تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860456939




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سالانه 9 هزار سگ ولگرد در تهران زنده‌گيري مي‌شوند بيشترين سگ‌ها در مناطق 18،20،21و 22


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: سالانه 9 هزار سگ ولگرد در تهران زنده‌گيري مي‌شوند بيشترين سگ‌ها در مناطق 18،20،21و 22
در حالي سالانه 9 هزار سگ ولگرد در تهران زنده‌گيري مي‌شوند كه به گفته مسوولان تلاش مي‌شود تا كمترين اتلاف براي اين سگ‌ها رخ دهد.امير‌حسن جعفري وراميني - قائم مقام ستاد محيط زيست و توسعه پايدار شهرداري تهران در گفت‌وگو با ايسنا،با تاكيد بر اينكه ستاد محيط زيست شهرداري تمايل به مرگ سگ‌ها ندارد، گفت: از يك سال و نيم پيش كه اين موضوع به ستاد محيط زيست محول شد طرح زنده‌گيري سگ‌هاي ولگرد اجرا مي‌شود.وي افزود: شهرداري تهران متولي مقابله و كنترل جمعيت جانوران مضر شامل موش و سگ است.قائم مقام ستاد محيط زيست شهرداري تهران تاكيد كرد: با توجه به رويكرد محيط زيستي ستاد، از يك سال و نيم پيش طرح زنده‌گيري سگ‌ها را آغاز كرديم. البته اين كار پس از اينكه موضوع سگ‌هاي ولگرد از شركت ساماندهي گرفته و به ستاد محيط زيست شهرداري محول شد يعني اواخر سال 1391 و پس از برنامه‌ريزي‌هاي ستاد آغاز شد. جعفري در خصوص نحوه زنده‌گيري سگ‌هاي ولگرد سطح شهر تهران گفت: اين كار توسط پيمانكاران متخصص كه كادر بيمارستان دامپزشكي هستند انجام مي‌شود. اين تيم‌ها با نزديك شدن به سگ‌ها به شكل‌هاي مختلف با پرتاب سرنگ بيهوشي سگ‌ها را بيهوش و جمع‌آوري مي‌كنند. وي افزود: اين سگ‌ها پس از جمع آوري مورد بررسي قرار مي‌گيرند و يك غربال گري اوليه صورت مي‌گيرد. سگ‌هايي كه بيماري و مشكلي نداشته باشند به زميني كه متعلق به بيمارستان دامپزشكي است منتقل مي‌شوند و پس از چند روز نگهداري، سگ‌هايي كه از آنها به عنوان نگهبان مي‌توان استفاده كرد پس از عقيم شدن طي تعهد نامه‌اي به افرادي كه در باغ‌ها و كارخانه‌هاي اطراف تهران نياز به سگ نگهبان دارند واگذار مي‌شوند. وي علت عقيم‌سازي سگ‌ها را جلوگيري از ازدياد نسل آنها دانست و افزود: علت عقيم‌سازي اين است كه اگر سگ‌هاي واگذار شده به كارخانه‌ها و يا كارگاه‌ها رها شدند و يا فرار كردند نتوانند ازدياد نسل داشته باشند. تلاش ما رفتن به سمت عقيم‌سازي سگ‌ها و كنترل طبيعي آنهاست چرا كه نمي‌توانيم سگ‌ها را از محدوده‌هاي شهري حذف كامل كنيم زيرا اگر اين اتفاق بيفتد؛ هرچقدر سگ حذف كنيم سگ‌هاي ولگرد در نقاط دورتر جايگزين مي‌شوند. وي با بيا اينكه بخش ديگري از اين سگ‌ها پس از جمع‌آوري به بيمارستان‌هاي دامپزشكي كه به نمونه‌هاي زنده نياز دارند فرستاده مي‌شوند گفت: بخشي از اين سگ‌ها كه براي نگهباني مناسب نيستند براي كاربردهاي آموزشي به بيمارستان‌هاي دامپزشكي واگذار مي‌شوند و سگ‌هايي هم كه داراي بيماري و آلودگي هستند و نمي‌توان از آنها براي مصارف پزشكي و آموزشي و نگهباني استفاده كرد با تزريق داروي بيهوشي به مقدار بيشتر به خواب مي‌روند و در خواب مي‌ميرند به اين ترتيب براي آنها هيچ ناراحتي پيش نمي‌آيد و درد هم نمي‌كشند. وي افزود: از اين طريق براي سگ‌ها يك مرگ آرام محقق مي‌شود و لاشه آنها نيز به شكل بهداشتي در كيسه‌هاي مخصوص پس از آهك‌زني و رعايت تمام موازين بهداشتي به محل مخصوص دفن سگ‌ها در كهريزك منتقل مي‌شود. جعفري در پاسخ به اين سوال كه بيشترين تعداد سگ ولگرد در كدام مناطق تهران مشاهده شده است گفت: سگ‌هاي ولگرد در مناطقي كه زمين‌هاي باز و بيابان‌ها و نقاطي كه با مناطق بيروني شهر مرتبط هستند مانند مناطق 18، 20، 21 و 22 بيشتر مشاهده مي‌شوند و هرچه داخل شهر مي‌آييم اين آمار كمتر مي‌شود. اكيپ‌هايي هم كه وجود دارد بيشتر براي مناطق حاشيه‌اي شهر تهران است. البته بعضا داخل شهر هم سگ‌هاي ولگرد ديده مي‌شوند كه به محض گزارش مردمي اكيپ‌ها وارد عمل مي‌شوند.

سالانه 9 هزار سگ ولگرد در تهران زنده‌گيري مي‌شود

رحمت‌الله حافظي، رييس كميسيون سلامت شوراي شهر تهران نيز به ايسنا گفت: سالانه 9000 سگ ولگرد در تهران به صورت زنده گرفته مي‌شوند، يعني ماهانه حدود 750 سگ در تهران توسط شهرداري زنده‌گيري مي‌شوند.

پنجشنبه 21 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن