واضح آرشیو وب فارسی:فارس: عضو انجمن سينماي جوان قم مطرح كردفيلمسازان قم در انتظار تغيير نگاه مديران
عضو انجمن سينماي جوانان دفتر قم گفت: با تغييري كه به تازگي در انجمن سينما بهوجود آمده است فيلمسازان قمي منتظر تغيير نگاه مديران هستند.
سيد حميد منتظري امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به تغييرات اخير در حوزه مديريت كلان سينما در كشور اظهار داشت: اگر اين اصلاح و تغيير مركزي با هدف تمركززدايي و توجه به رشد استانها پيش برود به يقين شكوفايي جوانههاي سينما در كشور را به دنبال خواهد داشت.
وي افزود: انجمن سينماي جوانان، تنها پل ارتباطي سازمان سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد با هنرمندان استاني محسوب ميشود و اميد آن ميرود به دنبال تغييرات اخير در پيكره مديريت سينما، شاهد تغيير «نگاه» و «ادبيات» مديران فرهنگي و سينمايي مسئول در استانها باشيم.
عضو انجمن سينماي جوانان ايران دفتر قم به وضعيت نامطلوب حمايت از امنيت سينما و جايگاه سينماگران در استان قم اشاره كرد و ادامه داد: تمام آثار ارزشمند سينمايي توليد شده در استان قم با نام و نشان هنرمندان فرهيخته اين عرصه و دستاندركاران اين آثار اعتبار پيدا ميكنند ولي در حال حاضر، مدت زمان فراواني است كه كسي از احوال و روزگار اين فيلمسازان در قم سراغي نگرفته است و بسياري از اين نخبگان فرهنگي و هنري در قم گوشهنشين شدهاند.
عضو ستاد جشنواره ملي نماز و نيايش به روايت دوربين با اشاره به انتظار سينماگران از مسئولين استاني در عرصه فرهنگي گفت: نياز و انتظار بيشتر سينماگران استان از مديريت راهبردي سينما در قم فراهم كردن شرايط مناسب براي توليد فيلمنامههاي خاك خورده و آرشيو شده فيلمسازان استاني است.
وي تصريح كرد: آمادهسازي بستر عرضه و نمايش آثار از جمله شركت در جشنوارهها و پخش در رسانه ملي و شبكههاي تلويزيوني، انتظار خانواده سينماي قم از سازمان سينمايي و اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي به شمار ميرود.
منتظري اظهار داشت: در اين ارتباط انجمن سينماي جوانان ايران و دفتر قم بايد پاسخگوي فيلمسازان استان باشد و همين موضوع وظيفه خطير اين انجمن را سنگينتر ميكند.
كارگردان فيلم كوتاه «هي سينما» با انتقاد از عملكرد دوره گذشته انجمن سينماي جوان در تعامل و حمايت از دفاتر و فيلمسازان و خانواده سينما در قم عنوان كرد: در دوره گذشته دفاتر انجمن سينما در استان قم به برگزاري چند كلاس آموزش مباني عمومي سينما بسنده ميكرد و سالانه شماري پاياننامه آموزشي ميساخت و اين مسئله در شان كلانشهر قم و پايتخت مذهبي كشور نيست.
وي با اشاره به نظر رئيس سازمان سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي عنوان كرد: جايگاه دولتي انجمن سينماي جوان در مديريت سينماي بومي در كشور به عنوان حلقه وصل و نماينده استاني اين سازمان در نظر گرفته شده است و مسئولين استاني نيز بايد خود را موظف به حمايت مادي و معنوي از اين نهاد بدانند تا شان و منزلت آن حفظ شود.
عضو ستاد برگزاري هفتههاي فيلم و عكس در قم با اشاره به وضعيت نامطلوب مكان انجمن سينماي جوان دفتر قم اظهار داشت: اين نهاد هنوز از مكان مستقل و مناسبي برخوردار نيست و هر سال از يك ساختمان استيجاري به ساختماني ديگر خانه به دوش است و هزينه كردن بودجه آموزشي و توليدي در رديف اجاره بهاي ساختماني موجب دلسرد شدن مديران و هنرمندان انجمن سينما شده است.
وي سخنان اخير حبيب ايلبيگي مديرعامل جديد انجمن سينماي جوانان ايران در خصوص رسالت اصلي سينماي جوان را مورد توجه قرار داد و گفت: انجمن سينماي جوان بايد مدعي و مكلف به حمايت همه جانبه از هنرمندان عرصه سينما و علاقهمندان به فيلمسازي باشد و در همين راستا از وظايف اصلي آن ميتوان به ايجاد انگيزه، اميد و حمايت از خلاقيت جوانان علاقهمند به اين عرصه اشاره كرد.
عضو انجمن سينماي جوانان دفتر قم تاكيد كرد: توجه جدي به امور داخلي دفتر انجمن، برطرف كردن مشكلات ساختمان، تامين فضاي آموزشي، امكانات و تجهيزات توليد و تعامل با دستگاههاي گوناگون با هدف بسيج امكانات استاني در راستاي رشد و شكوفايي سينماي متعهد به دست ميآيد.
منتظري خاطرنشان كرد: فيلمسازان و خانواده سينما در قم اميدوارند با تغيير رويكرد در مديريت كلان انجمن سينماي جوان، شاهد تغيير «لحن» و «ادبيات» متصديان و همچنين تغيير «نگاه» به سينماي استاني باشيم و با اعتماد مديران فرهنگي به توان و شايستگي جوانان فيلمساز اين عرصه در آيندهاي نزديك تحولات چشمگيري در توليد و عرضه آثار فاخر سينمايي در قم شكل گيرد.
انتهاي پيام/78005/م40
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]