تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هر که رکوع نمازش را کامل انجام دهد هیچ ترس و وحشتی در قبر با سراغش نمی آید. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860356029




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سوريه بر حضور ايران در ژنو2 اصرار دارد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: سوريه بر حضور ايران در "ژنو2" اصرار دارد
نماينده مجلس سوريه با اشاره به اين كه اين كشور بر حضور ايران در كنفرانس ژنو2 اصرار دارد، گفت: سياست آمريكا در تعامل با بحران سوريه رياكارانه است.


به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران، "شريف شحاده" در گفتگو با شبكه تلويزيوني بي بي سي عربي از دمشق درباره ادامه حمايت آمريكا از گروه‌هاي مخالف نظام سوريه گفت:سياست آمريكا در تعامل با بحران سوريه رياكارانه است. واشنگتن مي‌گويد خواهان حل بحران سوريه از طريق راه حل سياسي و برگزاري كنفرانس ژنو2 است ولي به حمايت از گروه هاي مسلح تروريست ادامه مي‌دهد.

وي افزود: "رابرت فورد" سفير آمريكا در سوريه حامي اصلي قاچاق سلاح به سوريه براي تروريست‌هاست. اعلام حمايت وي از مخالفان به معناي ادامه حمايت از تروريست‌ها و كشتار بيشتر شهروندان سوري است. در سياست رياكارانه دولت آمريكا مسئله جديدي وجود ندارد.

به گفته شحاده، آمريكا از ادامه بحران سوريه و كشتار شهروندان و از بين رفتن زيرساخت هاي اين كشور خوشنود است چرا كه واشنگتن سوريه را دشمن خود مي‌داند. آمريكا با حمايت از تروريست ها در سوريه نشان مي دهد كه خواهان حل بحران اين كشور نيست.

وي درباره مخالفت آمريكا با حضور ايران در كنفرانس ژنو2 بيان داشت: اين مخالفت آمريكا مسئله جديدي نيست. آمريكا از ابتداي بحران سوريه تلاش كرد فقط واشنگتن و متحدان اين كشور در كنفرانس حل بحران سوريه نقش داشته باشند اما تحولات بين المللي تغيير كرده است.

وي افزود: در صورتي كه ايران در اين كنفرانس حضور نداشته باشد بحران سوريه حل و فصل نخواهد شد چرا كه ايران يكي از قدرت هاي منطقه و متحد راهبردي سوريه است و اين كشور رابطه مستحكمي با تهران دارد و دمشق نمي‌تواند شاهد برگزاري كنفرانس ژنو2 بدون حضور ايران باشد. سوريه تاكيد دارد بايد در اين كنفرانس متحدان اين كشور حضور داشته باشند. بنابراين تلاش ها براي جدا كردن ايران از سوريه هيچ تاثيري نخواهد داشت.

شريف شحاده درباره اوضاع وخيم انساني در سوريه گفت: قبل از بحران در سوريه هيچ وضع بد انساني در اين كشور وجود نداشت. مردم سوريه از همه نوع خدمات بهره مند بودند. ممكن است در برخي از نقاط سوريه در اين شرايط بحراني كمبودهايي ايجاد شده باشد ولي سوخت و برق در اختيار مردم قرار دارد. حتي در مناطقي كه تحت سيطره گروه‌هاي مسلح تروريست وجود دارد و تروريست‌ها مانع از رسيدن محموله‌هاي سوختي و غذايي به اين منطقه مي‌شوند، دولت سوريه تلاش مي‌كند از طريق راه‌هاي مختلف محموله‌هاي امدادي در اختيار مناطق تحت محاصره قرار گيرد. نيروهاي وابسته به جبهه النصره و داعش اجازه نمي‌دهند اين كمك ها در اختيار برخي از سوري‌ها قرار گيرد.

انتهاي پيام/

يکشنبه 24 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن