واضح آرشیو وب فارسی:فارس: وزير جهاد كشاورزي تاكيد كردتعامل موسسه رازي با شركتهاي دانشبنيان
وزير جهاد كشاورزي گفت: تعامل موسسه سرمسازي رازي با شركتهاي دانشبنيان و نخبگان مهمترين اولويت جهاد كشاورزي است.
به گزارش خبرگزاري فارس از كرج، محمود حجتي ظهر امروز در جريان بازديد از موسسه تحقيقات واكسن و سرمسازي رازي اظهار كرد: حمايت بيش از پيش از اين موسسه ميتواند در توليدات بيشتر محصولات اين موسسه تأثيرگذار باشد.
وي با بيان اينكه نقش موسسه سرمسازي رازي در ارتقاي سلامت مردم انكارناپذير است، افزود: خوشبختانه با تلاش كارشناسان و محققان در اين موسسه هماكنون توليدات موسسه رازي با بسياري از موسسههاي برتر علمي و تحقيقاتي جهان برابري ميكند و محصولات موسسه رازي با مشابه خارجي آن هيچ تفاوتي ندارد.
اين مسئول با بيان اين كه موسسه رازي از موسسههاي با قدمت كشور در عرصه توليد محصولات بيولوژيك و واكسنهاي دامي و انساني است، افزود: خوشبختانه اين موسسه تاكنون توانسته اقدامات شايستهاي را در زمينه توليد واكسن و سرم داشته باشد.
حجتي با تأكيد بر اينكه يكي از مهمترين اولويتهاي جهاد كشاورزي برقراري تعامل موسسه رازي با شركتهاي دانش بنيان و نخبگان كشور است، گفت: هرچه بيشتر بتوانيم اين تعاملات را برقرار كنيم ميتوانيم در توليد محصولات اين موسسه تأثيرات بهسزايي داشته باشيم.
در ادامه اين بازديد معاون علمي و فناوري رئيس جمهور نيز طي سخناني بر اهميت و نقش اين موسسه در توليد واكسن و سرم تأكيد كرد و افزود: اين موسسه با وجود بسياري از كمبودها و مشكلات موفق شده است در توليد محصولات خود كارنامه درخشاني داشته باشد.
سورنا ستاري تأكيد كرد: در اين راستا بايد تلاش شود تا با رفع مشكلات و كمبودها در بخشهاي مختلف اين موسسه نيازهاي آن را در بخشهاي مختلف برطرف كرده و توان توليدات آن را ارتقا دهيم.
وي موسسه رازي را از پيشگامان توليد علم و تكنولوژي در حوزه داروسازي و پزشكي كشور ذكر كرد و گفت: با توجه به گستردگي و فعاليت اين موسسه ميتوانيم در مبادلات بينالمللي نيز بر محصولات اين موسسه تكيه زنيم.
ستاري در ادامه سخنان خود با اشاره به اينكه موسسه سرمسازي رازي با تعامل با شركتهاي دانش بنيان ميتواند جايگاه بينالمللي خاصي را در جهان پيدا كند، افزود: در اين راستا و با ايجاد اين تعاملات ميتوانيم در عرصه اشتغالزايي نيز موفقتر از گذشته عمل كنيم.
وي در بخشي ديگر از سخنان خود توسعه شركتهاي دانش بنيان را از اولويتهاي دولت اعلام كرد و گفت: در اين راستا با تمهيدات انديشيد شده و به منظور رسيدن به اهداف مورد نظر، سياستهاي كلي شركتهاي دانشبنيان به تصويب مراجع ذيصلاح رسيده است.
به گفته معاون رئيس جمهور موسسات تحقيقاتي با مشاركت اعضاي هيئت علمي خود ميتوانند شركتهاي دانشبنيان را تاسيس كنند و زمينههاي افزايش كمي و كيفي توليد محصولات جديد را ايجاد كند.
انتهاي پيام/2302/غ40
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]