واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: مركز رشد و پارك فن آوري در واحد علوم و تحقيقات راه اندازي مي شود
كاربردي كردن علوم و خلق ثروت از علم مهمترين الويت پژوهشي واحد علوم و تحقيقات است دانشگاه آزاد اسلامي به پشتوانه ي نيروي انساني و دانشجويان نخبه ، جوان و با انگيزه اي كه دارد مي تواند گام هاي موثري در توليد علم و ثروت براي كشور بردارد.
به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره كل روابط عمومي واحد علوم و تحقيقات، دكتر محمدحسين مدرسي معاون پژوهش و فناوري اين واحد دانشگاهي گفت: اگر پژوهش تنها در خدمت پژوهش باشد، في نفسه فاقد ارزش است. پژوهش هنگامي با ارزش است كه براي رسيدن به اهداف متعالي كه در خدمت مردم و كشور است ، استفاده مي شود.
وي بر تبديل علم به فن آوري و ثروت براي خدمت به كشور تاكيد كرد و گفت: مديريت دانشگاهي كشور با توجه به تاكيدات مقام معظم رهبري و شرايط فعلي كشور بايد به دنبال كاربردي كردن علوم در رشته هاي مختلف دانشگاهي و تبديل آن به ثروت و توليد در كشور باشند.
دكتر مدرسي با بيان اين مطلب كه توليد علم تنها به بالا بردن رتبه ي علمي كشور كمك مي كند ، افزود: يكي از مهمترين اولويت هاي پژوهشي واحد علوم و تحقيقات در راستاي حماسه اقتصادي و حمايت از توليد كشور ، كاربردي كردن علوم و خلق ثروت از علم است.
معاون پژوهشي واحد علوم و تحقيقات ادامه داد: با توجه به اينكه در طول سال به طور متوسط 7هزار پايان نامه و رساله در واحد علوم و تحقيقات توليد مي شود، معتقديم اگر تنها هزار پايان نامه و رساله به مرحله ي توليد برسد بسياري از مشكلات حال حاضر كشور در بخش هاي مختلف اقتصادي ، صنعتي ، اجتماعي و .... مرتفع مي شود.
وي با بيان اين مطلب كه در واحد علوم و تحقيقات به دنبال دست يابي به فن آوري مطلوب هستيم ، گفت: دانشگاه آزاد اسلامي به پشتوانه ي نيروي انساني و دانشجويان نخبه ، جوان و با انگيزه اي كه دارد مي تواند گام هاي موثري در توليد علم و ثروت براي كشور بردارد.
وي گفت : مديران واحد علوم و تحقيقات به دنبال تربيت نيروهايي هستند كه پس از فراغت از تحصيل از محل پايان نامه و رساله تحصيل خود ، درآمد و شغل مناسبي را كسب كنند.زيرا معتقديم صرف تربيت نيروي انساني ، با تحصيلات عالي ولي بدون شغل، تنها موجب تربيت نيروي بيكار و پرتوقع در كشور مي شود.
دكتر مدرسي از عدم وجود الويت هاي پژوهشي مشخص و مدون در واحد علوم و تحقيقات انتقاد كرد و گفت: دانشجويان واحد علوم و تحقيقات براي انجام پايان نامه و رساله تحقيقاتي خود در سراسر كشور و مراكز تحقيقاتي مختلف پراكنده هستند و اين عدم انسجام موجب مي شود برنامه ريزي صحيحي براي كاربردي كردن پروژه ها و خلق ثروت از آن صورت نگيرد.
وي به تدوين قوانين و زيرساخت هاي موثر و سهل الوصول براي حمايت از پژوهشگران اساتيد واحد علوم و تحقيقات اشاره كرد و گفت: معاونت پژوهشي واحد علوم و تحقيقات به دنبال كاهش بروكراسي هاي اداري تاسيس شركت هاي دانش بنيان و تاسيس مركز رشد و پارك فن آوري در اين مجموعه دانشگاهي است.
وي به جذب اعضا هيئت علمي نخبه ، جوان و متعهد با تاكيد بر شاخصه هاي پژوهشي آن ها اشاره كرد و گفت: به دنبال جذب معلم صرف براي دانشجويان تحصيلات تكميلي نيستيم بلكه سعي داريم اساتيد محقق و كارآفرين براي دانشگاه جذب كرده تا دانشجوياني كارآفرين براي جامعه ي خود تربيت كنند و در اين راستا با معاونت آموزشي واحد علوم و تحقيقات و دانشكده هاي مرتبط با اين واحد نيز همكاري و هماهنگي هاي لازم نيز به عمل آمده است.
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]