محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842183311
اجراي فاز دوم هدفمندي قبل از ارز تك نرخي
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اجراي فاز دوم هدفمندي قبل از ارز تك نرخي
رئيس كل بانك مركزي از اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها پيش از اجراي يكسان سازي نرخ ارز در سال آينده و بازگرداندن پول هاي برداشتي از حساب بانك ها خبر داد و گفت: بانك ها بايد بدهي هاي خود را با دلار ۲۴۵۰ توماني تسويه كنند.
به گزارش خبرگزاري تسنيم، ولي الله سيف با حضور در برنامه گفت وگوي ويژه خبري چهارشنبه شب (20 آذرماه) به تشريح اقدامات انجام شده در بانك مركزي طي 100 روز نخست آغاز فعاليت دولت يازدهم پرداخت و اظهار داشت: بانك مركزي مسئول سياست گذاري پولي، كنترل قيمت ها و تورم، نظارت بر بانك ها و موسسات اعتباري، مديريت و نظارت بر بازار ارز و ايجاد رقابت در نظام بانكي است.
وي در توضيح اقدامات انجام شده در بانك مركزي طي 100 روز گذشته گفت: بانك مركزي در گام اول سياست گذار و تدوين كننده مقررات است يعني بانك مركزي بايد سياست هايي را تنظيم كند كه زمينه ساز رشد و توليد در اقتصاد كشور باشد. بديهي است در نگاه اول و در بدو ورود يك مدير جديد به اين مجموعه بايد اين مقررات و ضوابط موجود براي رسيدن به اهداف ارزيابي شود.
رئيس كل بانك مركزي ضمن اشاره به صدور بخشنامه هاي متعدد و متناقض در سيستم بانكي طي دو سال اخير گفت: اين بخشنامه ها باعث سردرگمي فعالان اقتصادي شده و در عين حال رابطه بانك ها با بانك مركزي را مخدوش كرده بود؛ نياز اصلي بازنگري در اين بخشنامه ها بود كه ما هم براي حمايت از توليد اين دستور را داديم.
* بانك ها بايد بدهي هاي خود با دلار 2450 توماني تسويه كنند
سيف با تاكيد براينكه در سال 92 ارز مرجع 1226 توماني اصلا نداشتيم، تصريح كرد: بنابراين تعهدات ارزي بايد با دلار مبادله اي تامين شود از همين رو بايد مكانيزم هاي تسويه بدهي هاي قبلي طراحي مي شد؛ اين مكانيزم طراحي و چند روز قبل به نظام بانكي ابلاغ شد تا مبناي تسويه حساب و رفع ابهامات بانك ها با مشتريان و از طرف ديگر با بانك مركزي نرخ دلار مبادله اي باشد.
* اضافه برداشت بانك مركزي از حساب بانك ها غلط بود/ پول بانك ها را بر مي گردانيم
وي همچنين از ديگر اقدامات غلط دوره قبلي مديريت بانك مركزي را برداشت هاي انجام شده از نظام بانكي طي روزهاي پاياني سال گذشته عنوان كرد و افزود: اين برداشت ها با استدلال مابه التفاوت ارزي انجام شد؛ در دوره جديد مديريتي بانك مركزي در اينباره بازنگري انجام داديم.
سيف با تأكيد براينكه برداشت از حساب بانك ها غلط بود، تصريح كرد: حتما بايد مبالغ برداشتي از حساب بانك ها بازگردانده شود البته زمان نهايي بازگرداندن اين مبالغ بستگي به بررسي شرايط بانك ها با بخشنامه جديد است.
رئيس كل بانك مركزي در ادامه ضمن اشاره به اينكه برگرداندن اعتماد به نظام بانكي قدم بزرگي است، اضافه كرد: بخشنامه دستورالعمل ذينفع واحد (ناظر بر حداكثر تسهيلات اعطايي كه مي تواند به يك شخصيت حقوقي و وابسته ها پرداخت شود) مورد ديگري بود كه در دوره مديريت جديد مورد بازنگري قرار گرفت و با شرايط روز منعطف شد. دستورالعمل تسهيلات كلان در جهت حمايت از توليد ساده سازي شد.
وي با بيان اينكه براي برون رفت از ركود تورمي بايد مكانيزم خاصي اتخاذ شود، ادامه داد: هدف اصلي خروج از ركود تا پايان سال 92 و حركت به سمت ايجاد رشد اقتصادي در كشور است؛ بازنگري در مقررات دست و پا گير، تجديد نظر در قوانين كسب و كار و ... ابزارهاي ما براي رسيدن به اين هدف است.
* دلار با ثبات شد/ بازار را تحت كنترل داريم
سيف ضمن تاكيد براينكه هدف مشترك كابينه يازدهم كنترل و كاهش تورم است، گفت: روند تورم ماه به ماه كاهنده است و تا پايان 92 حداكثر تورم 35 درصد خواهد بود؛ تورم نقطه به نقطه از 45 درصد به 31.9 درصد رسيده و تورم ماهانه به يك درصد رسيده است؛ اين علائم جهت گيري مثبت در اقتصاد است.
وي همچنين در سخنان خود به ايراد توضيحاتي درباره وضعيت نرخ ارز در بازار پرداخت و با بيان اينكه دلار طي ماه هاي اخير از روند با ثبات برخوردار شده و الان تحت كنترل است؛ گفت: جهت گيري درستي انجام شده و اميدواريم الان به شرايط مطلوب برسيم.
رئيس كل بانك مركزي البته درباره موانع توليد و اقدامات انجام شده براي اين بخش در دولت اينطور توضيح داد كه دولت در اوايل فعاليت روي اين اقدام متمركز شد تا به صورت ضربتي با تصميمات صحيح موانع و مشكلات توليد را شناسايي و قوانين دست و پا گير را مورد بازنگري قرار دهد. اين مصوبه دولت 35 بند داشت كه 9 مورد مربوط به نظام بانكي مي شد.
وي با بيان اينكه ال سي 30 درصدي از موارد اين بخشنامه بود، تصريح كرد: در جلسات كارشناسي همزمان اجازه خريد ارز از مركز مبادلات را براي 70 درصد ما بقي داديم اما انجام گشايش اعتبار بر اساس تقاضاي اعتبار به نوع رابطه بانك با مشتري نيز بستگي دارد، اگر مشتري بد حساب باشد بانك سخت گيري مي كند.
* فعالان اقتصادي را با انتشار آمارهاي به موقع مطلع مي كنيم
سيف در باره مديرت منابع ارزي در كشور و چرايي ايجاد ثبات نرخ ارز در بازار اظهار داشت: بانك مركزي مسئوليت اساسي براي نظارت در بازار و ايجاد اطمينان خاطر براي فعالان اقتصادي دارد. شوك در بازار و نرخ دلار باعث مخاطره شرايط اقتصادي مي شود. روند نزولي در تورم و نقدينگي باعث ثبات قيمت دلار طي ماه هاي اخير شد. در برخي ممكن است كه با يك خبر بازار نوسان پيدا كند اما در سه ماه اخير بانك مركزي با نظارت جدي ثبات را در بازار تقويت كرد.
وي با اشاره به اينكه الان دو نرخ در بازار داريم، افزود: سعي مي كنيم علامت هاي اقتصادي را به موقع به فعلان اقتصادي بدهيم تا تشخيص دهند قيمت واقعي دلار در بازار چقدر است؟ هدف بانك مركزي در بلند مدت حركت به سمت تك نرخي شدن ارز است چراكه ارز چند نرخي موجب فساد در اقتصاد مي شود. پيش نياز يكسان سازي ارز ثبات در بازار اقتصاد است.
* تيم يكسان سازي نرخ ارز تشكيل شد/ فاز دوم قبل از ارز تك نرخي اجرا مي شود
اين عضو كابينه دولت يازدهم در همين ارتباط به اجراي يكسان سازي نرخ ارز در اوايل دهه 80 اشاره و تصريح كرد: تيم مربوطه براي يكسان سازي نرخ ارز در بانك مركزي شروع به كار كرده و اقدامات مربوطه را براي تك نرخي كردن ارز تا نيمه دوم سال 93 انجام داده است؛ در بودجه نيز پيش بيني لازم براي يكسان سازي نرخ ارز شده است. پيش بيني ما اين است كه با كنترل نقدينگي در سال آينده نرخ تورم به 25 درصد برسد.
رئيس كل بانك مركزي از اجراي فاز دوم هدفمندي قبل از يكسان سازي نرخ ارز در سال 93 خبر داد و درباره ساز و كار ثبات نرخ ارز در ماه هاي آتي گفت: بهتر است نگوييم ثابت، بانك مركزي مسئول نظارت بر بازار است و سياست ارزي ما شناور مديريت شده است و ارز بايد تابع عرضه و تقاضاي بازار و واقعيت اقتصاد حركت كند نه بر اساس خبرهاي مختلف.
وي با بيان اينكه بانك مركزي بايد اطمينان داشته باشد كه نرخ ارز بازار با واقعيت بازار همخواني داشته باشد، تصريح كرد: هدف اصلي در جهت رشد اقتصادي و كنترل نرخ تورم است تا بتوانيم به ثبات در بازار ارز برسيم.
سيف در پاسخ به اين پرسش كه چه مواردي موجب نوسان در بازار مي شود؟ گفت: يكي از ابزارهاي جدي بانك مركزي ارائه آماراهاي اقتصادي به موقع است اين امار و اطلاعات در رشد اقتصادي و سرمايه گذاري اثر مي كذارد اگراين اطلاعات شفاف باشد ديگر اطلاعات به افراد محدود داده نمي شود و همگان به آن دسترسي خواهند داشت.
* نقدهاي رئيس كل بانك مركزي به نظام بانكي/ 3 ايراد بانكي از نگاه سيف
رئيس كل بانك مركزي به فعالان اقتصادي اطمينان داد كه با ارائه آمارهاي به موقع اين بانك امكان پيش بيني آينده اقتصاد را داشته باشند و در ادامه درباره نحوه عملكرد نظام بانكي و نوع تعامل با مردم، اظهار داشت: نظام بانكي را خيلي خوب مي شناسم و نقاط ضعف و قوت را به خوبي مي شناسم من هم نقدهاي زيادي به سيستم بانكي دارم؛ سه گروه اشكال در بانكي وجود دارد؛ يك گروه به بانك مركزي برميگردد و آنهم به خاطر بروكراسي هاي پيچيده و قوانين دست و پاگير كه وظيفه اصلي بانك مركزي اين است كه اصلاح كند.
وي با بيان اينكه سري دوم اشكالات به نوع نگاه و توقع دولتها از نظام بانكي برميگردد، افزود: مصوبه هاي دولت در تحميل تكليفات غيركارشناسي به نظام بانكي موجب شده عمده منابع نظام بانكي در جهت هاي غيراقتصادي مصرف شود. حجم مطالبات بانك ها از بازتاب هاي چنين رفتارهايي است.
سيف ضمن اشاره به اينكه گروه سوم اشكالات به تك تك بانكها برميگردد، ادامه داد: بانك ها بايد به روشهاي نوين بانكداري دنيا مجهز شوند. در كشورمان نميتوانيم از همه دستاوردهاي بانكداري سنتي استفاده كنيم. آنچه مسلم است اين است كه بايد از بخش هاي عمده تجربيات بانكداري دنيا استفاده شود. بانكداري اسلامي در دنيا هم پيشرفت خوبي كرده و برخي كشورهاي كارهاي خوبي كردند. وقتي تصميم گرفتيم ربا را از نظام بانكي حذف كنيم، اين را در كليه بانكها پياده سازي كرديم.
رئيس كل بانك مركزي با تاكيد براينكه بايد در متون قراردادهاي موجود بازنگري كنيم، گفت: در كنار اين قوانين غافل ماندن از پيشرفت سريع در بانكداري الكترونيك است. البته الحق و الانصاف بانكها نسبت به 7-8 سال گذشته خيلي پيشرفت كردند اما از دستاودرهاي اين بانكداري به طور كامل استفاده نكرديم. اين امر ميتواند ابتدا در بازسازي ساختار بانك مركزي در دستور كار قرار گيرد.
به گفته سيف، مقوله نظارت بر بانكها در بانك مركزي پيچيدگي هاي زيادي دارد. ما بخش عمده اي از فعاليت هاي بانكيمان تحت عنوان بازار غيرمتشكل پولي خارج از نظارت بانك مركزي انجام مي شود كه ناگوار است و بايد به سرعت تحت كنترل بانك مركزي قرار بگيرد. بايد در اين زمينه ساير دستگاه ها با بانك مركزي همكاري كنند.
اين عضو كابينه دولت يازدهم تصريح كرد: اگر بخواهيم تصويري مطلوب از وظايف و جايگاه بانك مركزي در آينده ارائه دهيم راه سنگيني در پيش داريم و بايد تبعات و سختي هايش را بپذيريم. نظام بانكي براي ادامه فعاليت بايد از ساختار محكمي برخوردار شود.
وي با تاكيد براينكه نرخ هاي سود بايد قابل قبول اقتصاد باشد؛ خاطرنشان كرد: وجود شرايط رقابتي در نظام باتكي مي تواند به جذب مشتري كمك بسياري كند. نرخ هاي سود و هزينه هاي بانكي مي تواند مبناي جذب مشتري باشد. سرمايه اصلي يك بانك اقبال مشتريان است.
جمعه 22 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]
صفحات پیشنهادی
ارزیابی مثبت انصاری از نشست دولت و مجلس درباره نحوه اجرای فاز دوم هدفمندی
ارزیابی مثبت انصاری از نشست دولت و مجلس درباره نحوه اجرای فاز دوم هدفمندی معاون پارلمانی رئیسجمهور نشست هماندیشی دولت و مجلس درباره نحوه اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها را تشریح کرد آفتاب حجتالاسلام والمسلمین مجید انصاری در گفتوگو با ایسنا با اشاره به جلسه صبح امروزطرح مجلس براي اجراي فاز دوم هدفمندي يارانهها
طرح مجلس براي اجراي فاز دوم هدفمندي يارانهها مجلس طرحي را در خصوص اجراي فاز دوم هدفمند كردن يارانهها به نحوي كه انگيزه مردم براي اجراي اين قانون افزايش پيدا كرده و همچنين قيمت حاملهاي انرژي در بخش مصرف خانگي افزايش پيدا كند آماده كرده است اگر دولت لايحه بودجه جداگانهايفاز دوم هدفمندي يارانهها در سال آينده اجرايي شود/ ضرورت تعيين تكليف يارانه 600 هزار ايراني خارج نشين
فاز دوم هدفمندي يارانهها در سال آينده اجرايي شود ضرورت تعيين تكليف يارانه 600 هزار ايراني خارج نشين عضو كميسيون برنامه بودجه و محاسبات مجلس با بيان اينكه قانون هدفمندي بايد در سال 93 اجرايي شود گفت اجازه نخواهيم داد مشكلات فاز اول هدفمندسازي يارانهها گام دوم را دچار مشكل كزمان اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها
زمان اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت پیش بینی می شود فاز دوم هدفمندی یارانه ها از نیمه دوم سال 93 اجرا شود خبرگزاری مهر اسماعیل جلیلی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت در لایحه بودجه 93 درآمد 3 هزار وآخرين وضعيت تشكيل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادي/وقفه در اجراي فاز بعدي هدفمندي اثربخشي اين طرح را از بين مي ب
آخرين وضعيت تشكيل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادي وقفه در اجراي فاز بعدي هدفمندي اثربخشي اين طرح را از بين مي برد عضو كميسيون اقتصادي مجلس توزيع غيرنقدي يارانه ها را در كنترل نرخ تورم موثر دانست و گفت فاصله زماني ميان اجراي فاز اول با فاز دوم هدفمندسازي يارانه ها نبايد طولاني شوعضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس:مجلس بر اجراي فاز دوم هدفمندي يارانهها تأكيد دارد
عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس مجلس بر اجراي فاز دوم هدفمندي يارانهها تأكيد دارد عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس با بيان اينكه دولت بحث اجراي فاز دوم هدفمندي يارانهها را در بودجه 93 لحاظ نكرده است گفت مجلس اصرار و تأكيد بر اجراي اين طرح دارد و دولت موظف به انجام آن است جباعلام زمان اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها
اعلام زمان اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از پیش بینی درآمد 3 هزار و 880 میلیارد تومانی دولت از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در لایحه بودجه 93 خبر داد و گفت فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها نیز از نیمه دوم سال 93 اجرایی خواهد شد آفتنباید در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها تعجیل كرد
نباید در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها تعجیل كرد بودجه سال ۹۳ یک بودجه عملیاتی و بر مبنای صفر برنامهریزی شده زمانی که دولت منابع کافی برای تأمین مالی هدفمندی یارانهها در فاز دوم را ندارد نباید انتظار داشت آن را به سرعت اجرایی کند چراکه تبعات آن بیشتر از مزایای آن خواهد بوديك كارشناس مسائل بودجه: نبايد در اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها تعجيل كرد
يك كارشناس مسائل بودجه نبايد در اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها تعجيل كرد بودجه سال ۹۳ يك بودجه عملياتي و بر مبناي صفر برنامهريزي شده زماني كه دولت منابع كافي براي تأمين مالي هدفمندي يارانهها در فاز دوم را ندارد نبايد انتظار داشت آن را به سرعت اجرايي كند چراكه تبعات آن بيشتردولت براي تكميل پروژه هاي عمراني نياز منطقه اي را مبنا قرار دهد/ فاز دوم هدفمندي يارانه ها نياز به متمم دارد
دولت براي تكميل پروژه هاي عمراني نياز منطقه اي را مبنا قرار دهد فاز دوم هدفمندي يارانه ها نياز به متمم دارد اصفهان – خبرگزاري مهر عضو كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه دولت بايد براي تكميل پروژه هاي عمراني به جاي درصد پيشرفت فيزيكي نياز حياتي مردم مناطق كشور را مبافزایش قیمت سوخت و پایان پرداخت یکسان یارانه نقدی در فاز دوم هدفمندی
افزایش قیمت سوخت و پایان پرداخت یکسان یارانه نقدی در فاز دوم هدفمندی وزیر امور اقتصادی و دارایی از افزایش قیمت حاملهای انرژی در فاز دوم هدفمندی یارانه ها خبر داد و گفت با اجرای این فاز علاوه بر اینکه قیمت حاملهای انرژی افزایش می یابد پرداخت یارانه نقدی به همه اقشار مردم نیز مافزایش یارانه اقشار کمدرآمد در فاز دوم هدفمندی
افزایش یارانه اقشار کمدرآمد در فاز دوم هدفمندی معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور با تاکید بر اینکه ارائه سبد کالایی به مردم هیچ ارتباطی با یارانه پرداختی ماهانه ۴۵۵۰۰ تومان ندارد گفت یارانه اقشار ضعیف در فاز دوم هدفمندی افزایش مییابد به گزارش سرویس اقتصادی جام نیدهكها حذف مي شوند يا يارانه غير نقدي مي شود؟ / پيش بيني نمايندگان مجلس از فاز دوم هدفمندي يارانه ها
دهكها حذف مي شوند يا يارانه غير نقدي مي شود پيش بيني نمايندگان مجلس از فاز دوم هدفمندي يارانه ها محمود عزيزي از همان ابتداي آغاز هدفمندي يارانه ها سوژه هاي ملتهب اين بخش دولت را مجبور به عقب نشيني كرد خوشه بندي قشرهاي مختلف جامعه يكي از معروفترين مثالها در اين زمينه بود كه-
گوناگون
پربازدیدترینها