تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):ایمان به صرف ادعا و آرزو نیست، بلکه ایمان آن است که خالصانه در جان و دل قرار گیرد و ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819454219




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روش‌هاي نوين استحصال آب و منابع آب نامتعارف در يزد بررسي شد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: روش‌هاي نوين استحصال آب و منابع آب نامتعارف در يزد بررسي شد
مديرعامل شركت آب منطقه‌اي يزد در نشست هم‌انديشي براي روش‌هاي نوين استحصال آب و منابع آب نامتعارف، با تشريح وضعيت منابع آب و شرايط اقليمي استان گفت: متوسط بارندگي استان 93 ميليمتر يعني كمتر از نصف متوسط كشوري و يك هشتم متوسط بارندگي جهاني است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه يزد، "حسين غفوري"در اين نشست ادامه داد: براساس ميانگين بلندمدت بارش استان‌هاي ايران، يزد كم‌ترين ميزان بارندگي را دارد.

مديرعامل شركت آب منطقه‌اي يزد اعلام كرد: در 54 سال اخير ميانگين سالانه بارندگي در شهر بافق 55.7، يزد 60.8، اصفهان 122.8 و تهران 232.8 ميلي‌متر بوده است.

غفوري در مورد تعداد، تخليه و مصرف منابع آب زيرزميني استان يزد در سال آبي 91-90 نيز گفت: تعداد شش هزار و 655 منبع آب زيرزميني اعم از چاه، چشمه و قنات در استان وجود دارد و تخليه كلي از آنها 1193 ميليون مترمكعب بوده كه 94 ميليون مترمكعب براي كشاورزي، 3.8 ميليون مترمكعب براي شرب و بهداشت و 2.2 ميليون مترمكعب براي صنعت مصرف شده است.

مديرعامل آب منطقه‌اي يزد، مجموع كسري بيلان آب‌خوان‌هاي استان را بيش از 303 ميليون مترمكعب در سال دانست.

وي حجم كل آب انتقالي از ابتداي بهره‌برداري تا پايان سال 91 را تنها 668.39 ميليون مترمكعب اعلام كرد.

غفوري ادامه داد: آب مورد نياز بخش‌هاي صنعت و معدن، شرب و بهداشت در افق سال‌هاي 1405 و 1425 استان به ترتيب 511.62 و 860.71 ميليون مترمكعب در سال خواهد بود.

"محمدحسين رامشت" رييس دانشگاه اصفهان نيز تحولات مدني و تأثير آن در پايداري هويت ايران و عوامل تهديد هويت ايران در 50 سال آينده را تشريح كرد.

وي عوامل تهديد هويت ايران در 50 سال آينده را عوامل فرهنگي، اجتماعي و عوامل طبيعي دانست و افزود: افزايش دماي محيطي ايران جزء عوامل طبيعي تهديدكننده است كه كاهش بارندگي، كاهش ماندگاري آب درمحيط و افزايش تبخير از پيامدهاي آن است.

رامشت ادامه داد: بايد به فكر توليد آب باشيم و مسئولين در وزارت نيرو بايد به دنبال برنامه‌هايي باشند كه به توليد آب بيانجامد.

رئيس دانشگاه اصفهان باران‌زايي، توليد ابر، برودت، ژئو پارك آبي زاگرس و آب شيرين‌كن را از راهكارهاي توليد آب نام برد.

انتهاي پيام

يکشنبه 24 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن