واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: رئيسجمهور به اصلاحطلبان افراطي توجه نميكند
هفته گذشته طي گزارشي با تيتر «ببخشيد؛ سوء تفاهم شده بود؟!» به نامه برخي اصلاحطلبان به رئيسجمهور محترم پرداختيم. نامهاي كه در يكي از بندهايش از رئيسجمهور خواسته بودند زمينه آزادي سران داخلي فتنه را فراهم كند و به سوء تفاهمهاي سال ۸۸ پايان دهد.
البته اين اولين بار نبود كه اصلاحطلبان با استفاده از اهرم رسانههايشان به كمرنگ كردن خيانتهاي سال ۸۸ پرداختند و به نوعي سعي در پاك كردن حافظه ملت داشته و دارند. قطعا هزينههايي كه در سال ۸۸ بر ملت ايران وارد شد، قابل چشمپوشي نيست و نميتوان همه تلاشها براي تلخ كردن كام يك ملت پس از پيروزي شيرين در يك حضور حماسي را به اسم سوء تفاهم تمام كرد.
در همين خصوص برخي نمايندگان مجلس و كارشناسان سياسي به بيان نقطه نظرات خود پرداختهاند كه از نظر ميگذرد:
رفع حصر سران فتنه به رئيسجمهور مربوط نميشود
محمداسماعيل كوثري نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با فارس به نامه ۹ اصلاحطلب به روحاني مبني بر رفع حصر سران فتنه اشاره كرد و اظهارداشت: موضوع رفع حصر و آزاد كردن زندانيان به قوه قضائيه و شوراي عالي امنيت ملي كشور بازميگردد.
اين نماينده مجلس تصريحكرد: اين اصلاحطلبان با اينكه بارها اعلام كردهاند كه آقاي روحاني را قبول ندارند، اما ميخواهند از وي استفاده كنند تا بتوانند به خواستههاي خود برسند، اما آقاي روحاني جايگاه خود را ميداند و به وظايفش مسلط است و اگر جوابي هم بدهد در چارچوب قانون خواهد بود.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با تأكيد بر اينكه فتنه ۸۸ يك سوءتفاهم نبود، يادآورشد: كساني كه در فتنه فعال بودند بايد دادگاهي شوند؛ اينگونه نيست كه به راحتي بگويند تفاهم كنيم، چراكه جنايت فتنهگران با اين موارد قابل پوشش نيست.
سوءتفاهم خواندن فتنه ۸۸ باعث شرمندگي است
سيدحسين نقوي نماينده مردم ورامين و سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به نامه ۹ نفر از اصلاحطلبان به رئيسجمهور براي رفع حصر سران فتنه، اظهار داشت: ماهيت اقدامات فتنهگران «مجرمانه» است و همانطور كه مقام معظم رهبري فرمودند افرادي كه فتنه ۸۸ را ايجاد كردند و بازيگر فتنه بودند، مجرم هستند، چون اتهاماتي بياساس را به نظام جمهوري اسلامي زدند و چهره و اعتبار نظام جمهوري اسلامي ايران را در اذهان عمومي خدشهدار كردند.
وي با بيان اينكه مجرم طبق قانون بايد براي محاكمه و مجازات به قوه قضاييه سپرده شود، تأكيد كرد: رفع حصر فتنهگران ارتباطي با دولت و رئيسجمهور ندارد، بلكه قوه قضاييه بايد براي فتنهگران تعيين و تكليف كند.
سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در ادامه تصريح كرد: فتنه ۸۸ خسارات جبرانناپذيري را به جمهوري اسلامي وارد و يكي از زيباترين جلوههاي مردم سالاري ديني را خدشهدار كرد، اين خسارت به جهت عمق و ماهيت فتنه، قابل بخشش و گذشت نيست.
وي افزود: از سوي ديگر فتنه ۸۸ اموال عمومي مردم را از بين برد و جان افراد بيگناهي را گرفت و ماهها فضاي كشور را دچار تنش و آشوب كرد، اين موارد، مسائلي نيست كه بتوان به سادگي از آنها عبور كرد.
نقوي همچنين گفت: در هر كشور ديگري اين اتفاقات ميافتاد، بانيان و مسببين آن تاكنون ۱۰ بار اعدام شده بودند، جمهوري اسلامي ايران بسيار با اين موضوع با رأفت اسلامي برخورد كرده و به نظرم بايد همان زمان فتنهگران محاكمه و مجازات ميشدند و خونبهاي افرادي را ميدادند كه از دو طرف، جانشان را از دست داده بودند. وي در پايان با اشاره به سوءتفاهم خواندن فتنه ۸۸ در نامه مذكور، متذكر شد: فتنه ۸۸ نه تنها خيانت محسوب ميشود، بلكه يك فتنه جنايتكارانه است و مسببين آن بايد پاسخگوي خون انسانها باشند، بنابراين چگونه اين افراد اين حادثه بزرگ را يك سوءتفاهم تلقي ميكنند؟ اينگونه سخن گفتن بسيار باعث شرمندگي است.
نامه اصلاحطلبان فقط مانور سياسي بود
حجتالاسلام حميد رسايي نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي نيز اظهار داشت: نامه ۹ اصلاحطلب بين خود آنان نيز بازتاب زيادي نداشت و غير از يكي از روزنامهها كه مدير مسئول آن يكي از امضاءكنندگان آن نامه بود، مابقي اصلاحطلبان از اين نامه استقبالي نكردند و خود همين موضوع نشان ميدهد كه بدنه سياسي جريان اصلاحطلب ميداند اين موضوع از اختيارات رئيسجمهور نيست.
وي افزود: همانطور كه همه ميدانند موضوع فتنه ۸۸ و سران فتنه به امنيت ملي ما گره خورده و دشمنان ما بهرهبرداري زيادي از اقدامات سران فتنه انجام دادند، طبيعي است كه اين موضوع به شورايعالي امنيت ملي سپرده شده باشد و آقاي روحاني و حتي آقاي احمدينژاد در دوره خودش نقشي در اين موضوع نداشت و شورايعالي امنيت ملي در اين زمينه تصميمگير است.
عضو كميسيون اصل ۹۰ مجلس در ادامه يادآور شد: رهبر معظم انقلاب نيز بارها در بياناتشان اعلام كردند كه فتنه ۸۸ را يك سوءتفاهم نميدانند بلكه ظلم به نظام ميدانند و حتي اخيراً وقتي كه برخيها تحركات و تلاشهايي انجام داده بودند، به آنها گفته شده بود كه آيا وقتي يك قتلي انجام ميشود، مرور زمان تبعات آن قتل را از بين ميبرد كه برخيها معتقدند با مرور زمان ديگر بايد سران فتنه از حصر بيرون آيند؟ اين افراد هم ظلم معنوي و هم ظلم مادي در حق ملت و مردم انجام دادند و رهبر انقلاب هم فرمودند كمترين جرم فتنهگران اين است كه دشمنان ما را نسبت به حقوق ملت ايران جريتر كردند.
وي تصريح كرد: البته اينگونه مطالبات از آقاي روحاني، كشاندن رئيسجمهور به آن زمين است، چون اصلاحطلبان براي احياي خودشان به آن نياز دارند البته تصور نميكنم آقاي روحاني به اين نامهنگاريها توجهي كند، كما اينكه آثار و تبعات آن را شاهديم و اصلاحطلبان نيز از اين موضوع ناراحتند.
فتنه ۸۸ شورش علني عليه ساختار نظام بود
محمدصالح جوكار نماينده مردم يزد و اشكور با اشاره به اينكه در جو رسانهاي كشور برخي به دنبال مطرح كردن اين مسئله هستند كه فتنه سال ۸۸ يك سوءتفاهم بود، گفت: سوءتفاهم موضوعي است كه درباره برداشتهاي مختلف از يك موضوع ايجاد ميشود و گاه همين برداشتها ميتواند به يك اختلاف نظر منجر شود.
وي افزود: موضوع فتنه ۸۸ آنقدر شفاف است و نقش دشمنان انقلاب در ساختارشكني و قانون شكني و همچنين بهرهگيري از منابع انساني در راستاي ايجاد مشكل در نظام چنان مشهود كه به هيچ عنوان نميتوان از آن به عنوان يك سوءتفاهم نام برد.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت: سوءتفاهم در بحث گفتار است اما آنچه كه ما در سال ۸۸ شاهد آن بوديم ساختارشكني و شورش علني عليه نظام جمهوري اسلامي بود. از همين روست كه ما نميتوانيم قبول كنيم كه عنوان فتنه و محتواي دروني آن تنها يك سوءتفاهم بوده است.
جوكار گفت: محتواي اصلي اتفاقات ۸۸ كه مردم آن را نيز به وضوح مشاهده كردند فتنهاي بود كه در روز ۹ دي ماه ملت ايران با آن مقابله كردند و آن را در هم كوبيدند. وي افزود: اتفاقات سال ۸۸ يك حركت سياسي در راستاي مقابله با راي قانوني مردم بود كه به هيچ عنوان نميتواند آن را در چارچوبهاي سوءبرداشتهاي سياسي گنجاند.
به جاي واژهسازي عذرخواهي كنيد
حجتالاسلام محمد خرسند عضو شوراي مركزي حزب مؤتلفه اسلامي، با اشاره به نامه ۹ تن از اصلاحطلبان به روحاني براي «پايان دادن به سوء تفاهمات فتنه ۸۸»، اظهار داشت: فتنه سال ۸۸ يك خيانت آشكار و بزرگ به نظام مقدس اسلامي بود.
وي اضافه كرد: اظهار اينگونه موضعگيريها نشان ميدهد كه برخيها در فتنه تعمد دارند چرا كه اگر تعمد نداشتند با مشخص شدن زواياي فتنه و گذشت چند سال از آن، به جاي طلبكار شدن و واژهسازي كردن بايد عذرخواهي و قول جبران بدهند.
حجتالاسلام خرسند با طرح اين پرسش كه آيا كسي براي يك سوء تفاهم نظم يك كشور را بهم ميريزد، تصريح كرد: ۸ ماه كشور را دچار بحران كرده و به مقدسات مذهبي و ديني توهين كرديد، حالا اسم اين را ميگذاريد سوء تفاهم؟
وي با تأكيد بر اينكه آغوش نظام جمهوري اسلامي براي همه باز است، گفت: اين آغوش باز است اما به شرطي كه فتنهگران عذرخواهي كنند و درصدد جبران برآيند.
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سياست روز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]