واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماينده ولي فقيه در استان اصفهان:كتابداران خود سطح مطالعاتشان را افزايش دهند
نماينده ولي فقيه در استان اصفهان گفت: كتابداران از هر فرصتي براي مطالعه و بالا بردن دانش خود استفاده كنند و اينطور نباشد كه فقط به مراجعان و اعضاي كتابخانه ارائه خدمت كنند و خود از اين نعمت بيبهره باشند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومي اداره كل كتابخانه هاي عمومي استان اصفهان، آيت الله سيد يوسف طباطبايينژاد در اين ديدار اظهار كرد: ارزش و عظمت كتاب و كتابخواني چيزي نيست كه بخواهيم استدلال كنيم و امري واضح و روشن است.
وي يكي از مهمترين علل خاتميت پيامبر اسلام را كتاب و كتابت عنوان كرد و افزود: بدليل اينكه بشر در زمان پيامبر رشد پيدا كرده بود، قرآن به عنوان نقشه راه در اختيار انسانها قرار گرفت و اگر قرآن زودتر نازل ميشد بدليل اينكه نوشتار نبود قطعا از بين ميرفت.
وي حفظ قرآن، تفسير و تبيين آن را از مهمترين وظايف ائمه برشمرد و افزود: نخستين آياتي كه بر پيامبر نازل شد، قلم و كتاب است و حضرت علي (ع) ميفرمايند هر علمي كه بر روي كاغذ نيايد ضايع ميشود .
نماينده ولي فقيه در استان در اين ديدار به كتابداران توصيه كرد از هر فرصتي براي مطالعه و بالا بردن دانش خود استفاده كنند و اينطور نباشد كه فقط به مراجعان و اعضاي كتابخانه ارائه خدمت كنند و خود از اين نعمت بيبهره باشند.
وي ادامه داد: مطالعه بايد با هدف و برنامه باشد و كتابهايي مطالعه شود كه داراي اطلاعات مفيد فرهنگي، ديني، سياسي، اجتماعي و علمي است تا بتوان از طريق مطالعه آنها خدمتي به خود، خانواده و جامعه خود كند.
رئيس شوراي فرهنگ عمومي استان به ارائه كتابهاي مفيد در جامعه تاكيد كرد و گفت: مراقب كتابهاي ضاله باشيد زيرا كتاب ضاله مانند غذاي مسموم است و موجب گمراهي افراد ميشود.
در بخشي از اين ديدار مديركل كتابخانه هاي عمومي استان اصفهان ضمن تشكر از حمايتهاي خالصانه نماينده ولي فقيه در استان از حوزه كتاب و كتابخواني به ارائه گزارش رشد شاخصها طي چهار سال گذشته اظهار كرد: در سال 88 ، تعداد كتابخانهها 20 باب توسط خيران و 133 باب توسط دولت اداره ميشد و اكنون با رشد 75 درصدي تعداد كتابخانهها به 269 باب رسيده كه 109 باب آن توسط خيران اداره ميشود.
غلامرضا ياوري از رشد 122 درصدي كتابخانههاي روستايي خبر داد و افزود: تعداد كتابخانههاي روستايي از 22 باب به 49 باب رسيده است.
وي به افزايش زيربناي كتابخانههاي عمومي اشاره كرد و گفت: كتابهاي موجود در استان از يكي ميليون و 300جلد به دو ميليون و 750 هزار جلد رسيده كه از اين تعداد 240هزار جلد توسط مردم و خيران به كتابخانهها اهدا و بيش از 10 ميليارد تومان از اعتبارات دولتي در اين بخش هزينه شده است.
ياوري از رشد 280 درصدي اعضاي كتابخانههاي عمومي خبر داد و افزود: اعضاي كتابخانههاي عمومي از 70 هزار نفر در سال 88 به 200 هزار نفر رسيده است.
وي به كسب رتبه اول بيشترين تعداد كتابخانه عمومي و نسخه كتاب در سطح كشور اشاره كرد و گفت: استان اصفهان رتبه دوم در تعداد صندلي مطالعه و حوزه فناوري اطلاعات در كشور را در اختيار دارد.
مدير كتابخانههاي استان اصفهان راهاندازي 30 ايستگاه مطالعه در استان را از ديگر مواردي دانست و ادامه داد: تا كنون 730 هزار جلد كتاب با اعتباري بالغ بر 1.5 ميليارد تومان ويژه ايستگاههاي مطالعه به استان اصفهان تخصيص يافته است.
ياوري در پايان از افزايش كاركنان كتابخانههاي عمومي استان از 210 نفر به 360 نفر نيز به عنوان ديگر دستاورد اين اداره كل در چهار سال گذشته اشاره كرد.
انتهاي پيام/63012/
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]