واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فرماندار هنديجان:مسئولان هنديجاني اعتبارات را تا پايان سال جذب كنند
فرماندار هنديجان از برخورد قاطع با مسئولاني كه تا پايان سال 92 نتوانند اعتباراتشان را جذب كنند، خبر داد.

بهروز فرجاللهي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در هنديجان از برخورد قاطع با مسئولاني كه تا پايان سال 92 نتوانند اعتباراتشان را جذب كنند خبر داد و اظهار كرد: مسئولان ارگانها و دستگاههاي اجرايي كه در اين زمينه ضعيف عمل ميكنند ميتوانند درب اتاق خود را ببندند و استعفا دهند تا تكليف شهر و شهروندان مشخص شود.
وي اضافه كرد: بيكاري در اين شهرستان موج ميزند و برخي از مسئولان تعهدات اشتغالي كه بر عهده دستگاه اجراييشان دارند را هنوز محقق نكردهاند.
فرماندار هنديجان همچنين عنوان كرد: نبايد انتظار داشت دولت طرحي بدهد تا در راستاي رفع معضل بيكاري اقدام كرد، بايد خود ما مسئولان پاي كار بياييم و با فراهم آوردن تسهيلات اشتغالزايي در زمينه ايجاد اشتغال براي مردم به ويژه جوانان بكوشيم.
وي افزود: ما خادم مردم هستيم و نبايد براي خدمت به آنها سهلانگاري كنيم زيرا اين امر ضرر به بدنه جامعه و دولت است.
فرجاللهي تصريح كرد: اگر مسئولي در وظايف خود سهلانگاري كند قصد داريم نام خود و ادارهاش را در خطبه نماز جمعه اعلام كنيم تا مردم در مورد وي به قضاوت بنشينند و بدانند علت برخي كمكاريها از كجا نشات ميگيرد.
وي ادامه داد: بانكها و صندوق مهر امام رضا(ع) نيز در پرداخت تسهيلات بايد روند آسانتري در پيش گيرند و جوانان را براي ايجاد زمينههاي اشتغال ياري بيشتري رسانند.
فرماندار هنديجان با بيان اينكه شهرستان هنديجان بسيار محروم است و در بسياري از زمينهها از ديد مسئولان ملي و استاني مغفول مانده است گفت: با وجود همه ظرفيتهاي موجود در شهرستان، كم و كاستي و نواقص زيادي پيشروي مردم و منطقه وجود دارد كه بايد به همت مسئولان هنديجاني كم كم برطرف شود.
وي در پايان خطاب به مسئولان شهرستان عنوان كرد: در برخورد با ارباب رجوع نهايت تكريم و احترام را رعايت كنيد و با اخلاق خوب، پاسخگوي مردم باشيد حتي اگر نميتوانيد كار خاصي براي آنان انجام دهيد.
انتهاي پيام/72001/ل30
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]