واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: توضيحاتي درباره دلايل خودكشي دانش آموز شيرازي
مديركل ارزيابي و عملكرد شكايات آموزش و پرورش با اشاره به خودكشي دانش آموز شيرازي اعلام كرد: مدير مدرسه دانش آموز را اخراج نكرده و تنها از ورود او به كلاس ممانعت كرده است، اما دانش اموز در روز ششم آذر ماه بدون اطلاع مدرسه را ترك و در خانه دست به خودكشي مي زند.
به گزارش مهر، سيد رحيم ميرشاه ولد در مورد خودكشي دانش آموز شيرازي گفت: بر اساس قوانين انضباطي آموزش و پرورش، دانش آموزان نبايد تلفن همراه را به داخل مدرسه بياورند، اين دستورالعمل در نتيجه بحث هاي بسيار از سوي كارشناسان صادر شد؛ اما متاسفانه اين دانش آموزان شيرازي قوانين انضباطي را رعايت نكرده و موبايل خود را به داخل مدرسه آورده بود.
وي افزود: در تاريخ چهارم آذر ماه مدير مدرسه براي آنكه با خانواده دانش آموز هماهنگ باشد درخواست ملاقات با والديننش را براي روز پنجم آذرماه راس ساعت 9 مي كند. والدين دانش آموز در ساعت 11:30 به مدرسه مراجعه مي كنند كه مدير مدرسه در اين ساعت به اداره آموزش و پرورش مراجعه كرده و در نتيجه همكاران به والدين اعلام مي كنند در تاريخ ششم آذر ماه به مدرسه بيايند.
به گفته ميرشاه ولد اما والدين دانش آموز در تاريخ ششم آذر به مدرسه نمي روند و پيگير وضعيت فرزندشان نمي شوند. مدير مدرسه نيز در اين تاريخ از دانش آموز مي خواهد كه به كلاس درس نرود تا والدينش به مدرسه مراجعه كنند. در اين ميان دانش آموز بدون اطلاع مدير و معاون، مدرسه را ترك كرده به خانه بر مي گردد و خود را حلق آويز مي كند.
وي ادامه داد: پيگري هاي انجام شده از سوي آموزش و پرورش نشان مي دهد كه مدير مدرسه دانش آموز را اخراج نكرده بود و تنها در روز سوم (ششم آذر ماه) كه والدين دانشآموز به مدرسه براي داشتن تلفن همراه فرزندشان مراجعه نكردند مدير از ورود دانش آموز به كلاس درس ممانعت كرده است.
مديركل ارزيابي و عملكرد شكايات آموزش و پرورش ادامه داد: بعد از وقوع اين حادثه و فوت دانش آموز به دليل خودكشي، جلساتي در اداره كل آموزش و پرورش استان فارس براي بررسي علل آن تشكيل شد و همچنين مسئولان آموزش و پرورش استان با خانواده متوفي نيز ديدار مي كنند.
وي با بيان اينكه خودكشي قطعا يك عامل نداشته و بايد علل و عوامل مختلف آن بررسي شود،توضيح داد: والدين دانش آموز با مراجعه به مراجع قضايي پرونده اي را تشكيل داده اند كه در حال پيگيري است. دادگاه پس از بررسي راي خود را صادر مي كند، اما آموزش و پرورش ابعاد موضوع را مبني بر اينكه آيا مدرسه به همه وظايف قانوني خود در ارتباط با ورود موبايل از سوي دانش آموزان عمل كرده، بررسي و نتايج را اعلام مي كند.
مديركل ارزيابي و عملكرد شكايات آموزش و پرورش در پاسخ به اين سوال كه آيا مدير مدرسه در حال حاضر در بازداشت مراجع قضايي به سر مي برد، گفت: در حال حاضر مدير بازداشت نسيت. آنچه مشخص است مدير مدرسه دانش آموز را اخراج نكرده و تنها در روز سوم از ورود او به كلاس درس ممانعت كرده است.
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]