمريكايي در مورد اين توافقنامه، يادآور شد: ادامه اين قبيل رفتارها در مراحل آتي مي‌تواند مشكلات مهمي ايجاد نمايد.

وي با استقبال از توسعه مراودات و تبادل هيأت ميان مجلس و پارلمان اروپا، خاطرنشان كرد: گسترش ارتباطات فيمابين مي‌تواند بستر مناسبي براي تقويت همكاري‌ها در ساير حوزه‌ها ايجاد كند.

در اين ديدار همچنين «كرونبرگ» رئيس هيئت پارلمان اروپايي ضمن ابراز خرسندي از سفر به كشورمان، گفت‌وگوها و مذاكرات انجام شده با مقامات ايراني را بسيار مفيد و سازنده دانست و گفت: گفت‌وگوهاي انجام گرفته باعث تقويت شناخت و درك از مواضع و ديدگاه‌هاي ايران نسبت به مسائل مختلف شد و اميدواريم اين ارتباطات به نحوي روافزون و مستمري ادامه يابد.

وي مردم ايران را داراي تمدني غني و ديرينه خواند كه همواره در راه صلح و آرامش تلاش كرده‌اند و افزود: در هر گفت‌وگويي ميان ايران و اروپا بايد به ارزش‌هاي مذهبي و باورهاي طرفين احترام گذشته شود.

«كرونبرگ» همچنين با ابراز خرسندي از توافق ايران با گروه 1+5 ابراز اميدواري كرد كه با تقويت اعتماد ميان طرفين، زمينه توافق نهايي در اين موضوع ايجاد شود.

اعضاي هيئت پارلمان اروپايي در اين ديدار، همچنين با بيان اهميت گسترش همكاري‌هاي فيمابين، بر ايجاد مناسبات نزديك و پيوسته ميان مجلس شوراي اسلامي و پارلمان اروپايي تأكيد كردند.

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فردا نیوز]
[مشاهده در: www.fardanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن