واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امام جمعه زرند:برنامههاي موجود براي وحدت حوزه و دانشگاه كافي نيست
امام جمعه زرند گفت: برنامههاي موجود براي وحدت حوزه و دانشگاه كافي نيست و بايد گسترش يابد.
به گزارش خبرگزاري فارس از زرند، حجتالاسلام رضا كرميپور ظهر امروز در جمع نمازگزاران جمعه اظهار داشت: هر ساله روز شهادت آيتالله مفتح را به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه گرامي ميداريم.
وي بيان داشت: آيتالله مفتح مايه افتخار حوزه و دانشگاه است، زيرا در هر دو مركز تحول ايجاد كرد و با علوم حوزوي توانست تحولي در دانشگاه ايجاد كند و از طرفي منشا آثار رشد در دانشگاه بود و دشمنان نتوانستند او را تحمل كنند.
امام جمعه زرند عنوان كرد: آيا همين برنامههايي كه در حال حاضر براي وحدت حوزه و دانشگاه داريم كافي، است، زيرا اين وحدت با سرنوشت جامعه اسلامي حتي آينده اسلام ارتباط دارد و استقلال سياسي و فرهنگي ما از همين وحدت سرچشمه ميگيرد و موضعگيريهاي حوزه و دانشگاه به طور قطع در جامعه تاثيرگذار است.
كرميپور ابراز داشت: بايد برنامههاي كارشناسي شده براي وحدت حوزه و دانشگاه در سال داشته باشيم و اگر به همين برنامههايي كه انجام ميشود، قانع شويم، فقط يك رفع تكليفي شده است و برنامههاي تكراري انجام ميدهيم.
وي افزود: استادان حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجويان بايد با هم همفكري كنند تا بتوانند با برنامههاي سالانه خود تاثير جدي در سياست و فرهنگ جامعه داشته باشند.
كرميپور با اشاره به اينكه در بحث وحدت حوزه و دانشگاه دو مانع داريم گفت: يك مانع نيروهاي مخالف حكومت ديني و غربگرايان در دانشگاهها و دنبال جدايي دين از سياست و اسلام منهاي روحانيت هستند و تبليغات خود را انجام ميدهند و افراد ناآگاه هم از آنها طرفداري ميكنند.
وي تصريح كرد: در محيط حوزه هم روحانيان متحجر كه با نهضت حضرت امام خميني (ره) مخالف بودند در مقابل مناديان وحدت شهيد مطهري، شهيد بهشتي و شهيد مفتح قرار دارند.
خطيب جمعه زرند افزود: حضرت امام خميني (ره) نسبت به وحدت حوزه و دانشگاه از قبل از پيروزي انقلاب حساسيت نشان ميدادند و در جواب نامه دانشجويان مسلمان مقيم اروپا در سال 50 چنين مرقوم كردند از نهضتي كه در سالهاي اخير به تاييد خداوند متعال به پا شد و موجب نزديكي قشرهاي تحصيلكرده با علماي دين شد، اميد واثق دارم كه اين نور به خاموشي نگرايد.
كرميپور ابراز داشت: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي حضرت امام خميني (ره) تاكيد زيادي بر وحدت حوزه و دانشگاه داشتند و علماي حوزهها و دانشگاهيان را مغز متفكر جامعه ميخواندند و فرمودند «نه دانشگاهي بدون روحاني ميتواند به استقلال برسد و نه روحاني بدون دانشگاهي».
وي عنوان كرد: وحدت از نظر مقام معظم رهبري يكي از عزيزترين دستاوردهاي انقلاب اسلامي بود كه دو بخش عظيم فرهنگي كه سالها تلاش شده بود از هم دور باشند يعني حوزه و دانشگاه با هم متحد شدند.
اين مسئول اظهار كرد: اينكه مقام معظم رهبري از حوزه و دانشگاه به عنوان دو بخش عظيم فرهنگي ياد ميكنند به اين مناسبت فرهنگ بر همه امور مقدم است و بايد ابتدا فرهنگ جامعه اصلاح شود بعد سراغ سياست و اقتصاد رفت.
كرميپور گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامي در جمع اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي فرمودند «فرهنگ حاشيه و ذيل اقتصاد و سياست نيست، بلكه اقتصاد و سياست حاشيه و ذيل فرهنگ هستند».
وي با اشاره به سخن مقام معظم رهبري مبني بر اينكه اسلام با استكبار مخالف است، ابراز داشت: اگر بخواهيم در مقابل زورگوييهاي استكبار بايستيم بايد مسئولان ما هوشيارانه برخورد كنند و بايد در مقابل دشمن ايستاد و پيشرفت كرد.
انتهاي پيام/80019/ي30
جمعه 22 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]