تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845435618




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مديران عامل پرسپوليس از ابتدا تا كنون


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: مديران عامل پرسپوليس از ابتدا تا كنون
باشگاه پرسپوليس از زمان شروع فعاليتش در سال 1342 تاكنون مديران عامل بسياري را تغيير داده اما در حال حاضر محمد رويانيان، مديرعامل فعلي اين باشگاه است.
به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران، پيش از اين زمزمه‌هايي مبني بر جدايي رويانيان از باشگاه پرسپوليس شنيده مي‌شد اما در جلسه‌اي كه اعضاي هيئت مديره باشگاه برگزار كردند، از رويانيان براي ماندن در تيم حمايت شد.

باشگاه پرسپوليس از زمان تأسيس آن كه در سال 1342 بود تا قبل از پيروزي انقلاب اسلامي تحت مديريت مالك خود "علي عبده" اداره مي‌شد كه وي تمامي تصميم‌گيري‌هاي باشگاه را انجام مي‌داد. در آن زمان در چارت تشكيلاتي باشگاه پرسپوليس پستي با عنوان مدير داخلي وجود داشت كه تمام فعاليت‌هاي اجرايي باشگاه توسط وي انجام مي‌شد و در سال 1352 عبده از مدير عاملي كنار رفت.

پس از اينكه علي عبده از مدير عاملي باشگاه پرسپوليس بركنار شد و "مصطفي مكري" از سال 1352 تا سال 1357 اين سمت را بر عهده گرفت.

پس از پيروزي انقلاب "فيروز امينيان" اولين مدير باشگاه پرسپوليس بود كه وي از فروردين سال 58 تا سال 59 سمت مدير عاملي باشگاه پرسپوليس را عهده‌دار بود.

"حيدر بوستاني" از مهر سال 59 تا شهريور 60 مدير عامل پرسپوليس بود كه البته در اين دوره مديريت تيم فوتبال عملاً بر عهده "علي پروين" بود و مدير باشگاه، بيشتر اداره تأسيسات ورزشي پرسپوليس را عهده‌دار بود.

در اين دوره پرسپوليس به دليل اختلاف با هيئت فوتبال تهران از مسابقات باشگاه‌هاي تهران كناره‌گيري كرد.

در ادامه، تغيير نام باشگاه به "شهيد چمران" موجب اعتراضات زيادي شد و سرانجام از شهريور تا آذر سال 1360 "اكبر دياني" مدير باشگاه شد و در ادامه "محمدرضا رضائيان" مديريت پرسپوليس را بر عهده گرفت.

در سال هاي 61 تا 65 اداره باشگاه به صورت شورا بود كه اعضاي آن توسط تربيت بدني انتخاب مي‌شدند.

در پاييز سال 1365 باشگاه به بنياد مستضعفان واگذار شد كه اولين مدير انتصابي بنياد "محمدعلي دقت‌پور" بود كه وي پس از 2 ماه به دليل تغيير نام باشگاه به "آزادي" و اعتراضات فراوان بازيكنان به اين نام، جاي خود را به "عباس وكيل‌" داد.

عباس وكيل از بهمن 65 تا خرداد 67 مديريت باشگاه را بر عهده داشت. پس از اينكه در پايان فصل در سال 66 كه پرسپوليس سه جام را به دست آورد، تيم دوباره دچار مشكل شد. بنياد مستضعفان هم بر اين اساس عباس وكيل را بركنار كرد و "محمدحسين اسلامي" به عنوان آخرين مدير انتخابي بنياد مديريت باشگاه را از سال 67 تا 68 در سال 1368 تيم پرسپوليس به اداره تربيت بدني تحويل داده شد و سرانجام "عباس انصاري‌فرد" از سال 1369 مديرعامل باشگاه پرسپوليس شد. وي اولين مدير منصوب سازمان تربيت بدني بعد از انقلاب اسلامي است.

تيم فوتبال پرسپوليس در طول مديريت انصاري‌فرد توانست به مقام‌هايي از جمله قهرماني در مسابقات فوتبال باشگاه‌هاي تهران در سال 69، قهرماني در مسابقات فوتبال جام حذفي سال 1370،‌ قهرماني در مسابقات فوتبال جام در جام باشگاه‌هاي آسيا در سال 1370، نايب قهرماني در مسابقات فوتبال باشگاه‌هاي تهران سال 1370 و نايب قهرماني در مسابقات فوتبال جام باشگاه‌هاي آسيا در سال 1371 دست پيدا كند.

عباس انصاري‌فرد توانست با اولين اسپانسر قرارداد ببندد و تبليغ روي پيراهن تيم در فوتبال ايران را انجام دهد. افزايش هزينه‌هاي تيم موجب شد سازمان تربيت بدني باشگاه را به يك نهاد دولتي ديگر واگذار كند. پس از واگذاري باشگاه پرسپوليس امير عابديني در سال 1372 به عنوان مدير انتخاب شد.

وي در زمان مديريت خود چهار مربي خارجي را به پرسپوليس آورد. عابديني با انتقال مهدوي‌كيا، ترابيان، ميناوند، شاهرودي، باقري و دايي به تيم‌هاي اروپايي توانست درآمد زيادي براي پرسپوليس ايجاد كند و همچنين پروين را پس از پنج سال دوري به فوتبال برگرداند.

تيم فوتبال پرسپوليس در دوران مديريت عابديني توانست قهرماني در مسابقات فوتبال ليگ پنج آزادگان در سال 1374، قهرماني در سابقات فوتبال ليگ ششم آزادگان در سال 1376، قهرماني پرسپوليس در مسابقات ليگ هشتم آزادگان سال 77-78 ، قهرماني در مسابقات فوتبال ليگ نهم آزادگان در سال 78- 79 ، قهرماني در مسابقات فوتبال جام حذفي 1378، نايب قهرماني در مسابقات ليگ دهم آزادگان سال 80-79 و شركت در چهار دوره جام باشگاه‌هاي آسيا و كسب 2 عنوان سومي اين رقابت‌ها در سال 1375 و 1378 را به خود اختصاص مي‌دهد.

در پي واگذاري باشگاه پرسپوليس از وزارت معادن و فلزات به حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي در سال 79 عباس انصاري‌فرد دوباره مديرعامل پرسپوليس شد و تا سال 80 اين سمت را بر عهده داشت.

در مهر سال 1380 مجمع باشگاه "علي ميرزايي" را براي سمت مديرعامل انتخاب كرد. پرسپوليس در اولين دوره ليگ برتر با مديريت وي توانست مقام قهرماني را كسب كند. ميرزايي تنها شش ماه مديرعامل باشگاه پرسپوليس بود اواخر سال 80 باشگاه دوباره به تربيت بدني تحويل داده شد. پس از بركناري ميرزايي، "اكبر غمخوار" از خرداد سال 1381 تا 1383 مديرعامل پرسپوليس بود.

تمرين در پادگان و انتشار ليست دستمزدهاي بازيكنان و كادر فني از اقدامات وي بود كه در اين دوره پرسپوليس بحراني‌ترين روزهاي خود را مي‌گذراند.

پس از اتمام مديريت اكبر غمخوار، "حجت‌الله خطيب" از خرداد 1383 مديرعاملي باشگاه پرسپوليس را عهده‌دار شد كه همزمان مديريت – اداره تربيت بدني استان تهران را نيز بر عهده داشت.

قرارداد "نيكولوفسكي" دروازه‌بان مقدونيه‌اي در دوره مديريت غمخوار يكي از اقدامات وي بود كه اين دروازه‌بان بدون حتي يك دقيقه بازي پرسپوليس را تا مرز محروميت توسط فيفا كشاند.

پرسپوليس در طول مديريت وي تنها عنوان چهارم در ليگ چهارم حرفه‌اي سال 83- 84 را به دست آورد.

پس از بركناري اكبر غمخوار در سال 1384 "محمدحسن انصاري‌فرد" اولين بازيكن فوتبال تاريخ باشگاه پرسپوليس توسط تربيت بدني به عنوان مديرعامل اين باشگاه انتخاب شد.

انصاري‌فرد فعاليت ساخت ورزشگاه و واگذاري سهام را با درخواست سازمان تربيت بدني متوقف كرد و تلاش خود را روي كسب عناوين تيم پرسپوليس معطوف كرد.

تيم پرسپوليس در دوران مديريت وي توانست به فينال مسابقات جام حذفي 1385 صعود كند و همچنين در مسابقات ليگ ششم حرفه‌اي عنوان سومي را كسب كند. انصاري‌فرد از آذر 84 تا خرداد 86 مديرعامل باشگاه پرسپوليس بود.

پس از انصاري‌فرد، "حبيب كاشاني" در 27 خرداد 1386 به مديريت باشگاه منصوب شد. وي پيش از اين سمت، عضو هيئت مديره تيم پرسپوليس بود.

مديريت كاشاني يك سال طول كشيد و او در اين دوره توانست با استخدام "افشين قطبي" پرسپوليس را پس از شش سال به قهرماني برساند.

تيم پرسپوليس توانست در طول مديريت كاشاني عنوان قهرماني در ليگ هفتم حرفه‌اي فصل 86-87 و قهرماني در جام حذفي سال 1389 را از آن خود كند.

پس از استعفاي حبيب كاشاني، "داريوش مصطفوي" بازيكن اسبق پرسپوليس سمت مديرعاملي باشگاه پرسپوليس را در سال 87 به عهده گرفت.

وي توانست "علي كريمي" را از قطر به پرسپوليس آورد و پرسپوليس شروع خوبي در ليگ داشت اما با استخدام يك بازيكن برزيلي دچار بحران شد.

مصطفوي 197 روز مديريت باشگاه را برعهده داشت و پس از آن "عباس انصاري‌فرد" از روز 16 دي 87 دوباره مديرعامل باشگاه پرسپوليس شد.

جدايي علي كريمي در دوران مديريت او و پيوستنش به تيم فوتبال استيل آذين هواداران را به اين مدير بدبين كرد.

پس از جدايي انصاري‌فرد، حبيب كاشاني دوباره مديرعامل پرسپوليس شد وي در طول مديريتش علي دايي را جايگزين كرانچار كرد كه نتايج نسبتاً مناسبي با پرسپوليس گرفته بود.

"محمد رويانيان" در سال 90 جايگزين حبيب كاشاني شد.

رويانيان با اين كه مدير فوتبالي نبود اما توانست كارهاي ارزنده‌اي براي باشگاه پرسپوليس انجام دهد.

مديرعامل پرسپوليس در طول دوران مديريتش پروژه‌هاي بزرگي را افتتاح كرد.

تيم فوتبال پرسپوليس در دوران مديريت رويانيان نايب قهرمان جام حذفي شد و رتبه دوازدهمي ليگ برتر را به دست آورد.

رويانيان با هدف تحولي عظيم در پرسپوليس، مديرعاملي اين باشگاه را پذيرفته است و با حمايت اعضاي هيئت مديره در سمت خود مي‌ماند.

انتهاي پيام/

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن