تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 18 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خدا داناست به هر رازى كه مردم در دل نهان داشته اند، و به نجواى آهسته رازگويان و به هر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864067878




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رونمایی وزارت دفاع از «تلفن همراه امن»


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
رونمایی وزارت دفاع از «تلفن همراه امن»
همزمان با آغاز هفته پژوهش، از ۱۲ محصول بومی فناورانه در حوزه سایبری رونمایی و نمایشگاه صنعت بومی سایبری افتتاح شد. به گزارش اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع، همزمان با آغاز هفته پژوهش از 12 محصول بومی فناورانه در حوزه سایبری با حضور سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور رونمایی و نمایشگاه صنعت بومی سایبری افتتاح شد


در حاشیه مراسم رونمایی از این محصولات راهبردی سردار دهقان در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت فوق العاده موضوع پدافند غیر عامل و سایبر در کشور ضرورت بومی سازی فناوری های سایبری و ابداع و خلق جدید در این حوزه اظهار داشت؛ بحمدالله امروز با اتکا به نبوغ و خلاقیت دانشمندان و متخصصان کشورمان گام های بسیار مثبت و بلندی در حوزه سایبر برداشته شده است.


وزیر دفاع از شرکت صنایع الکترونیک ایران به عنوان یکی از پیشتازان حوزه سایبری یاد کرد و افزود: خلق جدید و بومی سازی فناوری های سایبری از اولویت های مهم وزارت دفاع به شمار می رود.


سردار دهقان در ادامه گفت: با توجه به این رویکرد، بامأموریت دادن به صاایران به عنوان متولی این بخش در وزارت دفاع مصمم هستیم با شعار محوری «پیش به سوی زیر ساخت بومی امن» و با همکاری و هماهنگی همه دستگاه های ذیربط ضمن نهادینه سازی فناوری های مرتبط با حوزه سایبری، انشاءلله کشور را در این بخش به خودکفایی برسانیم.


وزیر دفاع در تشریح 12 محصول فناورانه که امروز در حوزه سایبری رونمایی گردید، اظهارداشتند «سیستم عامل بومی و امن» که از دستاوردهای مشترک صاایران و شرکت های دانش بنیان و برخی دانشگاه ها به شمار می رود؛ می تواند یکی از دغدغه ها و نگرانی های جدی که عبارت از وابستگی زیر ساخت های حیاتی و حساس کشور به سیستم عامل خارجی است را بطور کامل رفع کند.


وی محصول «ضد بدافزار پادویش» را از دیگر دستاورهای رونمایی شده برشمرد و افزود: این دستاورد که توسط یکی از شرکت های فناور داخلی طراحی و ساخته شده ،قادر است امنیت رایانه های شخصی و سازمانی را در مقابل انواع ویروس های مهاجم برقرار و تأمین کند.


«تلفن همراه امن» از دیگر محصولاتی است که وزیر دفاع در تشریح آن گفت: از آنجا که از عمده ترین دغدغه ها و نیازهای کاربران تلفن همراه ، امنیت ارتباطات و عدم شنود مکالمات آنان است ،این محصول می تواند با ایجاد امنیت کامل و پایدار جلوی هرگونه مخاطره امنیتی و شنود را بگیرد.


سردار دهقان در ادامه با اشاره به دو دستاورد دیگر رونمایی شده ، شامل «مسیر یاب بومی» و «سیستم انتقال نوری مخابرات» که توسط دو شرکت دانش بنیان و فناور کشورمان طراحی و ساخته شده است گفت: طراحی و ساخت این دو محصول چشم انداز امید بخشی را در رسیدن به زیر ساخت های بومی و امن ترسیم می کند .


وی از «سامانه تشخیص تهدیدات سایبری» ،«مرکز عملیات امنیت»، «دیواره آتش پرسرعت و با ظرفیت بالا» و «دیواره آتش نرم افزار های کاربردی» به عنوان چهار محصول جدید در حوزه امنیت شبکه نام برد که قابلیت حفاظت از شبکه  های سازمانی در مقابله با تهدیدات هکرها و عملیات نفوذ را فراهم می کند که امروز با رونمایی از آنها گامی موثری در این حوزه برداشتیم.


وزیر دفاع با بیان اینکه از نیازهای مشترک وزارت دفاع، وزارت صنعت و معدن و دیگر بخش های صنعتی ،کنترل و نظارت بر زیر ساخت های صنعتی کشور می باشد «سامانه کنترل صنعتی بومی» که در این مراسم رونمایی شد می تواند این ماموریت مهم را انجام دهد.


سردار دهقان در تشریح اهداف نمایشگاه صنعت بومی سایبری نیز گفت: این نمایشگاه با هدف شناسایی و ترویج محصولات و دستاوردهای تولید شده در حوزه سایبری کشور برپا شده و حضور بیش از «30 شرکت فناور» و معرفی بیش از «100 محصول جدید سایبری» در این نمایشگاه نشان از توانمندی و ظرفیت های بسیار خوبی است که در این حوزه راهبردی در کشورمان وجود دارد.


وزیر دفاع در پایان با تشکر و قدردانی از همه دست اندرکارن و فعالان حوزه سایبری در کشور و اعلام آمادگی وزارت دفاع برای حمایت و پشتیبانی از آنان تصریح کرد: دستاوردها و محصولات رونمایی و ارائه شده در این مراسم و نمایشگاه، نماد بارزی از ناکارآمد سازی تحریم ها و جنگ سایبری دشمنان و نشان دیگری از امواج نشاط آفرین «ما می توانیم» است که چرخه پیشرفت علمی را در همه زمینه ها سرعت بخشیده و تحقق بخش تدابیر حکیمانه و رهنمودهای ارزشمند ،راه گشا و بن بست شکن رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است.




1392/9/23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن