واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: ولايتي در مراسم گراميداشت هفته پژوهش: بدترين آفت يك پژوهش درونگرايي است
اين مركز بايد حالت پدرانه نسبت به مراكز آموزشي و پژوهشي و هم چنين پژوهشگران داشته باشند و درهايش را براي همه پژوهشگران باز كند، برون سپاري در پژوهش امري مهم است و مهم هدايت آنهاست. ولايتي در مراسم گراميداشت هفته پژوهش: بدترين آفت يك پژوهش درونگرايي است
رييس مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به ظرفيت ايران و تعداد زياد از دانشجويان ادامه داد: از ذهن پژوهشگر و مردم است كه بيشترين سهم خدمات به اسلام را ميتوان داشت وبدترين آفات يك پژوهش درونگرايي است.
به گزارش خبرنگار ايلنا، علي اكبر ولايتي رئيس مركز تحقيقات استرا تژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام در مراسم گراميداشت هفته پژوهش و تقدير از پژوهشگران برتر ضمن تبريك به مناسبت فرا رسيدن هفته پژوهش اظهار كرد: اگر اين كشور با اين قدمت تاريخ ۱۰ هزار ساله باقي مانده است و توانسته همچنان سرافراز باشد به دليل عدم گسست در حوزه فرهنگي است. ما در عرصه سياست و حكومت داري شاهد گسستهايي بودهايم اما در عرصه فرهنكي اين اتفاق نيفتاده است.
رئيس مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام با تشكر از حسن ظن مقام معظم رهبري و آيت الله هاشمي رفسنجاني به عنوان رئيس اين مجلس گفت: بايد از زحمات آقاي روحاني كه در دورههاي قبلي رياست اين مركز را بر عهده داشتند و موجب حفظ و اقتدار آن شدند تشكر بكنم، اما توقع اين كشور از اين نهاد پژوهشي بيش از اينهاست.
وي يكي از توقعات حكومت از مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشيخص مصلحت نظام را ارتباط ميان اين مركز با ديگر مركزهاي پژوهشي بالاخص با كشورهاي اسلامي دانست وخاطر نشان كرد: متاسفانه اين ارتباط ميان نهادهاي پژوهشي و جود ندارد و ما در پي برقراري ارتباط هستيم.
مشاور امور بين الملل مقام معظم رهبري در ادامه افزود: اين مركز بايد حالت پدرانه نسبت به مراكز آموزشي و پژوهشي و هم چنين پژوهشگران داشته باشند و درهايش را براي همه پژوهشگران باز كند، برون سپاري در پژوهش امري مهم است و مهم هدايت آنهاست.
ولايتي با اشاره به ظرفيت ايران و تعداد زياد از دانشجويان ادامه داد: از ذهن پژوهشگر و مردم است كه بيشترين سهم خدمات به اسلام را ميتوان داشت و بدترين آفات يك پژوهش درو نگرايي است.
رئيس مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص نظام هدف اصلي اين مركز پژوهشي را حوزه جهان اسلام دانست و اظهار داشت: ما ميخواهيم گامهايي براي احيا وايجاد پايههاي نوين تمدن اسلامي را برداريم و شاهد اوج گيري تمدن اسلامي باشيم.
وزيراسبق امور خارجه با اشاره به اينكه بايد اعتماد آفريني وجهي باشد كه از سوي اين مركز نشان داده شود، تصريح كرد: نبايد غصه بيپولي و كمبود بودجه را خورد چرا كه در صورت انجام كار ديگران به آن كمك خواهند كرد. اين مركز وابسته به مجمع تشخيص مصلحت نظام است كه رئيس آن خود يكي از محققان بزرگ است از سوي ديگر اين مركز بازوي مشورتي رهبري است و ايشان انتظار دارند كه مركز تحقيقات استراتژيك عقبه نظام و كمك كار آن باشد.
ولايتي رصدكردن كارهايي كه گفته ميشود انجام شده ويادر حال انجام شدن است يكي ديگر از وظايف جديد مركز تحقيقات استراتژيك دانست و ادامه داد: طبق برنامه ۱۴۰۴ما بايد در حوزههاي مختلف در منطقه اول باشيم. خوشبختانه در حوزههايي مانند رشد علمي، فرستادن سفينه به فضا كارهاي دفاعي و انرژي هستهاي كارهاي خوبي انجام دادهايم، ولي در حوزههايي مثل اقتصاد خيلي از آنچه انتظار داشتهايم فاصله داريم.
وي با تشكر از خدمات مسئولان سابق اين مركز مانند دكتر نوبخت و دكتر واعظي كه به دولت رفتهاند، ابراز داشت: ما سعي كردهايم با آوردن افرادي همانند دكتر قاسمي رئيس سابق بانك مركزي دكتر نويد طراح سند تحول آموزش و پرورش و دكتر ملكي در حوزه بين الملل اقدامات خوبي ا نجام بدهيم.
مشاور مقا م معظم رهبري در ادامه بيان كرد: ما بايد با رصد كردن سياستهاي كلي همانند اصل ۴۴ كه ابلاغ و تبديل به قا نون شده است ببينم كه چه قدر اين قانون پيش رفته است و اگر پيش نر فته است علت آنچه بوده است.
وي با بيان اينكه در دنياي امروز تحولات به شكل سريعي صورت ميگيرد، خاطرنشان كرد: ما نبايد در حالتي قرار بگيريم كه ببينيم چه پيش ميآيد، اين حالتي منفعالانه است. بلكه بايد با آينده پژوهي ببينم كه آينده چه طور ميشود و به استقبالش برويم و اين آينده پژوهي حوزه وسيعي ازسياست تا فن آوريهاي نوين را در بر ميگيرد.
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]