واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاين: بزك آمريكائي
همواره گفته و نوشته ام كه سياست آمريكا نسبت به ايران و خاورميانه شفاف نيست و آمريكا در وراي حرفهاي زيبائي كه ميزند اهداف ديگري را دنبال مي كند و ما در حقيقت چهره بزك شده آمريكا را مي بينيم. البته خوشبختانه شناخت خوبي از اين كشور در ميان ديپلماتها و مسئولين وزارت امور خارجه كشورمان هست ولي ممكن است در نحوه تفسير و ترجمه اهداف واقعي و نحوه نگاه آنكشور به ايران بين كارشناسان سياست خارجي اختلاف نظر باشد. من در پرونده استرداد در انگليس كه شش سال براي عدم استرداد به آمريكا مبارزه كردم روي ديگر آمريكا را با پوست و گوشت و استخوانم حس كردم. اقدامات غير قانوني نظير ضبط صدا و فيلمبرداري غير قانوني، تله گذاري براي يك شهروند ايراني از طريق تشكيل ناقص پرونده كه با سر و ته زدن يك سري ايميل تا يادداشت سفارتشان در لندن كه مرا براي محاكمه در چارچوب مبارزه با تروريسم به آمريكا مي برند، يافتن گزارشي در سايت مجلس نمايندگان آمريكا كه ادعا ميشد من در دوران سفيري خود به عضو گيري نيروهاي فلسطيني براي حزب الله كمك كرده ام تا پنج سند ويكيليكس كه يافتم و تمامي اين اسناد را براي اثبات سياسي بودن پرونده به دادگاه عالي انگليس ارائه دادم و توانستم از استرداد رهائي يابم.
انتشار دو گزارش مجزا توسط خبرگزاري آسوشيتدپرس و روزنامه واشنگتن پست در روز جمعه 21.9.92 كه داراي منبع واحد هستند در زمينه ماموريت جمع آوري اطلاعات توسط رابرت لوينسون مامور سابق اف بي آي براي سيا كه گفته ميشود به كيش سفر كرده و براي آخرين بار آنجا ديده شده است، مجددا" ابعاد جديدي از اين پرونده را آشكار كرده است. در اوايل سال 2009 رونوشت نا مه ائي مبهم از وزارت كشور انگليس به دادستاني آمريكا براي وكلا رسيده بود كه به معاون دادستان آمريكا اعلام كرده بود كه هيچ نظري در زمينه تماس آنها با وكلاي من ندارند! بعد از چند ماه و در اواسط سال معاون دادستان آمريكا ابتدا يك مكالمه تلفني با يكي از وكلاي پرونده استرداد من داشته و ميگويد اگر من حاضر به همكاري با سيستم قضائي آمريكا باشم و اطلاعاتي در مورد يك شهروند آمريكائي به آنها بدهم در صدور حكم من تخفيف قائل ميشوند! بعد از طرح تلفني اين موضوع با من به وكيلم گفتم اگر چه مكالمه ضبط شده است ولي درخواستشان را كتبي كنند تا من پاسخ دهم. بعد از چند ماه وي ايميلي به وكيل فرستاد كه درخواست مذكور مكتوب شده بود.
بعد از تحقيق متوجه شدم منظورشان همان مامور اف بي اي سابق است كه ميگويند آخرين بار در جزيره كيش ديده شده. من كتبا" به وكيلم در دو زمينه اعتراض كردم تا اين اعتراضيه و آن ايميل را به دادگاه بفرستد. 1- من هنوز حكم استردادم صادر نشده و در خاك و حوزه قضائي انگليس هستم كه آنها چنين درخواستي كرده اند. اينكار دخالت در حوزه قضائي انگليس است. 2- من هنوز دو مرحله قانوي ديگر يكي در دادگاه عالي انگليس و ديگري در دادگاه اروپائي حقوق بشر دارم لذا مراحل قانوني استرداد به آمريكا هنوز طي و تكميل نشده است. اين مكاتبه و درخواست در كنار ساير مدارك كتبي كه من توانسته بودم با تحقيق وسيع و دقيق دائمي و همه جانبه بدست آورم كاملا" نشان ميدهد كه اين پرونده استرداد يك گروگانگيري براي حل مسائل بين ايران و امريكا و از جمله پرونده كارشناس گم شده اف بي اي است كه هماكنون معلوم شده براي سيا ماموريت جمع آوري اطلاعات داشته است و دولت آمريكا نيز بابت اين قضيه 2.5 ميليون دلار به خانواده وي غرامت پرداخته است و تعدادي از افرادي كه در سيا با وي همكاري مي كردند اخراج و يا تنبيه كرده است.
با روشن شدن اين نكته الان جاي هيچگونه شكي نيست كه دولتهاي آمريكا و انگليس بدليل اين گروگانگيري در زمينه نقض حقوق انساني من و خانواده ام و تخريب سلامتي ما مسئول هستند و بايد پاسخگو باشند. اميدوارم دولت نيز اهتمام و توجه بيشتري نسبت به اين امر و استيفاي حقوق قانوني ما در طرح دعوا از سوي ما بعنوان يك شهروند ايراني در مراجع قضائي ايران و يا مجامع بين المللي داشته باشد. البته پيشنهاد من به مسئولين وزارت امور خارجه اعتراض كتبي به حافظ منافع اين كشور در ايران براي ارائه اطلاعات دروغ و گمراه كننده توسط دولت آمريكا به مقامات ايراني در اين زمينه و راه اندازي جنگ رواني عليه ايران است.
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاين]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]