واضح آرشیو وب فارسی:آفتانا: سومين همايش بانكداري الكترونيك و نظام هاي پرداخت برگزار ميشود
سومين همايش بانكداري الكترونيك و نظام هاي پرداخت به همت پژوهشكده پولي و بانكي با موضوع بازآفريني الگوها و رونق كسب و كار بانكي، طي روزهاي ۱۶ و ۱۷ دي ماه سال جاري در مركز همايش هاي بين المللي برج ميلاد تهران برگزار مي شود.
![](http://aftana.ir/images/docs/000006/n00006810-b.jpeg)
سومين همايش بانكداري الكترونيك و نظام هاي پرداخت به همت پژوهشكده پولي و بانكي با موضوع بازآفريني الگوها و رونق كسب و كار بانكي، طي روزهاي ۱۶ و ۱۷ دي ماه سال جاري در مركز همايش هاي بين المللي برج ميلاد تهران برگزار مي شود.
به گزارش افتانا (پايگاه خبري امنيت فناوري اطلاعات)، محمدهادي شالباف با اعلام اين خبر گفت: اين همايش با اهداف معرفي دستاوردهاي نوين صنعت بانكداري در كشور، بررسي روند نفوذ فناوري در صنعت بانكداري، معرفي نقش جديد فناوري اطلاعات در كسب و كار بانكي، معرفي زيرساخت ها و ابزارهاي جديد پرداخت الكترونيك، ارتقاء سطح دانش تخصصي مسئولين بانكي در حوزه نظام هاي پرداخت و آشنايي با جنبه هاي فرهنگي - اجتماعي و اقتصادي بانكداري الكترونيك برنامه ريزي شده است كه امسال شاهد سومين دوره برگزاري آن خواهيم بود.
دبير اجرايي سومين همايش بانكداري الكترونيك و نظام هاي پرداخت اظهار داشت: در ميان بخش ها و حوزه هاي مختلف كشور كه ICT در آن ها موجبات تحول را فراهم كرده است، تاثير پذيري بانك ها از توسعه فناوري با حساسيت هاي بيشتري رو به رو بوده است .
شالباف خاطرنشان كرد: با توجه به اجراي بسياري پروژه ها همچون هدفمندي يارانه ها مي توان ميزان بالاي تاثيرپذيري در جهت توسعه و حساسيت در اين حوزه مهم را مورد بررسي قرار داد به طوري كه ضريب نفوذ استفاده از امكانات بانكداري الكترونيك در كشور ما ۱۰۰ درصد است يعني تقريبا جمعيت كل كشور از اين امكانات و هر شهروند به ميزان نياز خود از آن استفاده مي كند.
وي گفت: اين آمار خاصي براي يك كشور در حال توسعه مانند ايران به شمار مي رود و ليكن مي توان گفت كه ارتباط آحاد جامعه از دريچه فناوري اطلاعات و ارتباطات با شبكه بانكي آغاز مي شود؛ ليكن بايد مردم اعتماد خوبي را به شبكه بانكي داشته باشند و اين موضوع نيازمند روزآمد بودن شبكه بانكي و تحول در آن است.
دبير اجرايي سومين همايش بانكداري الكترونيك و نظام هاي پرداخت تصريح كرد: توسعه در اين مسير در حوزه بانكداري الكترونيك بايد از قالب ابزاري در سال هاي اخير به كاربري ICT به عنوان پيشران در حوزه كسب و كار بانكي مبدل شود .
اين در حالي است كه شاهديم برخي مفاهيم در حوزه ICT نيز با تحولات اساسي مثلا در حوزه دولت الكترونيك مواجه است و بانك ها در اين مسير به عنوان پيشرو تلقي مي شوند.
شالباف افزود: شايد اين به عنوان برخي دلايل عمده براي تبيين جايگاه اين همايش در دوره هاي قبل در كنار خروجي هاي علمي – پژوهشي و استقبال زياد مخاطبان از برگزاري آن بوده كه زمينه را براي برگزاري سومين دوره همايش به خوبي فراهم كرده است.
وي اظهار داشت: بيشتر تمركز ما در برگزاري اين همايش بر ارتقاء كيفي آن و جنبه هاي پژوهشي و علمي است چون جايگاه پژوهشكده در سطح حاكميتي و در ارتباط با بانك مركزي است ليكن مخاطبان آن سطح استراتژيك و جهت دهنده دارند و به دنبال عمق و كيفيت هستند؛ ليكن معرفي دستاوردهاي نوين صنعت بانكداري در كشور را در قالب اين همايش به صورت كيفي دنبال خواهيم كرد.
دبير اجرايي سومين همايش بانكداري الكترونيك و نظام هاي پرداخت به برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي بانكداري الكترونيك همزمان با برگزاري اين همايش اشاره كرد و گفت: در بخش نمايشگاهي، فضايي در قالب ۵۰ غرفه در اختيار بخش دولتي و فعالان بخش خصوصي قرار خواهيم داد و با توجه به محدوديت فضاي نمايشگاهي و در جهت كمك بيشتر به معرفي محصولات و خدمات شركت هاي دانش بنيان، فضايي زمان بندي شده نيز براي حدود ۱۶ شركت در نظر گرفته شده است و اين شركت ها از سوي پژوهشكده حمايت مي شوند.
شالباف افزود: در اين نمايشگاه، دستاوردها و محصولات حوزه بانكداري الكترونيك ، بانكداري همراه ، طراحي ديتاسنتر ، اپراتورهاي تلفن همراه ، شركت هاي ICT ، توليد كنندگان نرم افزارهاي مرتبط با بانكداري نوين، امنيت الكترونيك، ميزبان علاقه مندان خواهد بود.
اطلاعات بيشتر در خصوص اين همايش در سايت اينترنتي : http://conf.mbri.ac.ir/ebps۳ قابل دسترسي است.
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]