تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خداوند عزوجل کسی را که در میان جمع ، بدون ناسزاگویی شوخی کند، دوست دارد .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870439901




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امروزاستاندار لرستان از پروژهاي عمراني پلدختر بازديد كرد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امروزاستاندار لرستان از پروژهاي عمراني پلدختر بازديد كرد
استاندار لرستان در سفر امروز خود از پروژهاي عمراني پلدختر بازديد كرد.


به گزارش خبرگزاري فارس از پلدختر، در اين بازديد كه صبح امروز تا عصر به طول انجاميد هوشنگ بازوند از پروژهاي ايستگاه‌هاي آبرساني، چم مهر، دشت جايدر و رنگين بان و برخي روستاهاي مسير آزاد راه خرم‌زال بازديد كرد.

يكي از ويژگي‌هاي سفر استاندار لرستان نسبت به استاندار اسبق، بازديد دقيق و بدون عجله از پروژه‌ها بود كه برخي از آنها بلافاصله با پيگيري‌هاي تلفني استاندار نسبت به رفع مشكلات اين پروژه‌ها اقدام شد.

از ديگر نكات اين سفر نبود پلاكاردهاي متعدد خوش‌آمدگويي به استاندار لرستان بود كه گويا استاندار لرستان براي صرفه‌جويي از اين ريخت وپاش‌ها دستور لازم را صادر كرده بود.

همچنين از نكات جالب اين سفر تشكيل جلسه نهايي و جمع‌بندي سفر يك روزه استاندار به پلدختر بود كه در مهمانسراي فرمانداري به صورت جدي برگزار شد كه در اين جلسه استاندار لرستان از وضعيت پروژه نيمه‌كاره رنگين بان كه در ماه‌هاي اخير توسط مسئولان شهرستاني و استاني افتتاح شد، انتقاد كرد و افزود: مسئولان بايستي به اين نكته توجه داشته باشند كه براي بهره‌برداري از طرح‌هاي عمراني اين‌قدر عجله به خرج ندهند كه پروژه‌اي نيمه تمام را افتتاح كنند.

در پايان جلسه استاندار لرستان دستور حل مشكلات پروژه‌هاي نيمه تمام استخر شناي پلدختر، مصلاي نماز جمعه، تپه شهداي گمنام، پمپاژ آبرساني واشيان، چم مهر، جايدر، رنگين بان را صادر كرد و قرار شد، براي تكميل طرح آبرساني واشيان مبلغ يك ميليارد تومان و چم مهر مبلغ 300 ميليون تومان در نظر گرفته شد.

همچنين استاندار لرستان دستور لازم را براي تكميل سقف و ديوار مصلاي نماز جمعه پلدختر صادر كرد.

در ادامه سريال‌هاي عدم دعوت خبرنگاران در جلسات اداري، اين بار در دومين سفر استاندار لرستان به پلدختر باز هم شاهد دعوت نشدن خبرنگاران شهرستاني به اينگونه جلسات بوديم.

حاشيه‌هاي جلسه:

* در اين جلسه تلاش امام جمعه پلدختر براي تكميل وراه‌اندازي مصلاي نماز جمعه، تپه شهداي گمنام و ديگر طرح‌هاي آبرساني و عمراني شهرستان پلدختر قابل توجه بود.

* استاندار در پاسخ سئوال خبرنگار فارس پيرامون تغيير فرمانداران به شوخي گفت: فرمانداران در حال فعاليت خود هستند و چيزي در اين خصوص معلوم نيست.

* استاندار لرستان بودجه 93 كشور را معقولانه توصيف كرد و بادكنكي نبودن و تورم‌زا نبودن آن‌را از خصوصيات بودجه 93 اعلام كرد و در خصوص استعفاي نمايندگان گفت:‌ آنها استعفا نداده بودند، بلكه تهديد به اين كار كرده بودند.

* استاندار در پيامي به مردم پلدختر براي توسعه اين شهر قول مساعد داد و گفت: دولت تدبير و اميد براي محروميت‌زدايي تمام تلاش خود را بكار مي‌گيرد.

=============

گزارش از عباس جودكي

=============

انتهاي پيام/85009/ت40

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن