محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832311390
باهنر در نشست خبري:/ كامل/ هيات رئيسه درحال تبديل گزارش تحقيق و تفحص به دادخواست است
واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: باهنر در نشست خبري:/ كامل/ هيات رئيسه درحال تبديل گزارش تحقيق و تفحص به دادخواست است
مرتضوي و افراد بزرگتر از او نيز اگر جواب بدهند مهم نيست، شايد وي در دادگاه هم بتواند ثابت كند تامين اجتماعي معاملهاي با بابك زنجاني نداشته است؛ اما پاسخهاي رسانهاي فايدهاي ندارد. باهنر در نشست خبري:/ كامل/ هيات رئيسه درحال تبديل گزارش تحقيق و تفحص به دادخواست است
نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه پرونده گزارش تحقيق و تفحص از سازمان تامين اجتماعي هنوز به قوه قضائيه ار جاع نشده است، گفت: هماكنون در حال تبديل گزارش تحقيق و تفحص به داد خواست هستيم، نميتوان گزارش را به شكل اوليه خود را به قوه قضاييه ارجاع دهيم.
به گزارش خبرنگار ايلنا، محمدرضا باهنر در نشست امروز صبح(26 آذر) با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال خبرنگار ايلنا، درخصوص گزارش هيات تحقيق و تفحص مجلس از سازمان تامين اجتماعي گفت: اي كاش اين گزارش به شكل بهتري تنظيم ميشد. اينكه بخواهيم همه چيز را با يكديگر مرتبط كنيم باعث ميشود تا مساله براي همه مشتبه شود.
وي افزود: ممكن است يك قانون قابل نقد باشد، اما كسانيكه مبتني بر قانون حتي قوانين قابل نقد اعمالي راانجام دهند، قابل تعقيب نخواهند بود. مشكل جايي ايجاد ميشود كه تخلف از قانون صورت گيرد متاسانه در اين گزارش نيز برخي مسائل قانوني قابل نقد وجود داشت كه با ديگر مسائل خلط شده بود.
نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي همچنين يادآور شد: مسئولين كشور از شخص رئيس جمهور تا وزرا و مديران كل و نمايندهها داراي يك سري اختيارات قانوني هستند. هر يك از آنها داراي ارباب رجوع بوده و نياز به امكانات دارند، در مواردي ممكن است كار برخي از مراجعين بسيار ضروري باشد و از طريق سيستم اداري قدري طولاني شود، براي همين در مجلس هرازگاهي ما به برخي نمايندگان ۲ تا ۳ ميليون تومان پول ميدهيم تا صرف موارد ضروري حوزه انتخابيه خود كنند و اين مبلغ ناچيزي است.
باهنر با تاكيد بر اينكه توقعات موكلين از نمايندگان فراتر از اين مبالغ است، گفت: رئيس جمهور در دولت نهم و دهم در هر سفر علاوه بر بودجههاي عمراني دهها ميليارد كمكهاي موردي انجام ميداد كه البته ما كار با درست بودن يا نبودن آن نداريم. توقع هم نداريم كه نمايندگان مجلس در آن حد كمك كنند.
وي ادامه داد: ضمن اينكه طبق آييننامه مجلس در تحقيق و تفحص از دستگاهها مكلف هستيم؛ در مواردي كه خلاف قانون تشخيص داده شود از طريق هيات رئيسه به قوه قضاييه ارجاع ميدهيم.
باهنر در خصوص جوابيههاي صادر شده از سوي مرتضوي عنوان كرد: مرتضوي و افراد بزرگتر از او نيز اگر جواب بدهند مهم نيست، شايد وي در دادگاه هم بتواند ثابت كند تامين اجتماعي معاملهاي با بابك زنجاني نداشته است؛ اما پاسخهاي رسانهاي فايدهاي ندارد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين گزارش از سوي هيئت رئيسه به قوه قضاييه ار جاع شده است، گفت: ما هم اكنون در حال تبديل اين گزارش به دادخواست هستيم نميتوانستيم گزارش را به همان شكل به قوه قضاييه ار جاع دهيم.
محمدرضا باهنر در ادامه نشست خبري با اصحاب رسانه ضمن گرامي داشت ياد حبيب الله عسگر اولادي عنوان كرد: مرحوم عسگر اولادي در سن ۸۰ سالگي و تا پيش از اعزام به بيمارستان حتي در روزهاي جمعه نيز ازاوايل صبح براي پاسخ به مراجعين در دفترش حاضر ميشد واگر بگويم تراز يك مسلمان ولايي بود اغراق نكردهايم.
وي افزود: عسگراولادي يك سرباز بابصيرت با ديدگاه عميق و آماده به ركاب بود و همواره در خدمت نظام و انقلاب بود كه عليرغم سن بالا به شدت جوان فكر ميكرد و حرفهاي نو بسياري داشت.
باهنر با تاكيد بر اينكه عسگراولادي هيچگاه از هدايت هيچ كس نااميد نميشد، گفت: وي حتي در چند ماه آخر عمر خود ميخواست توري پهن كند تا از طريق آ ن زمينه را آماده كند كه سران فتنه را به دامن انقلاب و مردم باز گرداند. قطعاً جايگزين وي به سادگي پيدا نميشود. اما همان طور كه سخنگوي جبهه پيروان نيز عنوان نمود هفته گذشته شوراي مركزي جبهه به اتقاق آرائ از من خواست تا مسئوليت جبهه را بپذير يم.
وي در پاسخ به اين سوال كه قرار است اهداف جبهه پيروان چگونه دنبال شود، گفت: اگر بخواهيم تعريفي از عملكرد گذشته جبهه پيروان داشته باشيم بايد بگوييم كه اين جبهه نوعي ائتلاف براي زمان انتخابات بود، اگرچه به شكل مستمر جلسات شوراي مركزي برگزار ميشد اما عملكرد جبهه حزبي نبود و بعد آن بيشتر بر همدلي بود. براي همين همانند احزابي كه داراي واحدهاي متعدد سياسي، فرهنگي وغيره هستند نبود و هم اكنون هم نيست.
دبيركل جبهه پيروان با بياناينكه اعضاي اين جبهه عموماً اعضاي حقوقي هستند، گفت: ما در جبهه پيروان عضو حقيقي نداريم. بنابراين در اين جبهه هر فردي كه دبيركل يكي از احزاب زيرمجموعه باشد به شكل اتوماتيك عضو شوراي مركزي نيز خواهد بود. بايد بررسي كرد كه آيا ما ميخواهيم در آينده نيز يك انتخاب ائتلافي باشيم يا كاركرد حزبي داشته باشيم، چرا كه تبديل شدن به حزب وا حدهاي اجرايي قوي و دفتر مستقل ميخواهد كه هم اكنون حتي يك متر ساختمان نيز به نام جبهه پيروان نيست.
وي افزود: علاوه بر اين هريك از احزاب عضو جبهه براي اين كار بايد برخي ا ختيارات خود را به جبهه بدهند تا اختلاف و تضاد ايجاد نشود. البته قرار است در اين مورد در شوراي مركزي جبهه بحث داشته باشيم من فكر ميكنم فعاليت درحد ائتلاف انتخاباتي براي جبهه پيروان كافي نيست، چرا كه اين از قويترين تشكل اصول گرايي در كشور محسوب ميشود كه اصحاب زيادي را در زير مجموعه خود دارد.
باهنر با تاكيد بر اينكه براي تامين امكانات مادي و پيشبرد فرايند جبهه به سمت كاركرد حزبي تلاش ميكنيم، گفت: البته نبايد برداشت شود كه ما هم اكنون ميخواهيم جبهه را به حزب تبديل كنيم، چنين مسالهاي در دستور كار ما نيست. اين برنامه دراز مدت جبهه است كه بايد براي آن زمان بندي تعيين كنيم.
دبيركل جبهه پيروان درخصوص نحوه تعاملات دولت با قوهمقننه گفت: درخصوص همكاري جريانات سياسي از قديم بحث بر اين بوده كه شرط كلي اين است كه احزاب درچهارچوب قانون اساسي و قوانين موضوعه فعاليت كنند، اما نبايد فراموش كرد كه نقد يك قانون مجوز شكستن قانون نيست و هيچ فرد اجازه تخطي از قانون را ندارد.
وي ادامه داد: اين شرط و طبيعي هر نهادي است با تحقق چنين شرطي ما از همكاري استقبال ميكنيم. علاوه بر اين بايد رقابت سالم نيز وجود داشته باشد، چرا كه رشد و موفقيت بارقابت حاصل ميشود، اما اين رقابت نبايد حذ في باشد.
باهنر يادآور شد: زماني كه در كشور بحث حذف يك جريان سياسي مطرح بود، من گفتم كه جريان سياسي قابل حذف نيست. اين افراد به من انتقاد ميكردند كه تو به اصلاح طلبان التماس ميكني. در صورتي كه اين طور نبود حمايت دولت؛ مجلس و قوه قضاييه از يكديگر هم يك شرط دارد و آن اينكه هر يك از قوا به اختيارات قانوني خود بسنده كنيم. چرا كه مشكلات گذشته بيشتر از اين ناحيه بود. حمايت مجلس از دولت يازدهم نيز به شرط اعتدال و حركتهاي علمي با پشتوانه درست است.
محمدرضا باهنر در نشست خبري خود با اصحاب رسانه در خصوص ديدار هيات پارلماني اروپايي با جعفر پناهي و نسرين ستوده گفت: از نظر ديپلماتيك نظارت بر اين مساله با وزارت خارجه است و مجوز ورود اتباع خارجي را وزارت خارجه به آنها ميدهد. البته وزارت خارجه نمي تواند در اين زمينه تحكم كند. توصيههاي لازم را نيز به آنها ارائه ميدهد. البته وزارت خارجه نميتواند بگويد من موافق اين موضوع نبودم، چون به آنها ويزا داده است.
باهنر با بيان اينكه "اين تعاملات بايد با همگرايي، همراهي و همافزايي حل شود وگرنه مشكل به وجود ميآيد و اينكه بخواهند به گردن همديگر بيندازند به مصلحت نيست"، در پاسخ به اين پرسش كه "آيا دعوتكننده، مجلس بوده است و اينكه آصفري - نماينده مجلس - گفته كاظم جلالي - رييس مركز پژوهشهاي مجلس - اين دعوت را انجام داده، درست است؟" گفت: بله؛ آقاي جلالي نماينده مجلس هستند.
خبرنگار بار ديگر پرسيد "گفته ميشود در همين رابطه جلسهاي با حضور وزير اطلاعات و وزير امور خارجه در مجلس انجام شده است"، كه باهنر نيز در اين باره اظهار كرد: من از اين جلسه اطلاع دقيق ندارم.
رييس جبهه پيروان خط امام و رهبري در برابر پرسش ديگري درباره ديدارهاي اخير بين اصولگرايان نيز پاسخ داد: آقاي تقوي اخيرا جلسهاي را در محل جامعه روحانيت برگزار كردند كه البته من جزو مؤسسان اين جلسه نبودم. در هر صورت، اين اقدام مثبت است و من هم استقبال ميكنم، اما درباره اينكه چقدر اين جلسات به نتيجه برسد، بايد منتظر بود. در اين جلسه درباره انسجام اصولگرايان، همكاريها و همافزاييها و آسيبشناسيها بحثهايي مطرح شد.
خبرنگار ديگري پرسيد "هماكنون برخي از رسانههاي افراطي به جوسازي و موجسازي عليه دو حزب مشاركت و سازمان مجاهدين پرداختهاند؛ آيا بهتر نيست به جاي اين جوسازيها به بحث و بررسيهاي معقول و منطقي و در چارچوب قانون انديشيد و اين تخريبها را كنار گذاشت و آيا اصولگرايان با اصلاحطلبان به دنبال تعامل هستند؟" كه باهنر گفت: ما در جريانات مختلف سياسي هم آدمهاي افراطي و هم آدمهاي معتدل داريم و اين جريانات هم در بين اصولگرايان و هم در بين اصلاحطلبان وجود دارد. به هر ترتيب بايد دانست كه حزب مشاركت و سازمان مجاهدين در اوج افراط بودند كه منحل شدند. البته اعضاي آنها ميتوانند حزب ديگري تشكيل دهند يا اينكه به دادگاه شكايت كنند، اما هماكنون تحت عنوان اين دو حزب نميتوانند فعاليت كنند.
وي خاطرنشان كرد: چه در زمان اصلاحطلبان و چه در زمان اصولگرايان، من به ميانهروهاي جريانات گفتم كاري نكنيد كه جريانتان دست تندروها بيفتد، همانطور كه تندروهاي اصلاحطلب ضربه زدند، تندروهاي اصولگرا هم مشكل ايجاد كردند. اگرچه اينها ميتوانند فعال باشند اما نبايد ميداندار باشند.
اين فعال سياسي در پاسخ به پرسش ديگري درباره برنامه جبهه پيروان خط امام و رهبري براي انتخابات مجلس آينده با توجه به برخي فعاليتهاي اصلاحطلبان در اينباره، اظهار كرد: اينكه اصلاحطلبان فعاليت كنند تا مجلس آينده را در دست بگيرند، مورد مزمت نيست. مهم اين است كه هر گروهي احساس نكند ميتواند رقيبش را با زور و خشونت از ميدان به در كند و همه جريانها بايد در يك انتخابات آزاد رقابت كنند و به سمت انتخابات مجلس بروند.
وي خاطرنشان كرد: اصولگرايان در اين راستا برخي كارهاي فكري و تئوري خود را شروع كردهاند، اما به هر ترتيب اختلافاتي هم وجود دارد. كما اينكه در بين اصلاحطلبان نيز اختلافاتي به چشم ميخورد.
باهنر در ادامه درباره فعاليت جبهه پيروان در قالب حزب فراگير نيز گفت: اينطور نيست كه هماكنون جبهه پيروان به سمت تشكيل يك حزب برود. البته ما كارهاي مطالعاتي را بر سر تشكيل يك حزب بومي انجام دادهايم و علاقه داريم حزب فراگيري را تشكيل دهيم كه همه اعضايش در آن فعال باشند و تعامل داشته باشند. اين كار را در حد تئوري و مطالعاتي شروع كردهايم.
رييس جبهه پيروان خط امام و رهبري همچنين درباره بحث تعامل با جبهه پايداري گفت كه "اين كار را دنبال ميكنيم".
خبرنگار ديگري در مورد ضرورت تشكيل باشگاه يا خانه احزاب از باهنر پرسيد كه وي در اين باره گفت: پايهگذار خانه احزاب، دولت اصلاحات بود و اين خانه در زمان آقاي خاتمي شكل گرفت كه البته كار خوبي بود، ولي يك مقدار منحرف شد. خانه احزاب براي اين تشكيل نشده بود كه يكي، يكي ديگر را از آن بيرون كند. ما فكر ميكنيم خانه احزاب ميتواند مفيد باشد وقتي كه همه جريانهاي سياسي در آن سهم داشته باشند و حداقل در جريان خانه احزاب ديكتاتوري اكثريت مطرح نشود. اين محفل ميتواند محفل خوبي باشد تا اينكه يك مقدار از تشنجها كاسته شود.
باهنر در برابر اين پرسش كه "واكنش مجلس در قبال وجود برخي افراد حاضر در حوادث 88 در برخي از سمتهاي مديريتي چيست؟"، پاسخ داد: در اين باره بايد بين رويكرد و يا يك فرد ويژه تفاوت قائل شد. اگر دادگاه فردي را از فعاليتهاي سياسي و اجتماعي محروم كرده، طبيعي است كه اگر چنين فردي در سمتي گمارده شود خلاف قانون است. يك موقع هم هست كه بحث رويكردي پيش ميآيد. اگر رويكرد دولت به سمت صدرنشين كردن فتنهگران باشد مجلس در اين باره مواظبها و مراقبتهاي لازم را انجام خواهد داد، اما اينكه يك كسي ميخواهد معاون خودش را انتخاب كند، اگر رويكرد وزارتخانه اين نباشد و چنين فردي محكوميت نداشته باشد، بحث ديگري است.
رييس جبهه پيروان خط امام و رهبري ادامه داد: به نظر من هر موقع فضاي كشور به دست راديكالها افتاد به ضرر و زيان بوده است. چه در دوره اصلاحات و چه در دوره اصولگرايان و زمان آقاي احمدينژاد اين موضوع وجود داشته است.
همان خبرنگار بار ديگر سوال كرد "چقدر ضرورت دارد كه نمايندگان در جلسات غيرعلني موبايل خود را به همراه نداشته باشند، با توجه به اينكه گفته شده آيفونها در حال شنود هستند؟" و باهنر نيز گفت: در اين راستا يك بحث عرفي و يك بحث قانوني وجود دارد. جاسوسهاي دنيا در حال حاضر 90 درصد اطلاعات خود را از منابع عادي خبري ميگيرند، مثلاً اين مساله را كه ما در سال چند نفر محكوم به اعدام داريم، ميتوان با يك جستجو پيدا كرد.
وي ادامه داد: گاهي از آنجا كه ما ميخواهيم جلسه رسمي نباشد، جلسه غيرعلني برگزار ميكنيم و اين به معناي محرمانه بودن جلسه نيست؛ البته برخي مسائل هم محرمانه است و بايد مواظب بود. روزي هزاران نامه طبقهبندي شده در كشور توليد ميشود و هركس اين نوع مطالب را افشا كند، مجازات قانوني دارد.
رييس جبهه پيروان خط امام و رهبري همچنين خاطرنشان كرد: ما نميتوانيم بگوييم كه همه نمايندگان با خود تلفن همراه خود را به جلسات نياورند، اما به هر ترتيب در مسائل محرمانه بايد مواظب بود.
باهنر همچنين در پاسخ به پرسش خبرنگاري درباره پرونده كِرسنت اظهار كرد: اين موضوع در كميسيونهاي اصل 90 و انرژي پيگيري ميشود.
در پايان اين نشست، خبرنگاري نظر باهنر را در مورد ديدارهاي هيات پارلماني اروپا با جعفر پناهي و نسرين ستوده پرسيد كه وي در اين باره گفت: هركس در اين راستا اختياراتي دارد و اگر اتفاقي افتاده باشد كه خلاف مقررات و قوانين كشور باشد، بايد برخورد شود و ما از دستگاه ديپلماسي كشور چنين انتظاري را داريم اما اگر برخلاف مقررات عملي انجام نشده ولي بر خلاف عرف عملي انجام شده باشد، بايد با فردي كه خلاف كرده در سيستم اداري با او برخورد شود و اگر هم موضوع در حد خيانت و اين حرفها باشد بايد به قوه قضاييه معرفي شود.
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]
صفحات پیشنهادی
گزارش تحقيق و تفحص از صنعت خودرو/ توليد خودرو در ايران به نفع خارجيها است
گزارش تحقيق و تفحص از صنعت خودرو توليد خودرو در ايران به نفع خارجيها است رييس كميسيون صنايع و معادن مجلس از آماده شدن گزارش تحقيق و تفحص صنعت خودرو براي قرائت در صحن علني مجلس خبر داد جمعه 29 آذر 1392پورابراهيمي: در انتخاب هيات تحقيق و تفحص از مس، تخلف شده است
پورابراهيمي در انتخاب هيات تحقيق و تفحص از مس تخلف شده است نماينده مردم كرمان مدعي شد كه كميسيون صنايع مجلس تخلفاتي را در ارتباط با انتخاب اعضاي تحقيق و تفحص از شركت ملي مس انجام داده است محمدرضا پورابراهيمي كه امروز به همراه غلامرضا تاجگردون ميهمان خبرگزاري ايسنا بود در پاسخاولين جلسه هيات تحقيق و تفحص از صنعت فولاد كشور با نعمتزاده برگزار خواهد شد
اولين جلسه هيات تحقيق و تفحص از صنعت فولاد كشور با نعمتزاده برگزار خواهد شد نايبرئيس هيات تحقيق و تفحص از صنعت فولاد كشور در مجلس از تشكيل اولين جلسه اين هيات در هفته آينده خبر داد گفت اولين جلسه كاري هيات تفحص را در اتاق وزير صنعت معدن و تجارت و با حضور اشخاص حقيقي و حقوقتحقيق و تفحص از صندوق بازنشستگي مسكوت ماند
تحقيق و تفحص از صندوق بازنشستگي مسكوت ماند نماينده مردم ميناب در مجلس شوراي اسلامي گفت تحقيق و تفحص از صندوق بازنشستگي كشوري از ۴ ماه پيش مسكوت مانده است آقاي هاشمي نخل ابراهيمي در مصاحبه با خبرنگار واحد مركزي خبر افزود در آن زمان برخي نمايندگان ابهاماتي درباره اين صندوق داشتندوزیر رفاه خواستار پیگیری حقوقی مفاد گزارش تحقیق و تفحص تامین اجتماعی شد
وزیر رفاه خواستار پیگیری حقوقی مفاد گزارش تحقیق و تفحص تامین اجتماعی شد ربیعی در نامه ای به دبیر هیات امنای سازمان تامین اجتماعی و مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی پیگیری حقوقی مفاد گزارش هیات تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی برای استیفای حقوق بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی را خواستوزير رفاه خواستار پيگيري حقوقي مفاد گزارش تحقيق و تفحص تامين اجتماعي شد
وزير رفاه خواستار پيگيري حقوقي مفاد گزارش تحقيق و تفحص تامين اجتماعي شد ربيعي پيگيري حقوقي مفاد گزارش هيات تحقيق و تفحص مجلس شوراي اسلامي براي استيفاي حقوق بيمه شدگان سازمان تامين اجتماعي را خواستار شد وزير تعاون كار و رفاه اجتماعي در نامه اي به دبير هيات امناي سازمان تامين اجتموزير تعاون،كار و رفاه تأكيد كرد:پيگيري حقوقي مفادگزارش هيئت تحقيق و تفحص براي استيفاي حقوق بيمهشدگان تامين اج
وزير تعاون كار و رفاه تأكيد كرد پيگيري حقوقي مفادگزارش هيئت تحقيق و تفحص براي استيفاي حقوق بيمهشدگان تامين اجتماعي وزير تعاون كار و رفاه اجتماعي در نامهاي به دبير هيئت امناي سازمان تامين اجتماعي و مديرعامل سازمان تامين اجتماعي پيگيري حقوقي مفاد گزارش هيئت تحقيق و تفحص مجلس شورگزارش فارس از نخستين نشست خبري شهردار كرجكرج نيازمند 51 تقاطع/براي احداث تقاطعات 90 ميليارد تومان اعتبار نياز
گزارش فارس از نخستين نشست خبري شهردار كرجكرج نيازمند 51 تقاطع براي احداث تقاطعات 90 ميليارد تومان اعتبار نياز است شهردار كرج گفت كرج نيازمند 51 تقاطع است كه براي احداث تقاطعات مذكور 90 ميليارد تومان اعتبار نياز است به گزارش خبرگزاري فارس از كرج علي تركاشوند شامگاه امروز در نشسادعاي تخلف در انتخاب هيات تحقيق و تفحص از مس
ادعاي تخلف در انتخاب هيات تحقيق و تفحص از مس نماينده مردم كرمان مدعي شد كه كميسيون صنايع مجلس تخلفاتي را در ارتباط با انتخاب اعضاي تحقيق و تفحص از شركت ملي مس انجام داده است محمدرضا پورابراهيمي كه به همراه غلامرضا تاجگردون ميهمان خبرگزاري ايسنا بود در پاسخ به يكي از سوالات خبرنكانونهاي كارگران بازنشسته آذربايجان شرقي از هيئت تحقيق و تفحص از تامين اجتماعي مجلس شوراي اسلامي حمايت كردند
كانونهاي كارگران بازنشسته آذربايجان شرقي از هيئت تحقيق و تفحص از تامين اجتماعي مجلس شوراي اسلامي حمايت كردند كانونهاي كارگران بازنشسته آذربايجان شرقي از هيئت تحقيق و تفحص از تامين اجتماعي مجلس شوراي اسلامي حمايت كردند كانونهاي كارگران بازنشسته آذربايجان شرقي از هيئت تحقيق و تفگزارش تصويري از حاشيه نشست خبري سخنگوي دولت
گزارش تصويري از حاشيه نشست خبري سخنگوي دولت خبرگزاري آريا-تصاويري از حاشيه نشست خبري دكتر نوبخت سخنگوي دولت رحماني فضلي وزير كشور و محمود واعظي وزير ارتباطات عكاس ميثم لطفي چهارشنبه 4 دي 1392سخنگوي كميته تحقيق و تفحص از دانشگاه آزاد درگفتگو باايلنا: ارائه گزارش تحقيق و تفحص دانشگاه آزاد پس از بررسي ب
سخنگوي كميته تحقيق و تفحص از دانشگاه آزاد درگفتگو باايلنا ارائه گزارش تحقيق و تفحص دانشگاه آزاد پس از بررسي بودجه تحقيق و تفحص از دانشگاه آزاد قيد زمان ندارد تحقيق و تفحص از دانشگاه آزاد شامل حال دوره مديريت دانشجو نيز ميشود سخنگوي كميته تحقيق و تفحص از دانشگاه آزاد درگفتگو بباهنر در نشست خبري/۲/ جريانهاي سياسي قابل حذف نيستند
باهنر در نشست خبري ۲ جريانهاي سياسي قابل حذف نيستند فكر ميكنم فعاليت درحد ائتلاف انتخاباتي براي جبهه پيروان كافي نيست چرا كه اين از قويترين تشكل اصول گرايي در كشور محسوب ميشود كه اصحاب زيادي را در زير مجموعه خود دارد باهنر در نشست خبري ۲ جريانهاي سياسي قابل حذف نيستند دب-
گوناگون
پربازدیدترینها