واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: ديدار رئيس ائتلاف ملي حاكم بر عراق با رئيس مجلس شوراي اسلامي
تهران/ واحد مركزي خبر/ سياسي 1392/09/26
ابراهيم جعفري رئيس ائتلاف ملي حاكم بر عراق بعدازظهر امروز با علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي ديدار و گفتگو كرد.
به گزارش اداره اخبار مجلس شوراي اسلامي، آقاي لاريجاني در اين ديدار با اشاره به اشتراكات متعدد ديني، فرهنگي، جغرافيايي و تاريخي ميان جمهوري اسلامي ايران و جمهوري عراق گفت: ضرورت دارد كه دو كشور برادر و همسايه به گسترش هر چه بيشتر مناسبات و همكاري هاي خود مبادرت كنند.
وي افزود: منافع و دغدغه هاي مشترك، راه را براي افزايش رايزني ها و همكاري هاي متقابل ايران و عراق هموار كرده است.
آقاي لاريجاني همچنين با اشاره به حوادث تروريستي اخير در عراق گفت: دشمنان دو ملت بزرگ ايران و عراق نه خواهان نزديكي آنها به يكديگر از يك سو و نه رشد و رفاه اقتصادي عراق از سوي ديگر هستند.
وي افزود: براي جمهوري اسلامي ايران وجود يك همسايه با اقتدار و برخوردار از ثبات و آرامش در كنار خود اهميت دارد.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در بخش ديگري از سخنان خود به موضوع تحولات منطقه اي به ويژه در سوريه پرداخت و اظهار داشت: گذشت زمان به خوبي ثابت كرد كه پرورش و اعزام تروريست و ارسال سلاح به يك كشور جز ايجاد بيثباتي و ناآرامي در منطقه نتيجه اي ندارد.
وي افزود: بحران سوريه تنها راه حل سياسي دارد و كشورهاي خيرخواه منطقه بايد با تعامل و همكاري سازنده به مردم سوريه در رفع مشكلاتشان كمك كنند.
در ادامه اين ديدار ابراهيم جعفري رئيس ائتلاف ملي حاكم بر عراق، جمهوري اسلامي ايران را يك دوست و برادر براي عراق خواند و گفت: گسترش ارتباطات و همكاري ها ميان دو كشور بزرگ و مهم همسايه براي عراق از اهميت زيادي برخوردار است.
وي با بيان اينكه جمهوري اسلامي ايران در طول سالهاي دشوار اخير همواره نقش سازنده اي در استقرار ثبات و آرامش در عراق داشته است، افزود: بايد رايزني ها و همكاري هاي دو كشور در جهت صلح و ثبات منطقهاي بيش از پيش گسترش يابد.
آقاي ابراهيمي فعاليت هاي تروريستي در عراق را تلاش بيهوده دشمنان عراق براي جلوگيري از رشد و توسعه اين كشور دانست و بر ضرورت وحدت تمام قشرهاي مردم عراق تاكيد كرد.
تصويردارد
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]