تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس روزه دارى را سير نمايد، خداوند از حوض (كوثر) من شربتى نصيب او خواهد كرد كه پس ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827080931




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قاچاق مواد مخدر به آنسوي ديوارهاي زندان / شغلي ثابت و پر در آمد براي قاچاقچيان مرگ


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: قاچاق مواد مخدر به آنسوي ديوارهاي زندان / شغلي ثابت و پر در آمد براي قاچاقچيان مرگ
همزمان با اقدامات سازمان زندان ها براي مقابله با ورود موادمخدر به زندانها همچنان قاچاق مرگ به آن سوي ميله هاي زندان انجام مي شود و درآمدي بالا براي اندك قاچاقچيان دارد.

گروه اجتماعي- كافي است بتواني مواد مخدر را يك بار از بازرسي زندان عبور دهي تا پول خوبي به دست بياوري. آنجا مواد مخدر تا 10 برابر قيمت در خارج از زندان خريد و فروش مي شود. البته طي سال هاي اخير گيت هاي بازرسي در داخل زندان پيشرفته شده اند اما هنوز زندانياني هستند كه مي توانند مواد مخد را به داخل زندان انتقال دهند.

اين كار براي برخي مجرمان به روشي براي كسب درآمد تبديل شده است و پس از جاساز مواد مخدر سعي مي كنند با ارتكاب جرايمي سبك چند روزي را ميهمان زندان باشند و پس از معامله اي پرسود آزاد شوند. البته اين روشها گاهي به قيمت جان قاچاقچي مواد تبديل مي شود و او در ميان راه به علت باز شدن بسته هاي مواد مخدر در بدنش و مسموميت جان خود را از دست مي دهد.

* مواد مخدر هست اما كم و گران

سعيد به اتهام قتل در زندان به سر مي برد و شمارش معكوس براي اعدامش آغاز شده است. با او در دادگاه موفق به صحبت شديم در حالي كه قضات اعتقاد داشتند او هنوز به مواد مخدر اعتياد دارد و علايم اعتياد در ظاهرش است اما اين موضوع را انكار مي كند.

او مي گويد: من به خاطر اعتياد مرتكب قتل شدم اما پس از اينكه به زندان رفتم ترك كردم. مواد مخدر در زندان هست ولي مقدار آن كم و قيمتش گران است. آنهايي مي توانند مواد بكشند كه جيبشان پر پول باشد. اغلب مواد مخدر از سوي افرادي كه از مرخصي مي آيند به زندان منتقل مي شود. سخت گيري هاي سازمان زندان ها باعث شده كه مقدار ورودي مواد مخدر كاهش پيدا كند. از سوي ديگر قيمت مواد مخدر چند برابر شده است.

بر اساس اعلام مسئولان سازمان زندان ها 48 درصد زندانيان را افرادي تشكيل مي دهند كه يا اعتياد دارند و يا به جرم خريد و فروش مواد مخرد دستگير شده اند. تاكنون تحقيقي درباره ميزان مصرف مواد مخدر در زندانها ارايه نشده است و آمارها تنها مربوط به ميزان كشفيات مواد مخدر در بدو ورود به داخل زندان است.

همچنين تحقيقي كه از سوي ستاد مبارزه با مواد مخدر بر روي 1193 زنداني انجام شده نشان مي دهد 29.9 درصد معتقدند كه بهترين زمان و محل مناسب رد و بدل كردن مواد مخدر، شب و داخل بندها است . 14.4 درصد هنگام اعزام به دادگاه را مناسب مي دانند و 30.5 درصد نيز در اين مورد اطلاعي ندارند.

در حاليكه طي سالهاي اخير شاهد افزايش كشفيات مواد مخدر در زندان ها هستيم، كارشناسان معتقدند اين افزايش كشف مربوط به افزايش ورود مواد مخدر نيست بلكه به دليل افزايش دقت سازمان زندانها براي برخورد با حاملان مواد مخدر به داخل زندان است.

حجت الاسلام موسي آصف الحسيني كه سالها به عنوان قاضي و رئيس دادگاه انقلاب به پرونده هاي مواد مخدر رسيدگي كرده است معتقد است: در چند سال اخير سازمان زندان ها اقدامات موثري را براي كشف ورود مواد مخدر به زندان انجام داده است كه افزايش پرونده ها به دليل افزايش كشفيات است. راههاي بسياري براي ورود مواد مخدر به داخل زندان وجود دار كه علت آن ورود و خروج زياد زندانيان به فضاي خارج از زندان و سوء استفاده آنها از امتيازاتي كه براي رعايت حال آنها و خانواده هايشان در نظر گرفته شده است.

وي ادامه مي دهد: حاملان مواد مخدر به زندان، بيشتر هروئين و كراك را به داخل زندان منتقل مي كنند. اين نوع مواد مخدر حجم كم و سود بيشتر دارد، مصرف آنها هم براي زندانيان آسانتر است.

روش هاي ورود مواد مخدر

يكي از مجرمان كه چندي قبل از زندان آزاد شده است درباره شيوه هاي ورود مواد مخدر به زندان مي‌گويد: زندانيان روشهاي زيادي براي ورود مواد مخدر به زندان دارند كه بعضي از اين روش ها مانند بلع و انباري قديمي شده و ماموران زندان اين روش ها را كنترل مي كنند. اما برخي شيوه هاي جديد را ابداع كرده اند كه درباره آن به ديگر زندانيان هم نمي گويند.

او ادامه مي دهد: برخي زندانيان در زمان مرخصي مواد مخدر را بلعيده و پس از ورود به زندان آن را دفع مي كنند. برخي ديگر نيز از بستگان خود كمك گرفته و زنان با انباري كردن مواد مخدر آن را به داخل زندان آورده و در جريان ملاقات خصوصي به همسران خود مي دهند.

البته اين زنداني تاكيد دارد برخورد با ورود مواد مخدر به زندان جدي است اما اغلب موادي كه در داخل زندان وجود دارد از سوي زندانيان تازه ورود يا زندانياني كه از مرخصي بازگشته اند در بندها توزيع مي شود.

شغلي ثابت و پردرآمد

اما در اين ميان گروهي هستند كه انتقال مواد مخدر به داخل زندان براي آنان به شغلي ثابت تبديل شده است.

اين عاملان مواد مخدر كه مواد را بلع كرده و بعد سعي مي كنند به خاطر ارتكاب جرايم خود چند روزي را ميهمان زندان باشند در اين مدت مواد مخدر را دفع كرده و پس از فروش آن به چند برابر قيمت آزاد مي شوند.

اين روش توجه بيشتر به تفكيك زندانيان به خصوص زندانيان مواد مخدر با ديگر زندانيان را بيش از پيش نشان مي دهد.البته سالهاي قبل پرونده هايي وجود داشت كه برخي پيمانكاران مشغول در زندان نيز به اين چرخه كمك مي كردند كه برخورد قاطع دستگاه هاي قضائي با يك باند در كرج باعث شد اين روش برچيده شود.

انتقال مواد مخدر به داخل زندان چندي قبل باعث انتقاد يكي از اعضاي كميسيون اجتماعي مجلس شد.چندي پيش مجتبي رحماندوست عضو كميسيون اجتماعي مجلس گفت: توزيع مواد مخدر در خارج از زندان از سوي باند‌هاي داخل زندان كنترل و هدايت مي‌شود. در رابطه با موضوعات مطرح شده با بسياري از مسئولان بحث و گفت‌گو داشته‌ايم و آنها مي گويند كه افراد مواد مخدر را در زندان در بسته‌هاي پلاستيكي مي‌بلعند و وارد زندان مي‌كنند. اما توجيه اين موضوع قابل قبول نيست، همانطور كه در فرودگاه‌ها دستگاه‌هاي خاصي براي شناسايي مواد مخدر وجود دارد، براي تشخيص ورود مواد مخدر به زندان‌ها هم مي‌توانند تدابيري بيانديشند تا از ورود مواد مخدر جلوگيري كنند. برخي مي گويند بخشي از مواد مخدر زندان‌ها توسط افرادي كه به ملاقات آنها مي ايند تأمين مي شود اما بايد گفت ملاقاتي‌ها كه ديگر مواد مخدر را نمي‌بلعند و به هرحال توسط وسيله‌اي مواد را به آنان مي‌رسانند. بنابراين با هر روشي كه مواد مخدر به زندان‌ها آورده مي‌شوند قابل توجيه نيست و نيروي انتظامي و قوه قضائيه بايد شديدترين برخوردها را با متخلفان داشته باشند.

پول دستگاهها را نداريم

در همين رابطه غلامحسين اسماعيلي رئيس سازمان زندانهاي كشور در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد اين اظهارات و اينكه همچنان مواد مخدر وارد زندانها مي شود گفت: اينكه مي گويند دستگاههاي خاص براي كنترل مواد مخدر وجود دارد ولي سازمان زندانها استفاده نمي كند درست نيست چرا كه براي ورود 7 دستگاه 17 كشور را دور زديم و با توجه به تحريم ها امكان ورود اين دستگاهها مشكل است حتي اگر هم بخواهيم وارد كنيم پولش را نداريم.

وي در مورد اينكه گفته شده همچنان مواد مخدر وارد زندان مي شود و حتي برخي از باندهاي مخدر از داخل زندان هدايت مي شوند گفت: اين نشان از بي اطلاعي آقايان است چرا كه اولا ما نمي توانيم بگوييم صد درصد ورود مواد مخدر را به صفر رسانديم زيرا امكان تخلف يك كارمند يا سرباز وجود دارد. دوم آنكه چندي قبل از نيروي انتظامي خواستيم با سگ هاي ويژه مواد مخدر بدون اطلاع قبلي وارد هشت زندان كشور شوند كه اين كار انجام شد و حتي نيروهاي مجرب نيروي انتظامي تعجب كردند چراكه نتوانستند حتي ذره اي مواد مخدر كشف كنند و اين توفيق خوبي براي سازمان زندانها بوده است.

رئيس سازمان زندانهاي كشور گفت: در اين مورد به كميسيون اجتماعي مجلس هم رفته ايم و هنوز هم آمادگي داريم تا هرگونه ابهام را برطرف كنيم. اما با اين حال منكر ورود مواد مخدر به زندان نيستيم با اين حال شديدترين اقدامات را براي كاهش ورود مخدرها به زندان انجام داده ايم و به حداقل رسيده است.

با اين وجود به نظر مي رسد، با افزايش بودجه سازمان زندانها، نظارت بيشتر بر ورود و خروج زندانيان و تفكيك مجرمان و قاچاقچيان از هم بايد گامي جدي در ريشه كن كردن مواد مخدر در زندان انجام شود كه اين اقدام نياز به همكاري تمام دستگاههاي مسوول دارد.

----------------------------

گزارش از محمد غمخوار

كد خبر: 2186895

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۳ - ۰۸:۵۶

شنبه 23 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن