تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869338184




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حجم تجاري آذربايجان شرقي و تركيه 800 ميليون دلار است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: حجم تجاري آذربايجان شرقي و تركيه 800 ميليون دلار است
استاندار آذربايجان‌شرقي گفت: هم اكنون حجم تبادلات تجاري استان آذربايجان‌شرقي و تركيه 800 ميليون دلار است.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبريز ،جبارزاده در تركيه درديدار با استاندار و رييس اتاق بازرگاني استانبول در زمينه توسعه همكاري هاي تجاري و اقتصادي با آنان گفت‌و‌گو كرد.

استاندار آذربايجان شرقي دراين ديدارها بابيان ظرفيت‌هاي اقتصادي و تجاري استان گفت: تبريز و آذربايجان‌شرقي ظرفيت لازم براي تبادلات تجاري با تركيه تا سقف دو ميليارد دلار درسال دارد .

به گفته وي هم اكنون حجم تبادلات تجاري استان آذربايجان شرقي و تركيه 800 ميليون دلار است .

وي از استان آذربايجان‌شرقي به عنوان يك استان صنعتي ياد كرد و افزود: بازديد تجار و بازرگانان تركيه از استان آذربايجان‌شرقي و مشاهده ظرفيت‌هاي بالاي اين استان در بخش‌هاي مختلف نقش بسزايي در گسترش روابط تجاري دو طرف خواهد داشت.

استاندار آذربايجان شرقي با اشاره به سرمايه‌گذاري‌هاي صورت گرفته توسط تجار تركيه در اين استان اظهار داشت: به منظور افزايش حجم تجاري بين دو طرف، نياز به سرمايه گذاري بيشتر طرف ترك نيست بلكه استفاده از ظرفيت‌هاي موجود موجب افزايش تبادلات خواهد شد.

وي با اشاره به ديدارهايش با استاندار و رييس اتاق بازرگاني استانبول اظهار داشت: در اين ديدارها دو طرف بر گسترش همكاري‌هاي تجاري تاكيد كردند و ما ظرفيت‌هاي اقتصادي آذربايجان شرقي را تشريح كرديم.

جبارزاده با اشاره به دعوتش از استاندار و رييس اتاق بازرگاني استانبول براي سفر به تبريز گفت: براي ادامه مذاكرات و شناساندن ظرفيتهاي اقتصادي استان آذربايجان شرقي از طرفهاي ترك خود براي سفر به تبريز به عمل آورديم.

احمد دوست حسيني قائم مقام وزير صنعت، معدن و تجارت ايران نيز در حاشيه نشست مشترك بازرگاني ايران و تركيه در استانبول گفت: دولت ايران تسهيل در امر تجارت با كشورهاي مختلف را موجب رشد ملت ها مي داند و در گسترش روابط اقتصادي با تركيه اولويت قائل است.

وي با اشاره به هدف گذاري صورت گرفته در راستاي روابط تجاري ايران و تركيه اظهارداشت: براي رسيدن به 35 ميليارد دلار تبادلات تجاري ايران و تركيه بايد تلاش كرد .

قائم مقام وزير صنعت، معدن و تجارت ايران در ادامه افزود: براي رسيدن به اين هدف بايد راهكارهايي براي حل مشكلات مبادلات بانكي و هماهنگي‌هايي در روش‌هاي گمركي بين دو كشور ايجاد شود .

وي افزود: در اين راستا بايد چشم انداز تغيير تعرفه‌هاي گمركي در دراز مدت تدوين شود و بخش‌هاي خصوصي دو كشور در بخش تجاري فعال شوند.

دوست حسيني متذكر شد: بخش‌هاي خصوصي دو كشور مي توانند در بخش هاي مناطق آزاد، فني، مهندسي و معدن فعال شوند و من خواستار سرمايه گذاري سرمايه گذاران ترك در بخش توريسم و گردشگري در ايران هستم.

شايان ذكر است در اين نشست سه روزه دو طرف در خصوص گسترش همكاري‌هاي تجاري ايران و تركيه به ويژه در موضوعات بانكي، سرمايه گذاري، فاينانس، تجارت ترجيحي و احداث شهركهاي تجاري به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت./س

يکشنبه 24 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن