واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: انحصار نهادههاي دامي در اختيار بدهكار بزرگ بانكي
مصطفي افضلي فرد نماينده اردبيل و سخنگوي كميسيون اصل 90 مجلس گفت: واردات نهادههاي دامي به شكل انحصاري در اختيار بزرگترين بدهكار بانكي كشور است
سخنگوي كميسيون اصل 90 مجلس با بيان اينكه وزير نيرو به تعهدات خود عمل نكند، كارت زرد ميگيرد، گفت: واردات نهادههاي دامي به شكل انحصاري در اختيار بزرگترين بدهكار بانكي كشور است.
به گزارش بازتاب آنلاين ، مصطفي افضليفرد نماينده اردبيل پيش از ظهر امروز در جلسه شوراي گفتو گوي دولت و بخش خصوصي در اتاق بازرگاني اردبيل اظهار داشت: بر اساس همين آمار و ارقام كه از 100 تشكل اقتصادي جمعبندي شده و مستند، علمي و منطقي است 43 درصد توليد، در اين مدت كاهش يافته است و قيمت محصولات نيز 87 درصد افزايش يافته به طوري كه قيمت مواد اوليه توليد نيز 112 درصد رشد نشان ميدهد.
وي ناديده گرفته شدن سهم توليد را از اجراي هدفمندي يارانهها بسيار غمبار توصيف كرد و افزود: به جاي پرداخت سهم 30 درصدي توليد در اين بخش تنها 3 درصد به اين حوزه اختصاص يافته است در حالي كه رقم آن در استان اردبيل ناچيز بود و توزيع آن نيز سرنوشتي غمبار داشت.
نماينده مردم اردبيل، نير، نمين و سرعين در مجلس شوراي اسلامي عنوان كرد: در يك سال اخير در مقابل 50 واحد توليدي تاسيس شده 566 واحد توليدي تعطيل شده است.
واردات نهادههاي دامي به شكل انحصاري در اختيار بزرگترين بدهكار بانكي كشور است
وي در بخش ديگري از سخنان خود مدعي شد: امروزه واردات نهادههاي دامي به كشور به صورت انحصاري در اختيار بزرگترين بدهكار بانكي كشور است و خود وزير صنعت و معدن نيز به آن اعتراف كرده كه توان مقابله با او را ندارد.
سخنگوي كميسيون اصل 90 مجلس خاطرنشان كرد: بايد در اعمال ماده 16 همه بانكهاي عامل واقعيتها را به توليدكنندگان اعلام كنند چرا كه با پنهانكاري بخشنامه و اجراي ماده 16 نميتوان مشكلي را برطرف كرد.
افضليفرد ضرورت تك نرخي شدن ارز را در بودجه سال آينده ضروري خواند و ادامه داد: شناور بودن نرخ ارز ضربه بزرگي را به اقتصاد وارد كرده و به سوء استفادههاي كلان منجر شده است به طوري كه يكي از اخلالگران ارزي كشور در مغازه هشت متري خود سالانه بيش از 14 ميليارد دلار گردش مالي داشته است.
وي بيثباتي در قوانين، تعدد بخشنامههاي دست و پاگير، ضرورت ايجاد جاذبههاي مطلوب در سرمايهگذاري، زدودن مقررات دست و پاگير، مبارزه با قاچاق كالا و همچنين تدوين برنامه راهبردي در حوزه نظارت را ضروري خواند و بيان داشت: مسئولان استاني بايد اعلام كنند در حوزه مبارزه با قاچاق كالا و ارز در اين استان مرزي چه اقداماتي را انجام دادهاند.
نظر شما:
------------
جمعه 22 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]