تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851070415




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فيس‌بوك حتي از نانوشته‌هايتان خبر دارد


واضح آرشیو وب فارسی:آفتانا: فيس‌بوك حتي از "نانوشته‌هايتان" خبر دارد
فيس‌بوك در مقاله‌اي اعلام كرده، از اين امكان برخوردار است كه مي‌تواند پيش‌نويس نوشته‌هاي كاربر را كه نهايتا تصميم به انتشار آن‌ها نمي‌گيرد، همان‌طور كه تايپ مي‌شوند، ذخيره و نگه‌داري كند.


فيس‌بوك در مقاله‌اي اعلام كرده، از اين امكان برخوردار است كه مي‌تواند پيش‌نويس نوشته‌هاي كاربر را كه نهايتا تصميم به انتشار آن‌ها نمي‌گيرد، همان‌طور كه تايپ مي‌شوند، ذخيره و نگه‌داري كند. اگر از اعضاي شبكه اجتماعي فيس‌بوك باشيد لابد تا كنون در اين موقعيت آشنا بوده‌ايد كه چيزي بنويسيد٬ نيمه كاره رهايش كنيد٬ فكر كنيد و از انتشارش منصرف شويد و به جاي كليك بر دكمه انتشار٬ نوشته خود را "ديليت" (حذف) كنيد.

اما آيا تا كنون خود از پرسيده‌ايد كه آيا فيس‌بوك توانايي آن را دارد نوشته‌هاي پست نشده (انتشار نيافته) شما٬ همان‌هايي را كه نيمه‌كاره يا كامل از انتشارشان منصرف شده‌ايد٬ بخواند و آرشيو كند؟ اگر از كاربران سرويس ايميل گوگل٬ جي‌ميل (gmail) باشيد٬ حتما متوجه شده‌ايد كه به هنگام نگارش ايميل نوشته‌هاي شما خودبه‌خود ذخيره شده و حتي اگر از ارسال آن نيز صرف‌نظر كنيد مي‌توانيد نسخه خام ايميل خود را در بخش "پيش‌نويس‌ها" (drafts) ببينيد كه در آن‌جا آرشيو شده است.

حالا بر اساس اطلاعاتي كه از سوي دو تن از كاركنان كمپاني فيس‌بوك منتشر شده است مشخص شده كه فيس‌بوك نيز از امكانات فني‌اي نظير جي‌ميل برخوردار است و نوشته‌هاي شما همان لحظه كه در حال تايپ آن هستيد٬ و فارغ از انتشار يا كنسل كردن انتشار٬ توسط فيس‌بوك جمع‌آوري مي‌شوند.

فيس‌بوك اين اقدام را كه كاربر چيزي مي‌نويسد و از انتشار آن صرف‌نظر مي‌كند "خودسانسوري" تلقي كرده و در مقاله‌اي كه توسط دو تن از كاركنان‌اش انتشار يافته به آن پرداخته است. به گزارش "اسليت"٬ ساويك داس٬ دانشجوي دكترا و كارآموز بخش نرم‌افزار كمپاني فيس‌بوك٬ و آدام كرامر٬ متخصص داده‌پردازي در فيس‌بوك٬ مقاله‌اي از مطالعات خود درباره رفتارهاي خودسانسورگر پنج ميليون كاربر انگليسي‌زبان فيس‌بوك منتشر كرده‌اند.

مقاله آن‌ها مشخص مي‌كند كه فيس‌بوك بر افكار شما حتي بدون انتشار نظارت دارد. مطالعه داس و كرامر از تحليل استتوس‌هاي منتشرنشده يا نوشته‌ها روي صفحه ديگران كه فرد در نهايت از انتشار آن خودداري كرده و همچنين كامنت‌هاي پيش از انتشار حذف شده بر پست‌هاي ديگران به دست آمده است. هنگام نوشتن در فيس‌بوك٬ اين شبكه اجتماعي كدهايي را به مرورگر شما ارسال مي‌كند و اين كدها به صورت اتوماتيك آن‌چه را كه شما تايپ مي‌كنيد را تحليل مي‌كند و به فيس‌بوك گزارش مي‌دهد.

وضعيت حريم شخصي كاربران هنوز مشخص نيست واكنش فعالان و موسسات حمايت حريم شخصي آن‌لاين به اين موضوع چه خواهد بود. چرا كه بر اساس قوانين حريم شخصي در فيس‌بوك٬ در بخشي با عنوان "Information we receive and how it is used" مشخص مي‌شود كه فيس‌بوك تنها اطلاعاتي را كه شما براي انتشار انتخاب مي‌كنيد يا با ديگران تعامل مي‌كنيد، جمع‌آوري مي‌كند.

اما چيزي مويد اين‌كه فيس‌بوك محتوايي را كه شما نهايتا تصميم گرفته‌ايد منتشر نكنيد نيز آرشيو مي‌كند گفته نشده است. ممكن است نوشتن و پاك كردن از سوي فيس‌بوك نوعي تعامل كه در بخش حريم شخصي درباره آن صحبت كرده شمرده شود، ولي به نظر نمي‌رسد كاربران فيس‌بوك نيز چنين برداشتي را داشته يا هنگام نوشتن و پاك كردن و پيش از انتشار انتظار داشته باشند كه رفتارهايشان در حال ثبت باشد.

البته داس و كرامر در مقاله خود ادعا مي‌كنند كه اطلاعات فيس‌بوك محدود به اين است كه آيا خودسانسوري صورت گرفته يا خير٬ و دربرگيرنده محتوا نمي‌شود به اين معنا كه فيس‌بوك اطلاعي از موضوع انتشار نيافته ندارد و تنها مي‌داند كه اين امر اتفاق افتاده است. اما يك نماينده‌ي فيس‌بوك به اسليت مي‌گويد كه اين گزينه كه فيس‌بوك از محتوا هم مطلع شود از نظر فني ممكن است. امري كه ظاهرا فيس‌بوك هم از آن امتناعي ندارد.

داس و كرامر در مقاله خود نوشته‌اند كه تا اين‌جا برايشان مشخص شده كه چه ميزان و كجا خودسانسوري صورت گرفته و حالا وقت آن است كه تحليل كنند كه چه چيزي و چرا مورد خودسانسوري قرار گرفته است. اين جمله تاييدي ست بر تمايل فيس‌بوك براي خواندن محتواي آن‌چه كاربر پس از نگارش از انتشار آن منصرف شده است.

اقدام فيس‌بوك حتي از آن‌چه آژانس امنيت ملي آمريكا (NSA) انجام داده و اطلاعات در گردش كاربران در بسياري از نقاط دنيا را خوانده است عميق‌تر است، چرا كه آژانس ظاهرا تنها به اطلاعات منتشر شده دسترسي داشته اما فيس‌بوك حتي پيش از انتشار اطلاعات را جمع‌آوري مي‌كند.

با اين‌همه بحث داس و كرامر اين است كه خودسانسوري بد است، چرا كه از توليد محتوا كه اساس كار فيس‌بوك و ديگر شبكه‌هاي اجتماعي‌ست جلوگيري مي‌كند. بنابراين فيس‌بوك به تحليل خودسانسوري كاربران خود نياز دارد تا آن‌ها را به شيوه‌هاي مختلف وادارد يا شرايطي را مهيا كند كه خودسانسوري كم‌تري انجام دهند و حيات فيس‌بوك از اين طريق تامين باشد.

دوشنبه 25 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن