واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديرعامل سازمان بيمه سلامت ايران:اعتبارات سال آينده بيمه سلامت 66 درصد رشد داشته است
مديرعامل سازمان بيمه سلامت ايران گفت: اعتبارات سال آينده بخش بيمه سلامت 66 درصد رشد داشته است.
![](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/04/05/794696_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان، انوشيروان محسني بعد از ظهر امروز در آيين توديع و معارفه روساي بيمه سلامت ايرانيان استان زنجان اظهار داشت: سلامتي موهبت الهي است و از زماني كه بشر به ارزش اين نعمت الهي پي برد همه توان و انرژي خود را در حفظ و ارتقاي آن به كار گرفته است.
وي تصريح كرد: خواسته سازمان بهداشت جهاني اين است كه همه موسسات سازماني براي سلامتي و ارتقاي سازنده و پويا تلاش كنند تا بتوانند منشا ارائه خدمتي براي آحاد جامعه باشند.
مديرعامل سازمان بيمه سلامت ايران با اشاره به اينكه 25 درصد سهم سلامتي مردم مربوط به اقدامات و فعاليتهاي وزرات بهداشت است، افزود: 75 درصد آن به همكاري و تعامل ديگر دستگاههاي اجرايي مرتبط بستگي دارد.
اين مقام مسئول با بيان اينكه سازمان بهداشت جهاني براي ارتقاي نظام سلامت سه هدف را دنبال ميكند، گفت: نخستين هدف ارتقاي كيفي سطح خدمات استاندارد و بهينه كردن خدمات سلامت است.
محسني پاسخگويي و شفافيت انتظارات و مطالبات مردم را از ديگر اهداف اين سازمان اعلام كرد و اذعان داشت: عدالت در سلامت براي عموم مردم سومين هدف سازمان بهداشت جهاني است.
وي با بيان اينكه دو هدف نخست با همت و تلاش خانههاي بهداشت و شرايط ايجاد شده در آن عملي ميشود، اظهار داشت: در بحث ارائه خدمات سلامت، خدمات اوليه سلامتي، مراقبت، ارائه تخصص كشورمان در جهان حرفي براي گفتن دارد.
مديرعامل سازمان بيمه سلامت ايران ادامه داد: در شاخصههاي سومين هدف سازمان و ايجاد عدالت در سلامت مشكل وجود دارد.
اين مقام مسئول به گزارش بررسي شده سال 87 در اين زمينه اشاره كرد و ادامه داد: بر طبق اين گزارش سه درصد جمعيت روستايي و دو درصد جمعيت شهري به دليل نداشتن توان مالي دچار خط فقر شدهاند.
محسني با بيان اينكه اين آمار در طول سالهاي گذشته افزايش يافته است، تصريح كرد: با توجه به افزايش قيمتها در سال 91 تقريبا 9.5 درصد آحاد جامعه در پرداخت هزينههاي سلامت دچار خط فقر شدهاند.
وي با اشاره به اينكه از اين مقدار 4.62 درصد از مردم دچار هزينههاي فلاكت بار شدهاند، گفت: بيش از 40 درصد از اين افراد مجبور شدهاند لوازم و مايحتاج زندگي خود را بفروشند تا خدمات مربوطه را دريافت كنند.
مديرعامل سازمان بيمه سلامت ايران اذعان داشت: وجود اين شرايط و هزينههاي مربوط به آن زيبنده مردم نيست.
اين مقام مسئول خاطر نشان كرد: مسئولان همه توان خود را براي نهادينه شدن عدالت در سلامت به كار گيرند.
محسني با بيان اينكه تعدادي از افراد در جامعه وجود دارند كه از هيچ بيمهاي برخوردار نيستند، بيان داشت: با توجه به پيشرفت امكانات و ارتقاي برنامهها هنوز سازمان نتوانسته همه آحاد جامعه را بيمه كند.
وي با بيان اينكه دو درصد از روستاييان كشورمان زير پوشش بيمه نيستند، گفت: در روستاها بايد به صورت رايگان دفترچه بيمه براي روستاييان وجود داشته باشد.
مديرعامل سازمان بيمه سلامت ايران به برنامه پوشش بيمهاي دانشجويان دانشگاههاي سراسر كشورمان اشاره كرد و افزود: طبق توافق نامه معاونت دانشجويي وزارت بهداشت و وزارت علوم 400 يا 500 هزار نفر از دانشجويان با دريافت 15 درصد هزينه بيمه ميشوند.
اين مقام مسئول اضافه كرد: اين برنامه بايد طوري اجرا شود كه ثبت نام سال تحصيلي دوم منوط به داشتن دفترچه بيمه سلامت دانشجويان باشد.
محسني با اشاره به اينكه 65 درصد هزينه سلامت بر عهده مردم بوده و از جيب آنها هزينه ميشود، اظهار داشت: اعتبارات سال آينده مربوط بخش بيمه سلامت 66 درصد رشد داشته است.
وي با بيان اينكه با توجه به اعتبار اعلام شده خدمات استاندارد براي بيماران خاص روستاهاي كشورمان 100 درصد رشد داشته است، ادامه داد: درآمدهاي اختصاصي دانشگاه علوم پزشكي در سال جاري 8 هزار ميليارد تومان است.
محسني اضافه كرد: اين ميزان در سال آينده به 11 هزار ميليارد ريال رسيده و در اين زمينه نيز 48 درصد ازايش يافته است.
وي با تاكيد بر اينكه اعتبارات بيمهاي كه دولت تدبير و اميد به اين سازمان اختصاص يافته در هيچ زماني انجام نشده است، متذكر شد: با توجه به افزايش اعتبارات در اين حوزه اميد است دريافت هزينه مربوطه از مردم كاهش يابد.
انتهاي پيام/73008
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]