واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: توصيه رييسي به دستگاه ديپلماسي
به بار حقوقي واژههاي توافقنامه هستهيي توجه جدي شود
معاون اول قوه قضاييه «عشق به محرومان و مستضعفان» را گفتمان انقلاب اسلامي تعريف كرد.
به گزارش ايسنا حجتالاسلام و المسلمين سيدابراهيم رييسي در سخنان قبل از خطبههاي نماز جمعه تهران افزود: مشتريمداري در فرهنگ اقتصادي اسلام يعني تامين نظر همگان به ويژه محرومان و مستضعفان در برنامههاي اقتصادي. در مديريت اسلامي عشق به محرومان و خدمات صادقانه و بيمنت مورد تاكيد قرار دارد. اما برخي فقط در پي جلب راي مردم هستند.
وي افزود: ايران جامعهاي مبتني بر اصول دقيق و هدفدار اسلامي است و مردم نسبت به اين موضوع علم داشته و هوشيارند. به بيان ديگر مردم نسبت به عملكرد مسوولان در همه بخشهاي نظام آگاهي دارند.
وي ارزيابي از وضعيت جاري و هدفگذاري براي بهبود شرايط كشور در همه جنبهها را خواستار شد و افزود: وضعيت «هست» بايد با وضعيت «بايد» مشخص شود و تفاوتها پس از شناسايي برطرف شود تا به جامعه مطلوب قرآني نزديك شويم.
معاون اول قوه قضاييه با تاكيد بر اينكه «گفتمان انقلاب اسلامي، ثابت است ولي روشها و تاكتيكها تغيير ميكند» گفت: استراتژي و راهبردهاي اساسي نظام ثابت است، اما در موضوع هستهيي تاكتيكها بر اساس شرايط تغيير ميكند. به عزيزان حوزه ديپلماسي توصيه ميكنم با دقت بسيار زيادي بار معنايي واژههاي توافقنامه هستهيي را مورد توجه قرار دهند.
وي با يادآوري سوءاستفاده اتفاق افتاده از قرارداد 1975 الجزاير گفت: در نظام حقوقي كشورمان تابعيت مضاعف را به رسميت نميشناسيم، ولي اين تابعيت در آمريكا و كشورهاي غربي پذيرفته شده است. با درج اين واژه در قرارداد الجزاير از اين واژه سوءاستفاده شد و طرفهاي مقابل ايران اين واژه را تفسير به راي كردند و گفتند منظورمان از تابعيت مضاعف، تابعيتي است كه خودمان تعريف ميكنيم و بدين ترتيب منافقان و افراد فراري از ايران با طرح شكايت در كشور كانادا موفق شدند با راي دادگاه لاهه اموال و داراييهاي ايران را مصادره كنند؛ بنابراين متن توافقنامه هستهيي بايد به شكلي دقيق مورد توجه تيم مذاكره كننده قرار داشته باشد كه مورد سوءاستفاده دشمنان نظام قرار نگيرد.
وي با بيان اينكه «در حوزه ديپلماسي سنگردار ارزشهاي انقلاب اسلامي هستيم» متذكر شد: مرزبانان در حوزههاي سياسي و فرهنگي و اقتصادي و اجتماعي حتي حق يك لحظه غفلت را ندارند.
معاون اول قوه قضاييه مواد مخدر را تهديد بالفعل جوانان ايراني دانست و افزود: بيش از 200 هزار از اراضي افغانستان تحت نظر ناتو به كشت خشخاش اختصاص يافته است و لابراتوارهايي در نزديكي مرز ايران زير نظر آمريكاييها مواد مخدر صنعتي توليد و روانه بازار ميكنند.
وي در بخش ديگري از سخنانش ايستادگي امت در كنار امام را مورد بررسي قرار داد و افزود: همواره اين سوال مطرح است كه ايستادگي امت در كنار امام به ويژه در جنگهاي سياسي و فرهنگي و اقتصادي چه ميزان است؟ در پاسخ به اين سوال بايد گفت كه ايستادگي و مقاومت ملت بزرگ ايران طي اين سالها به خوبي خود را نشان داد. گفتمان انقلاب اسلامي ، امام و رهبري يك گفتمان ثابت است. اين گفتمان نشات گرفته از گفتمان ائمه خدا و پيامبران الهي است كه بايد براي جامعه تبيين شود.
وي افزود: توجه به محرومان و مستضعفان گفتمان قالب انقلاب اسلامي است، ولي عدهاي طي 34 سال گذشته، در صدد گسترش گفتمان برابري و سوسياليسم يا دموكراسي مبتني بر اقتصاد آزاد غربي را در كشور گسترش دادند و عدهاي در صدد توسعه عقلانيت ليبرال بودند در حالي كه گفتمان فقه سنتي و پويا گفتمان اساسي انقلاب اسلامي است. مردم سالاري ديني و جمهوريت توام با اسلاميت هدف مسوولان ماست. ولي عدهاي دموكراسي غربي را با مطرح كردن شعارهاي غلط و فريب مردم، دنبال ميكنند. عدهاي دنبال تعامل با ظالمانند.
رييسي با تبيين ويژگيهاي ياران پيامبر(ص) گفت: دشمنشناسي، دشمنستيزي، اتحاد دلهاي مومنان، جلب رضاي الهي و وجود سيماي بندگي در مومنان در كنار فرهنگ انتظار، مقاومت و ايستادگي آن هم در خط توحيد، بايد ملاك قرار گيرد. امروز پرچم انتظار و انظلام در جهان برافراشته است؛ بنابراين بايد با ظالم و ظلمپذير همچنان كه در زيارت عاشورا مورد نفت و مذمت قرار گرفته است برخورد كرد.
وي يادآور شد: ملاك قيام عاشورا عمل به دين بود آن هم در عرصههاي فردي و اجتماعي. در يك كلام اجراي دين در عرصه زندگي انسان هدف امام حسين (ع) بود. پيام قيام ديني امام حسين(ع) وارد كردن سيره و سلوك ايشان در متن زندگي جامعه بشري بود.
جمعه 22 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]