تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):روزه و حج آرام‏بخش دل‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804525915




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دانشگاه بايد محل تلاقي افكار مختلف باشد/دغدغه اصلي ما خلاقيت و توليد علم در دانشگاه است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دانشگاه بايد محل تلاقي افكار مختلف باشد/دغدغه اصلي ما خلاقيت و توليد علم در دانشگاه است
يك عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي،تاكيد كرد كه دانشگاه بايد محل تلاقي افكار مختلف باشد تفكرات مختلف بتوانند با هم بحث كنند.

محمدرضا عارف در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ارزيابي از عملكرد شوراي عالي انقلاب فرهنكي و انتظارات از اين شورا، تصريح كرد: به نظر مي رسد در يك جمع بندي كلي شوراي عالي انقلاب فرهنگي تاكنون عملكرد قابل قبولي داشته است. اگرچه به نظر من شورا بايد از درگير شدن به مسائل جاري پرهيز كند .هر زمان شورا به مسائل اجرايي پرداخته از انجام وظايف اصولي خود كه سياستگذاري در جهت فرهنگ و پيشرفت علم و فناوري و نظارت بر اجراي مصوبات بوده دور مانده است. امور اجرايي بايد به دولت و دستگاه هاي ذي ربط واگذار شود و شورا در جايگاه سياستگذاري كلان فعاليت كند.

وي با بيان اين‌كه مشكلي كه اكنون وجود دارد كم توجهي در برخي مصوبات به منابع كشور است، گفت: در شوراي عالي انقلاب فرهنگي متاسفانه خيلي به منابع مالي و امكانات كشور توجه نمي‌شود و گاهي مصوبات بار مالي بالايي دارد، در نتيجه دستگاه اجرايي اگر هم بخواهد در عمل نمي‌تواند اجرا كند . الان نقشه جامع علمي كشورتصويب شده است ، ولي اگر فردي خارج از شورا سوال كند كه بار مالي اين طرح بررسي شده است يا نه و چقدر است، ما بايدبتوانيم پاسخ بدهيم . براي حل اين موضوع بايد چاره انديشي كرد و كليه مصوبات با توجه به بار مالي و پيش بيني بار مالي توسط دولت ابلاغ شود.

اين عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با يادآوري اين‌كه خيلي از اموري كه در شوراي عالي انقلاب فرهنگي مطرح مي شود، مربوط به دانشگاه‌ها و امور اجرايي است، تاكيد كرد:شورا بايد خيلي از اين مباحث را به شوراي عتف و ديگر نهادها واگذار كند و خود با نگاه فرهنگي به مسائل ريشه‌اي فرهنگي بپردازد. تنها جايي كه مي‌تواند به مسائل فرهنگي با نگاه عميق بپردازد و چاره انديشي كند شوراي عالي انقلاب فرهنگي است .در مجامع ديگر بيشتر نگاه اجرايي به مسئله فرهنگ مي‌شود .جاي بحث‌هاي عميق فرهنگي در شوراي عالي انقلاب فرهنگي است و اميدوارم كه در دوره جديد اولويت جدي تري به فرهنگ به مفهوم عام و حتي به مسائل اجتماعي بشود .

وي افزود:در سه -چهار سال اخير يك سند كلان كه تصويب مي شد عموما مسئوليت پيگيري و اجرايش را به عهده دبيرخانه مي گذاشتند ، به نظرم صلاح نيست و حتي الامكان بايد اينگونه موارد زير نظر دستگاه‌هاي اجرايي قرار بگيرد و دبيرخانه در جايگاه نظارتي قويتري نسبت به وضعيت فعلي قرار بگيرد.

وي با بيان اين‌كه دغدغه اصلي ما خلاقيت و توليد علم در دانشگاه و تربيت نسل آينده در يك فضاي بانشاط ،اسلامي و خلاق است، تصريح كرد:در سال‌هاي اخير متاسفانه فضاي دانشگاه‌ها به سمت امنيتي شدن رفت و به خصوص تشكل‌هاي دانشجويي نتوانستند تاثير گذار باشند و يا حضور فعالي داشته باشند . اميدوارم با توجه به صحبت هاي انتخاباتي آقاي دكتر روحاني ، فضاي بحث هاي فرهنگي و سياسي در دانشگاه ها تغييرات اساسي پيدا كند و فضاي دانشگاه ها به سمت جلب مشاركت جدي دانشگاهيان پيش برود.

عارف تاكيد كرد: اين ديدگاه بايد در شورا عالي انقلاب فرهنگي حاكم شود كه دانشگاهيان بايد در امور خودشان سهيم باشند . ما نمي توانيم از دانشگاه بخواهيم در همه امور كشور تاثير گذار باشد، اما وقتي نوبت خودش مي رسد ، استاد نتواند مديرگروهش را خودش انتخاب كند .در انتخاب رئيس دانشگاه هم تاثيري نداشته باشد يا به محض اينكه يك تشكل دانشجويي با مديريت دانشگاه اختلاف نظري پيدا مي كند ساده ترين راه كه منحل كردن تشكل است را به كار ببريم .

وي يادآور شد:كرسي هاي آزاد انديشي كه جزء دغدغه‌هاي مقام معظم رهبري بوده است. بارها در شوراي عالي انقلاب فرهنگي مطرح شده است، در دانشگاه ها چه جايگاهي دارد؟ شورا مي‌خواهد چه كاري انجام دهد؟ چرا نظارت نكرده بر اجرايي شدن اين مسئله. بسيار مهم!! دانشگاه بايد محل تلاقي افكار مختلف باشد تفكرات مختلف بتوانند با هم بحث كنند،اين كار حركت ايجاد مي‌كند . ما بايد اجازه دهيم تشكل ها در چارچوب قانون و در چارچوب مصوبه هاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي حضور داشته باشند و فعاليت كنند.

وي در پايان تاكيد كرد كه ما مبنا را بايد قانون قرار دهيم و خوشبختانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در اين زمينه مصوبات خوبي دارد منتها بايد اجرايي شود.

انتهاي پيام

شنبه 23 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن