واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نمايشگاه پژوهش در سراي سعدالسلطنه قزوين برپا شد
قزوين- خبرگزاري مهر: به مناسبت هفته پژوهش نمايشگاه تخصصي پژوهش با حضور دانشگاههاي علمي كاربردي و ادارات دولتي در سراي سعدالسلطنه قزوين گشايش يافت.
به گزارش خبرنگار مهر، در سومين روز از هفته پژوهش، ظهر دوشنبه در مراسمي با حضور مسئولان استاني و رئيس دانشگاه علمي كاربردي استان نمايشگاه تحقيقات و پژوهش در سراي سعدالسلطنه قزوين افتتاح شد.
در اين نمايشگاه دانشگاههاي علمي كاربردي استان، دستگاههاي اجرايي از جمله ادارات كار، تعاون و رفاه اجتماعي، فني حرفه اي، جمعيت هلال احمر، بهداشت محيط، سازمان جهاد كشاورزي، آخرين دستاوردها و فعاليتهاي پژوهشي و تحقيقاتي خود را به صورت؛ عكس، طرح، توليدات اوليه در معرض ديد علاقمندان قرار داده اند.
اين نمايشگاه در 22 غرفه برپا شده و تا 27 آذرماه به مدت سه روز براي بازديد علاقمندان داير است.
يوسف گرجي رئيس دانشگاه جامع علمي كاربردي استان قزوين در مراسم افتتاح نمايشگاه گفت: براي توسعه و شناسايي و توانمند سازي افراد موظف به ايجاد كارگاههايي در سطح استان و توسعه و تجهيز آنها هستيم.
وي افزود: يكي از اهداف و برنامه هاي اصلي اين دانشگاه پيگيري و تداوم برپايي نمايشگاهها و كيفي سازي امور است و تلاش مي كنيم تا بتوانيم با زمينه اطلاع رساني مناسب در حوزه تحقيق و پژوهش را در استان فراهم كنيم.
گرجي افزود: توسعه كارآفريني و ايجاد پيوند بين كارآفرينان و دانشجويان محقق و معرفي استعدادهاي برترو نمونه تقويت و حمايت از پژوهش هاي مطرح از ديگر اهداف برپايي نمايشگاه پژوهش در قزوين است.
اين مسئول بيان كرد: به دليل فرصت كم تعداد غرفه هاي امسال مي توانست بيشتر باشد و اميدواريم براي در سالهاي آينده كيفيت اين نمايشگاه را افزايش دهيم و ادارات و شركتهاي بيشتري را مشاركت دهيم.
تجاري سازي محصولات پژوهشي دانشجويي
وي افزود: با ايجاد خوشه هاي فن آوري در صدديم تا همه محصولات توليدي و اختراع دانشجويان بتواند تجاري سازي شود.
اين مسئول يادآورشد: گاهي برخي دانشجويان نمي توانند ارتباط لازم را با مسئولان برقرار كنند كه در اين بخش مصمم هستيم ضمن برقراري ارتباط با نهادهاي مسئول محصولات دانشجويان را كه به ثبت رسانده اند به توليد برسانيم.
گرجي تصريح كرد: در سطح كشور 10 مركز خوشه هاي فن آوري وجود دارد كه در استان قزوين هم بدنبال ايجاد دو مركز هستيم كه در اين صورت مشكل تجاري سازي كالاها برطرف مي شود و انتظار داريم كه ديگردستگاههاي مسئول حمايت لازم ر ا در اين زمينه انجام دهند.
استفاده از افراد خبره در تدريس دانشگاههاي علمي كاربردي
وي در خصوص استفاده از نيروهاي خبره براي تدريس در مراكز علمي كاربردي گفت: براي افزايش سطحي كيفي آموزشي در مراكز علمي كاربردي درصدديم با شناسايي افراد خبره و كارشناس در حوزه هاي تخصصي كه مي توانند تجربيات خود را به دانشجويان منتقل كنند براي تدريس شناسايي شوند.
گرجي يادآورشد: اين افراد مي توانند با ارائه مدارك لازم اقدام كنند كه در صورت تائيد خبره بودن به عنوان مسئول علمي كاربردي از اين نيروها استفاده خواهيم كرد.
رئيس دانشگاه علمي كاربردي استان قزوين تصريح كرد: چنانچه افراد خبره اي هنوز در استان شناسايي نشده اند به دليل عدم دسترسي به اطلاعات آنهاست كه در صورت معرفي به مركز علمي كاربردي براي تدريس از آنها استفاده خواهد شد.
كد خبر: 2196667
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۵ - ۱۳:۰۶
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]