تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى‏دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801634174




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 12 لرستان:مصرف سالانه گندم مورد نياز لرستان 220 هزار تن است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 12 لرستان:مصرف سالانه گندم مورد نياز لرستان 220 هزار تن است
مدير عامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 12لرستان گفت: مصرف سالانه گندم مورد نياز اين استان ‌حدود 220 هزار تن است و با توجه به ذخيره‌سازي گندم،‌ تا پايان سال مشكلي در خصوص تامين گندم مورد نياز كارخانجات آردسازي وجود ندارد.


به گزارش خبرگزاري فارس از خرم‌آباد، فرشاد بهاروند عصر امروز در جمع خبرنگاران در خرم‌آباد با بيان اينكه در راستاي بهبود كيفيت آرد نظارت بر كارخانجات آردسازي تشديد يافته، گفت: از اول مهرماه با اجراي درجه‌بندي كارخانجات آردسازي، نظارت و درجه‌بندي كارخانجات از اين حيث قابل اهميت است كه نقش قابل توجهي در توسعه وبهبود كيفيت آردونان و ايجاد فضاي رقابتي بين كارخانجات دارد.

بهاروند هدف از درجه‌بندي كارخانجات را ايجاد فضاي رقابتي بين كارخانجات آردسازي و افزايش كيفيت آرد استان بيان كرد وگفت: درجه‌بندي كارخانجات توسط اداره كنترل كيفي شركت و بر اساس جدول خلاصه وضعيت ارزيابي درجه‌بندي كارخانجات آردسازي انجام مي‌شود.

بهاروند گفت: در حال حاضر 12 كارخانه آردسازي مشغول به فعاليت هستند و براساس نتايج بررسي‌هاي كارشناسي و جدول درجه‌بندي كارخانجات، چهاركارخانه درجه يك، سه كارخانه درجه دو و مابقي كارخانجات آردسازي درجه سه هستند وبا توجه به اينكه اين اقدام در راستاي بهبود كيفيت آرد استان به صورت ماهانه انجام مي‌شود، باعث ايجاد فضاي رقابتي و افزايش كيفيت آرد استان مي‌شود.

بهاروند در خصوص تامين گندم كارخانجات آردسازي اظهار داشت: مصرف سالانه گندم مورد نياز استان حدود 220 هزار تن است و با توجه ‌به ذخيره‌سازي گندم در استان تا پايان سال مشكلي در خصوص تامين گندم مورد نياز كارخانجات آردسازي وجود ندارد، همچنين كارخانجات موظفند در ازاي گندم تحويلي از شركت غله آرد توليد شده با درصد سبوس‌گيري معين را براي مصارف نانوايي در اختيار واحدهاي نانوايي استان قرار دهند.

وي با بيان اينكه معيارهاي درجه‌بندي كارخانجات از سوي واحد كنترل كيفيت و آزمايشگاه شركت تعيين مي‌شود، تصريح كرد: سهميه گندم كارخانجات بر‌اساس رتبه‌بندي كارخانجات كه از اول مهرماه اجرا شده ‌تعيين مي‌شود.

بهاروند در ادامه افزود: معيارهاي درجه‌بندي كارخانجات شامل: امكانات ذخيره‌سازي، كنترل بهداشت، آزمايشگاه فعال و مجهز، داشتن مسئول فني، كيفيت بوجاري، كيفيت آرد و دارا بودن تكنولوژي و ماشين‌آلات به روز و مدرن است.

بهاروند در ادامه به انواع آرد مصرفي نانوايان در استان اشاره كرد و گفت: در حال حاضر در استان لرستان چهار نوع ‌آرد براي مصارف ‌نانوايي توليد مي‌شود، 7 تا 10 درصد براي مصارف سنگك، 12 تا 15 درصد براي مصارف لواش، 15 تا 18 درصد بر‌اي مصارف ساجي و تافتون و هفت درصد براي مصارف خانه‌پزي توليد مي‌شود.

انتهاي پيام/2304/ش‌30

يکشنبه 24 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن