واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: گروسي: توسعه همكاريهاي خودرويي با هدف توانمندسازي خودروسازان داخلي انجام شود
يك عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس خواستار همكاري با خودروسازان مطرح جهان ازجمله خودروسازان چيني شد و افزود: بايد با خودروسازاني همكاري كنيم كه فناوري صنعت خودروي كشور را ارتقاء دهند.
حسين گروسي در گفتوگو با خبرنگار پارلماني ايسنا گفت: با تعديل فضاي منفي بينالملل بايد با برندها و خودروسازاني كار كنيم كه برايمان صرفه اقتصادي داشته باشد.
نماينده مردم شهريار رابطه شركت پژو و رنو فرانسه با خودروسازان ايراني را يك سويه دانست و افزود: رابطه يك جانبه خودروسازان فرانسه با ايران خودرو و سايپا موجب توليد خودروهاي 4 سيلندر با مصرف سوخت خودروهاي 8 و 12 سيلندر شد. خودروهاي 2400 سي سي و بالاتر در حد پژوه 405 بنزين نميسوزانند يا مثلا خودروي زانتيا كه با قيمتهاي گزاف به ايرانيان فروخته شد به دليل مصرف سوخت بالا در كشورهاي توسعه يافته مشتري نداشت.
اين عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس خواستار بهبود كيفي توليدات داخلي با نگاه به بازارهاي صادراتي شد و افزود: مردان صنعت خودروي كشور از شرايط جديد استفاده كرده و با استفاده مناسب از مزيت و موقعيت جغرافيايي ايران در منطقه، به كشورهاي ما در حوزه توليد و صادرات خودرو تبديل كنند.
وي از استقبال خودروسازان آلماني و چيني با خودروسازان ايراني خبر داد و افزود: خودروسازان كشور از نظر قواي محركه و قطعهسازي و توليد موتور قوي ولي در توليد پلت فرم ضعيفند . بنابراين ميتوان با همكاري مشترك با خودروسازان مثلا چيني توليد پلت فرم را به آنان سپرد و كيفيت خودروهاي داخلي را افز ايش دهيم. در اين صورت كيفيت خودروهاي ايراني هم طراز خودروهاي اروپايي و قيمت آن هم طراز خودروهاي چيني خواهد بود.
نماينده مردم شهريار چين را در صدر قدرتهاي توليد خودروهاي جهاني دانست و افزود: خودروسازان چيني سالي 19.5 ميليون خودرو توليد ميكنند. طراحي پلت فر مهاي متنوع توسط مهندسان چيني كمك خوبي براي همكاري مشترك خودروسازان ايراني و چيني است.
گروسي همافزايي خودروسازان كشور با خودروسازان آسيايي را به صرفهتر از همكاري با خودروسازان اروپايي دانست و افزود: آلمان و فرانسه همواره خودروهاي خارج از رده خود را به كشورهاي جهان سوم از جمله ايران صادر ميكنند. هيچ عقل سليمي نميپذيرد كه به جاي توليد خودروهاي فناوري بالا، خودروهاي از رده خارج ، با مصرف سوخت بسيار بالا و بيكيفيت از اروپا وارد شوند.
اين عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس قرارداد همكاري ايران خودرو و پژو را يك سويه و به نفع پژو دانست و تصريح كرد: سايپا و ايران خودرو حتي اجازه اعمال كوچكترين تغييري در پژو 405 و زانتيا نداشتند اما خودروهاي سمند و تيبا اين چنين نيستند بنابراين توليد خودروهاي مشترك با كشورهاي آسيايي و اروپايي بايد با رويكرد توانمندسازي صنعت خودروسازي كشور انجام شود.
انتهاي پيام
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]