تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871160565




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادامه تظاهرات اوکراینی‌ها و فراخوان اپوزیسیون برای گسترش اعتراضات


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
ادامه تظاهرات اوکراینی‌ها و فراخوان اپوزیسیون برای گسترش اعتراضات

ادامه تظاهرات اوکراینی‌ها و فراخوان اپوزیسیون برای گسترش اعتراضات
در شرایطی که اعتراضات ضد دولتی در اوکراین همچنان در کی‌یف ادامه دارد، اپوزیسیون این کشور برای شرکت تمامی گروه‌ها در اعتراضات فراخوان داده است.
به گزارش نامه‌نیوز، به نقل از خبرگزاری رویترز، آرسنی یاتسنیوک، رهبر مخالفان دولت اوکراین گفت: ما از همه دعوت می‌کنیم تا به این راهپیمایی‌ گسترده که قرار است اواسط روز یکشنبه برگزار شود، بپیوندند.

ویکتور یانوکوویچ، رئیس‌جمهوری اوکراین در پی عدم امضای توافقنامه همکاری و تجارت آزاد با اتحادیه اروپا در نشست ویلنیوس، پایتخت لیتوانی با افزایش فشارها از سوی جامعه بین‌الملل و حامیان این توافقنامه در اوکراین مواجه شده است. به طوری که از چند هفته قبل معترضان در میدان استقلال کی‌یف، پایتخت اوکراین تجمع کرده و حتی با پلیس درگیر شدند.

البته یانوکوویچ در مذاکره خود با کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در روز پنج‌شنبه متعهد شد تا این معاهده تجاری و همکاری را امضا کند.

رئیس‌جمهوری اوکراین قرار است روز سه‌شنبه هفته آتی به روسیه سفر کند و با همتای روس خود، ولادیمیر پوتین دیدار و درباره همکاری استراتژیک گفت‌وگو کند.

چاک هاگل، وزیر دفاع آمریکا نیز با همتای اوکراینی خود تماس تلفنی داشت و نسبت به استفاده از نیروی نظامی به هر روشی علیه معترضان هشدار داد.

تمایل دولت اوکراین به امضای تفاهم‌نامه با اتحادیه اروپا

کاترین اشتون٬ مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا٬ می‌گوید دولت اوکراین هنوز مایل است تفاهم‌نامه همکاری تجاری با اتحادیه اروپا را امضا کند. دولت اوکراین پیش از این از امضای تفاهم‌نامه امتناع کرده بود.

روز پنج‌شنبه اتحادیه اروپا و روسیه هر دو نسبت به برقراری روابط نزدیک‌تر با اوکراین اظهار امیدواری کردند. این در حالی‌ است که اعتراضات در خیابان‌های کی‌یف٬ پایتخت اوکراین٬ همچنان ادامه دارد.

اتحادیه اروپا روز پنج‌شنبه با صدور بیانیه‌ای به نقل از کاترین اشتون٬ مسئول سیاست خارجی این اتحادیه٬ اعلام کرد که ویکتور یانوکوویچ٬ تمایل دارد تفاهم‌نامه‌ی همکاری تجاری را با اتحادیه اروپا امضا کند.

تظاهرات اعتراض‌آمیز مردم اوکراین در اواخر ماه نوامبر بعد از امتناع رئیس جمهور این کشور از امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های تجاری با اتحادیه اروپا آغاز شد. هزاران معترض در هفته‌های اخیر در میدان استقلال کی‌یف دست به اعتراض زده‌اند. به گفته یکی از رهبران اپوزیسیون "سرنوشت کشور در این میدان تعیین خواهد شد". اعتراض‌های اوکراین که اکنون بیش از سه هفته متوالی است که ادامه دارد ظاهرا موجب شده است که دولت در رویکرد خود نسبت به نزدیک شدن به اروپا تجدیدنظر کند.

در اوایل هفته کاترین اشتون پس از دیدار و گفت‌وگو با احزاب مختلف در اوکراین اعلام کرد که ویکتور یانوکوویچ از تمایل خود برای امضای تفاهم‌نامه سخن گفته است.

دیدار اشتون و یانوکوویچ در کی‌یف

به گفته اشتون، یانوکوویچ برای وی روشن کرده است که هنوز نسبت به امضای تفاهم‌نامه همکاری تجاری با اتحادیه اروپا تمایل دارد. به گفته وی چنین تفاهم‌نامه‌ای موجب ایجاد امنیت در حمایت‌های بروکسل و همچنین ایجاد اعتماد در بازار اوکراین می‌شود.

سرگئی آربوزوف٬ معاون نخست‌وزیر اوکراین نیز که روز پنج‌شنبه به بروکسل سفر کرده بود پس از ملاقات با اشتفان فوله٬ کمیسیونر توسعه اتحادیه اروپا٬ به خبرنگاران اعلام کرد که دولت وی تفاهم‌نامه‌ی تجاری را با اتحادیه اروپا "به زودی امضا خواهد کرد." وی هدف از این کار را منافع ملی اوکراین خواند. او البته به تاریخ مشخصی در این باره اشاره نکرد. آربوزوف از توافق با فوله برای کار بر روی یک "نقشه راه" جدید خبر داد.

امیدواری پوتین به امضای قرارداد با کی‌یف

به گزارش ایسنا، در همین حال ولادیمیر پوتین٬ رئیس‌جمهوری روسیه٬ روز پنج‌شنبه با اعلام نظر بسیار محتاطانه و مختصر درباره رویدادهای سیاسی اخیر در اوکراین نسبت به امضای قراردادی که ضامن منافع مردم اوکراین است اظهار امیدواری کرد. وی در سخنرانی سالانه خود ابراز امیدواری کرد که ملت اوکراین به‌زودی به وحدت برسد و برای آینده خود تصمیم بگیرد. پوتین اتهام تشویق دولت اوکراین برای عقد قرارداد با روسیه بجای امضای تفاهم‌نامه با بروکسل توسط مسکو را رد کرد.

سیاستمداران اروپایی معتقدند که دولت روسیه اوکراین را تحت فشار قرار داده تا از امضای تفاهم‌نامه بازرگانی با اتحادیه اروپا و در نتیجه نزدیک‌ترشدن این کشور به غرب جلوگیری کند. پوتین در سخنرانی خود تاکید نمود که همه مسائل بین‌المللی باید از راه‌های دیپلماتیک و مذاکره حل و فصل شوند.

پیشنهاد برگزاری میزگرد با طرف‌های درگیر

در همین حال اعضای پارلمان اروپا در استراسبورگ خواهان ارسال هیات مذاکره‌کننده‌ای از سوی اتحادیه اروپا به کی‌یف برای گفت‌وگو با همه طرف‌های درگیر شدند. مقامات اروپایی پیشنهاد برگزاری میزگرد بین همه طرف‌های درگیر در بحران اخیر اوکراین را داده‌اند. آن‌ها تلاش‌های پلیس این کشور برای پاک‌سازی خیابان‌ها از معترضان را که آن را "بی‌رحمانه و غیرقابل پذیرش" می‌خوانند٬ محکوم کردند.

وزارت کشور اوکراین با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرده است با تظاهرات صلح‌آمیز برخوردی نخواهد شد با این‌حال به اپوزیسیون نسبت به هر اقدامی که زندگی روزانه در پایتخت را برهم زند، هشدار داده است.

پیش از این نیز ویکتور یانوکوویچ اعلام کرده بود، مقام‌های این کشور دیگر در رویارویی با تظاهرکنندگان به زور متوسل نخواهند شد. این اظهارات چند ساعت بعد از آن اعلام شد که ده‌ها تن از تظاهرکنندگان کی‌یف بر اثر مقابله پلیس ضد شورش و نیروهای ویژه وزارت کشور زخمی شدند. مقابله شدید نیروهای امنیتی علیه مخالفان دولت در کی‌یف انتقادهای بین‌المللی را در پی داشته است.




1392/9/22





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن