تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زيبايى مرد به شيوايى زبان اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872167869




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خريدهاي نادرست، استرس بيجا، نابلدي در مديريت بحران ضعف‌هايي كه پشت فريادهاي مظلومي پنهان ماند


واضح آرشیو وب فارسی:ايران ورزشی: خريدهاي نادرست، استرس بيجا، نابلدي در مديريت بحران ضعف‌هايي كه پشت فريادهاي مظلومي پنهان ماند
بهناز مير مطهريان
مظلومي مي‌خواست برنده باشد. مي‌خواست خودش دوئلي كه با دايي و پرسپوليس داشت را ببرد اما وقتي باخت، همه كرمان را بازنده كرد! نه با از دست دادن سه امتيازي كه با شش گل از دست رفت، بلكه به خاطر همه رفتارهايي كه در طول اين بازي از خود نشان داد. از نشان دادن عدد چهار به هواداران پرسپوليس، بگيريد تا آن واكنش‌هاي عصبي كه بعد از گل شدن پنالتي پرسپوليس در زمين از خود بروز مي‌داد، همه و همه نشان از باخت سنگيني داشت كه مظلومي با پاي خود به استقبالش رفته بود. البته كه مظلومي به زعم خود براي رفتارهايش دلايل قانع‌كننده‌اي دارد و درباره آنها مي‌گويد: «اين موضوع بسيار مهمي است و بايد در اين باره توضيح بدهم. هواداران پرسپوليس بدترين فحاشي‌ها را به من كردند كه هيچ كنترلي روي آنها نبود. من قبل از بازي نه كري خواندم نه حرف زدم. مي‌خواستم بازي در فضاي آرامي برگزار شود اما به من و خانواده‌ام فحاشي شد و من هم احساس كردم آن حركت مودبانه‌ترين پاسخي بود كه مي‌توانستم به آنها بدهم. آنها به خانواده و نزديكان من فحاشي كردند و توهين آنها غيرقابل بخشش است.» او همچنين درباره اعتراض‌هايش به داوري هم مي‌گويد: «‌انسان نبايد ضعف‌هاي فني تيمش را پشت موضوع ضعف داوري پنهان كند يا ناديده بگيرد اما اگر منصف باشيم آن اتفاق تاثير بسيار زيادي روي نتيجه و روند بازي داشت. فاصله فني دو تيم به هيچ وجه اينقدر نبود. ما در حفظ توپ و شكل فوتبالي كه ارائه داديم تفاوت چنداني با پرسپوليس نداشتيم اما نتيجه‌اي كه به دست آمد بسيار عجيب بود.» شايد حالا مظلومي براي فكر كردن به اين چيزها خيلي عصباني باشد اما چند روز ديگر كه قدري از ناراحتي و عصبانيتش كاسته شد، به جاي اينكه به اشتباهات داوري اصرار داشته باشد، بد نيست تقصيرهاي خودش در رقم خوردن اين شكست را هم مرور كند! مظلومي قبل از هرچيز از خريدهايي ضربه خورد كه حداقل در ظاهر تأييد او را در پي داشته و او هيچ ادعايي مبني بر تحميلي بودن آنها نداشته. تأثير مستقيم شيث رضايي و هادي تأميني روي دو گل پرسپوليس به مس، اتفاق‌هايي نيستند كه به سادگي از ياد بروند، آن هم وقتي درست از سوي دو خريد تازه مس رقم مي‌خورند! ديگر بگذريم از اينكه خود مظلومي هم در مصاحبه‌اي كه پس از بازي داشته، تأكيد كرده: «اگر به گل‌هاي چهارم، پنجم و ششم پرسپوليس دقت كنيد مي‌بينيد كه مدافعان ما در نقش پاسور ظاهر شدند. اگر خودمان حواس مان جمع بود و اشتباه نمي‌كرديم آن گل‌ها را نمي‌خورديم.»
حالا سوال اينجاست كه مظلومي براي برطرف كردن اين مشكل فاجعه بار در خط دفاعي تيمش چه كرده بود؟ آيا اين يكي از نقاط ضعف سرمربي تيمي كه هنوز نتوانسته بازيكنانش را در خط دفاعي توجيه كند، به حساب نمي‌آيد؟
او علاوه بر خط دفاع ضعيف تيمش از بازيكناني ضربه خورده كه خريدهاي مظلومي بوده‌اند! در همين راستا، خواه ناخواه ذهن‌مان به مصاحبه‌هاي قبل‌تر سرمربي مس مي‌رسد. وقتي اعلام كرده بود كه با خريد شيث موافق نيست. چه شد كه يكباره نظر او تغيير كرد و شيث همان بازيكني شد كه او در خط دفاعي لازم داشت؟ آيا ناتواني باشگاه در جذب ليست رويايي مظلومي دليل موجهي است براي اينكه او به هر پيشنهادي براي خريد بازيكن تن دهد؟ اگر واقعاً او به شيث اعتقادي نداشته، آيا تحميلي براي جذب اين بازيكن در ميان بوده و اگر تحميلي بوده چرا مظلومي به آن تن داده است؟ مگر نه اينكه كرانچار هم وقتي در جذب مهره‌هاي مدنظرش ناكام ماند، به جاي خريدهاي بيهوده راه‌هاي ديگري را براي تقويت تيمش در نظر گرفت؟
اصلاً گيريم كه ايرادي به خريدهاي تيم وارد نيست و مظلومي نبايد بابت اشتباه خط دفاعي تيمش پاسخگو باشد اما آيا واقعاً از او به‌عنوان سرمربي انتظار نمي‌رفت كه به جاي غرق شدن در حاشيه‌هاي بازي، براي بيرون كشيدن تيمش از بحراني كه دچارش بود، فكري بكند و چاره‌اي بينديشد؟ همانطور كه در يكي ديگر از دربي‌هايي كه حتماً به ياد دارد، دنيزلي با 10 نفر بازي 2 – هيچ باخته را 3-2 برد و ورق را برگرداند.
مظلومي اما هيچ‌كدام از اين كارها را نكرد و فقط و فقط به داوري معترض شد تا تمام اين نقطه ضعف‌هايش را پشت فريادهاي اعتراض‌آميزش پنهان كند.

يکشنبه 24 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايران ورزشی]
[مشاهده در: www.iran-varzeshi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن