تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس با آبى غسل كند كه پيش‏تر در آن غسل شده است و به جذام مبتلا شود، كسى را جز خو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803692991




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نخستين طرح ملي موقعيت‌يابي زمين‌پايه رونمايي شد


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: نخستين طرح ملي موقعيت‌يابي زمين‌پايه رونمايي شد
نخستين طرح ملي موقعيت‌يابي زمين‌پايه با حضور سردار سرتيپ پاسدار حسين دهقان وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در دانشگاه صنعتي مالك اشتر وزارت دفاع رونمايي شد.

به گزارش ايسنا ، سردار دهقان در جريان رونمايي از اين طرح ملي كه در دومين روز از هفته پژوهش و همزمان با برگزاري جشنواره پژوهش و فناوري و گراميداشت روز دانشجو و روز وحدت حوزه و دانشگاه انجام شده است، گفت: موقعيت‌يابي، يكي از اركان عمليات نظامي در ابعاد هوايي، زميني و دريايي محسوب مي‌شود.

وي با اشاره به كاربردهاي وسيع موقعيت‌يابي در امورغيرنظامي اظهارداشت: موقعيت‌ياب‌ها در مواردي نظير حمل و نقل شهري، جاده‌اي، ريلي، هوانوردي، كشتيراني، فعاليت‌هاي عمراني و نقشه‌برداري كه در مجموع به بيش از 270 مورد مي‌رسد، كاربري دارد.

وزير دفاع خاطرنشان كرد: در حال حاضر بيشترين سرويس‌هاي موقعيت‌يابي از طريق جي‌.پي.اس آمريكا و اندكي هم از طريق گلوناس روسيه ارائه مي‌شود و در عين حال ساير كشورها نظير اتحاديه اروپا، چين، هند و ژاپن درصدد ايجاد سامانه‌هاي مستقل از جي.پي.اس به صورت جهاني يا منطقه‌اي هستند.

دهقان به رويكردهاي اجرايي وزارت دفاع براي طراحي سامانه‌هاي چندمنظوره كه بتواند همزمان بخش‌هاي كشوري و لشكري را پشتيباني كند، اشاره كرد و گفت: اين سامانه‌ها بخش‌هاي گوناگوني را شامل مي‌شود كه در آينده‌اي نزديك معرفي خواهند شد.

وي در تشريح عملكرد سيستم موقعيت‌يابي زمين‌پايه اظهارداشت: در روش موقعيت‌يابي زمين‌پايه، سيگنال‌هاي موقعيت‌يابي از طريق ايستگاه‌هاي فرستنده راديويي مستقر در زمين پخش شده و كاربران با دريافت سيگنال‌هاي راديويي موقعيت خود را با دقت مناسب تشخيص مي‌دهند.

وزير دفاع ادامه داد: طرح پايلوت وزارت دفاع، فناوري‌هاي مورد نياز براي يك زنجيره در ابعاد كوچك را براي اثبات فناوري فراهم آورده است كه با آزمايش و ارزيابي كيفيت و دوام براي بهره‌برداري بخش‌هاي مربوط توليد خواهد شد.

دهقان همچنين خاطرنشان كرد: سامانه موقعيت‌ياب زمين‌پايه از زيرسامانه‌ها و فناوري‌هاي متعددي از جمله فرستنده‌هاي پرقدرت، آنتن‌ها، مكانيزم‌هاي همزماني فرستنده‌ها با قدرت چند نانو ثانيه و گيرنده‌ها تشكيل شده است.

وي با بيان اين كه "در حال حاضر فرستنده‌هايي در چند نقطه كشور نصب و راه‌اندازي شده است"، افزود: ان‌شاءالله با نصب و راه‌اندازي زنجيرهاي ملي در اقصي نقاط كشور كه از فرستنده‌هاي بسيار پرقدرت چند مگاواتي، با پوشش ملي و منطقه‌اي تشكيل مي‌شود، آحاد مردم اعم از لشكري و كشوري تا پايان سال 1395 از اين ظرفيت مي‌توانند بهره‌مند شوند و با اين ظرفيت به دست آمده، جمهوري اسلامي ايران به جمع كشورهاي داراي سامانه موقعيت‌يابي و ناوبري ملي و مستقل مي‌پيوندد.

وزير دفاع تصريح كرد: انحصارشكني در حوزه فناوري‌هاي پيشرفته آن هم در اوج تحريم‌هاي دشمنان، نشان از ايمان، اراده مستحكم، دانش و توانمندي بالاي دانشمندان و متخصصان كشورمان است كه امروز يكي از مصاديق آن را در فناوري موقعيت‌يابي زمين‌پايه مشاهده مي‌كنيم.

دهقان در ادامه، از اساتيد، دانشجويان، محققان و مديران دانشگاه صنعتي مالك اشتر كه اين پروژه و پروژه‌هاي ملي ديگري را طراحي، اجرا و به مرحله توليد رسانده‌اند تشكر و قدرداني كرد.

وي در پايان با ابراز اميدواري نسبت به تلاش و مجاهدت استادان، محققان و صنعتگران دفاعي براي رساندن كشور به قله‌هاي فناوري‌هاي پيشرفته، تاكيد كرد: امروز با اين ظرفيت‌هاي منحصر به فرد، ايران اسلامي قادر است به عنوان الگو و قطب علمي و فناوري در منطقه و جهان اسلام مطرح باشد.

بر اساس اين گزارش، در اين جشنواره از برترين‌هاي دانشگاه صنعتي مالك اشتر در بخش‌هاي پژوهشگر، دانشجو، پروژه پژوهشي، پروژه تجاري‌سازي شده، واحد دانشگاهي، نخبه وظيفه، مدير پژوهشي و نشريات برتر با لوح سپاس، توسط وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح قدرداني شد.

همچنين در حاشيه اين جشنواره، نمايشگاه آخرين دستاوردهاي علمي، پژوهشي و فناوري دانشگاه صنعتي مالك اشتر افتتاح شد و مورد بازديد وزير دفاع و شركت‌كنندگان در اين همايش قرار گرفت.



يکشنبه 24 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن