تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه منافق اين است كه بدى اش ناراحتش نمى كند و خوبى اش او را خوشحال نمى سازد. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805526324




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مخالفت وزارت علوم با سهميه بندي جنسيتي


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مخالفت وزارت علوم با سهميه بندي جنسيتي
مشاورعالي وزيرعلوم، تحقيقات و فناوري ضمن اعلام مخالفت اين وزارتخانه با موضوع سهميه بندي جنسيتي در دانشگاه ها، تاكيد كرد، سهميه بندي، راه حل مناسبي براي تشويق پسران در ورود به دانشگاه و يا حل مشكل اشتغال نيست.

جعفر توفيقي در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: وزارت علوم از ديرباز با سياست سهميه بندي جنسيتي موافق نبوده و درزمان حاضر هم اين موضوع را كارشناسي نمي دانيم زيرا معتقديم راه حل مناسبي براي مشكلات نيست.

وي به دو دليل اصلي كه بحث سهميه بندي جنسيتي درپي آنها شكل گرفته است اشاره كرد و گفت: يكي از اين موارد، بحث اشتغال خانمها در برخي تخصص ها و حرفه هاست و بحث دوم نيز به پيشي گرفتن خانمها در آزمون ورودي دانشگاه ها برمي گردد.

توفيقي با بيان اينكه سهميه بندي جنسيتي، روش مناسبي براي هيچكدام از مسائل مطرح شده نيست، خاطرنشان كرد: اساسا تصور جامعه و افكار عمومي از سهميه بندي جنسيتي، نوعي تبعيض و امري مغاير با عدالت اجتماعي است، ضمن اينكه ما مي توانيم براي مشكلات جامعه، راه حل هاي مناسب تري اتخاذ كنيم.

وي ادامه داد: مثلا در زمينه اشتغال بايد فرصت هاي شغلي را هم براي مردان و هم براي زنان افزايش داد نه اينكه به بهانه بيكار ماندن مردان، بر سر راه تحصيل زنان در برخي رشته ها محدوديت ايجاد كرد.

اين استاد دانشگاه، ضرورت اطلاع رساني و آگاهي بخشي به دختران براي انتخاب مناسب و صحيح رشته هاي تحصيلي و آينده شغلي را متذكر شد و گفت: بايد با فرهنگ سازي و اطلاع رساني لازم، آينده شغلي، بازار كار و ويژگي هاي مشاغل مختلف را براي دختران داوطلب ورود به دانشگاه، ترسيم كنيم تا خود آنها تصميم بگيرند.

عضو هيات علمي دانشگاه تربيت مدرس افزود: با اطلاع رساني مي توان شرايطي را فراهم كرد تا دختران خود تشخيص دهند كه در چه رشته اي مي توانند براي بازار كار و جامعه مفيد باشند و چه رشته تحصيلي با علايق و ويژگي هاي شخصيتي و فيزيكي آنها تناسب بيشتري دارد.

توفيقي تاكيد كرد: دستيابي به اهداف و رفع مشكلات از طريق فرهنگ سازي، بسيار راحت تر و كم هزينه تر است ضمن اينكه سياست هايي همچون سهميه بندي جنسيتي، عمدتا نارضايتي ايجاد مي كند.

وي بيان داشت: از سوي ديگر، در برخي شغل ها كه جزو مشاغل سخت براي خانمها تشخيص داده مي شوند، فرصت هاي كاري خوبي براي خانمها وجود دارد كه حوزه فناوري اطلاعات و نرم افزار از جمله آنهاست.

مشاورعالي وزيرعلوم درخصوص رشته مهندسي معدن كه در كنكور سال گذشته، پذيرش دختران در آن حذف شده بود، نيز گفت: كار كردن در معدن واقعا براي خانمها سخت است اما در همين رشته مهندسي معدن هم فرصت هاي شغلي بسيار مناسبي در ساير حوزه ها و خارج از معادن وجود دارد كه مي توان به دختران فارغ التحصيل اختصاص داد.

وي با يادآوري اينكه طي سال هاي اخير، آمار قبولي دختران در دانشگاه نسبت به پسران پيشي گرفته است، گفت: اين واقعيت وجود دارد كه همه ساله حدود 60 درصد راه يافتگان به دانشگاه ها را دختران تشكيل مي دهند اما سهميه بندي، راه حل مناسبي براي تشويق پسران در ورود به دانشگاه نيست.

توفيقي تصريح كرد كه بايد دلايل نداشتن انگيزه لازم داوطلبان پسر به صورت كارشناسي ريشه يابي و مرتفع شود.

در آزمون ورودي سال هاي گذشته، محدوديت هايي در پذيرش دختران در برخي رشته هاي تحصيلي اعمال شد كه اين موضوع نارضايتي داوطلبان دختر را به همراه داشت.

دولت يازدهم، رفع سهميه بندي جنسيتي در دانشگاه ها را در دستوركار خود قرار داده است.

شنبه 23 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن