واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: بذرپاش: ظريف در كار سرهنگها دخالت نكند
بذرپاش همچنين با اشاره به اظهار نظر مقامات آمريكايي درخصوص ايران تصريح كرد: چرا دستگاه ديپلماسي به سخنان هتاكانه مقامات امريكايي پاسخي نميدهد.
نماينده مردم تهران در مجلس با انتقاد از اظهارات ظريف در دانشگاه تهران گفت از وي خواست كه در امور سرهنگها دخالت نكند.
به گزارش فارس، مهرداد بذرپاش در نطق ميان دستور خود در صحن علني مجلس گفت: اخيراً وزير امور خارجه در دانشگاه تهران جملاتي را گفته است كه نه در شأن ملت ايران بود و نه در شأن خود وزير. يك توصيه به وزير فعال و ديپلمات دارم و اينكه ديپلماتها در كار فرهنگها دخالت نكنند و اگر شكي در توانمندي ملت ايران دارند در حاشيه نشست بعدي با 1+5 از آقاي جان كري كه برخي از اطلاعات را در اختيار دارند سؤال كند ولي اميدوارم كه وي با اين ذهنيت راجع به ملت ايران و توانمنديهاي ايران در مذاكرات حاضر نشده باشد و اگر تا به اينجا اينگونه بوده از اين به بعد آن را اصلاح كند تا شيريني يك مذاكره مقتدرانهتر از گذشته را بچشد. مديريت شده و بسيار محدود را سرويسهاي رژيم صهيونيستي به دست آوردهاند و بعد از آن فكر تهديد كردن از ذهنشان بيرون رفت و جرأت تهديد هم نداشتند.
وي افزود: در موضوع توافقنامه ژنو اگرچه در كليات و تحركات ديپلماتيك دولت و تيم مذاكرهكننده حمايت ميكنيم ولي اين حمايت به اين معنا نيست كه در جزئيات چيزي نگوييم چرا طرف مذاكرهكننده تا اين حد هتاكانه صحبت ميكند و كسي جواب او را نميدهد.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس اظهار داشت: پاسخ سخنان غير مؤدبانه رئيسجمهور به اصطلاح مؤدب آمريكا را چه كسي ميدهد؟ در كجاي اين متن غنيسازي آمده؟ آيا متن ديگري در دست داريم و از طرف ديگر طرفهاي اصلي مذاكرهكننده ما نيز به اين حق اذعان ندارند. پس ما بر سر چه چيز مذاكره كردهايم؟ اينكه بگوييم در NPT آمده به نظر حرف درستي نيست كه اگر اين حرف درست باشد پس چرا ما در حال مذاكرهايم و چرا اصلا تحريم شدهايم.
بذرپاش اضافه كرد: قرار است در 6 ماه آينده و در مراحل بعدي چه امتيازي بدهيم كه اصليترين بخش تحريم ما كه نفتي و پولي و جابجايي پول در شبكه بانكي است برداشته شود. آيا طرفهاي غربي گزينههاي ديگري روي ميز خواهند گذاشت؟ اينكه طرف غربي مرتب ميگويد امنيت رژيم صهيونيستي براي ما مهم است آيا نميخواهند با اين موضوع با شما مذاكره كنند و اينكه مرتب بيآبروترين آدمها در عرصه حقوق بشر دم از نقض حقوق بشر در ايران ميزنند؟ آيا نميخواهند در اين باره با شما مذاكره كنند؟ حواستان باشد اين است رسم ديپلماتيك نه صرفا لبخند و حضور در فيس بوك.
بذرپاش تصريح كرد: چرا اصل تعهدات در متن توافقنامه ژنو نيامده و در ضميمه آمده و اصل تعهدات ايران در اصل توافقنامه آمده است و اين همه جملات تأثيرپذير توسط طرفين با كدام منطق ديپلماتيك سازگار است. قرار بود فرق اين دور از مذاكرات با مذاكرات گذشته اين باشد كه ابتدا بر سر گام آخر توافق صورت گيرد و بعد گام اول را برداريم. كدام گام آخر توافق شد كه ما قدم اول را برداشتيم.
عضو كميسيون صنايع مجلس اظهار داشت: برخي از رفع تحريمها مانند پرداخت پول به نهادهاي بينالمللي بيشتر به نفع غربيها است، برداشتن اين تحريمها چه ضرورتي داشت؟ آيا برداشتن تحريم از فروش نفت مهمتر از اين موضوع و به نفع ملت ايران نبود؟
وي افزود: محل غني سازي كه هيچ اشارهاي به آن نشده چه تضميني دارد كه آنها در ايران بودنش را بپذيرند. در مذاكرات آتي شما ميخواهيد با چه پشتوانه و اهرمي وارد شويد در حالي كه دولت در حال سياهنمايي شبانهروزي است و با خالي نشان دادن كشور از منابع از يك طرف و خالي شدن دست سازمان انرژي اتمي از مواد و تجهيزات از طرف ديگر معلوم نيست دور بعد شما با چه اهرمي در مذاكرات حضور خواهيد داشت.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس اظهار داشت: رئيسجمهور كه در انتخابات با شگرد تبليغاتي فرهنگ و حقوقدان براي خود مانور تبليغاتي فراهم آورد بايد اين را بداند كه هر چند سالياني در كسوت شبه فرهنگي در ارتش حضور داشته و خدمت كرده و پس از آن ساليان طولاني در كسوت امنيتي با عنوان دبير شوراي عالي امنيت ملي خدمت كرده است اين را نيز بايد بداند كه اگر نيروهاي مسلح شريف، سپاه سرافراز، ارتش سربلند و نيروي انتظامي زحمتكش و مجاهدتهاي خانواده آنها نبود حال نه كشوري بود كه شما رئيس جمهور آن باشيد و نه حقوقداني كه در مركز تحقيقات مجمع تشخيص مصلحت نظام خود را آماده انتخابات رياست جمهوري كند.
بذرپاش اضافه كرد: ما به اين قشر و خانوادههاي آنها خيلي بدهكاريم و خانوادههاي شهدا كه بخشي از اين خانوادهها هستند از ما خيلي طلبكارند. حواسمان باشد روشهاي تبليغاتي ما زحمات همت، باكري و خرازي، ستاري و صياد شيرازي و آبشناسان را از بين نبرد. اينكه رئيس جمهور با هدف اينكه ميخواهد نشان دهد دولت در حال كار است و در گذشته وضع خراب بوده و كارها زمان ميبرد تا خود را نشان دهد به عنوان يك تدبير سياسي باشد كه ميگويد خزانه خالي است اما اگر رئيسجمهور در سياهنمايي از حد اعتدال خارج شود و بداند خود وي در اداره كشور دچار مشكل خواهد شد و در برنامهريزيها اشتباه خواهد كرد كه نمونه اين اشتباه در بودجه سال 93 تقديمي به مجلس شوراي اسلامي است كه هم در سقف بودجه و هم در نامتوازن بودن ارقام بودجه در توسعه مناطق محروم هم در ميزان درآمدهاي دلاري، هم در قيمت دلار و هم در ميزان درآمدهاي مالياتي و هم در رنگ جلد بودجه هم كه به رنگ بنفش تغيير پيدا كرده دچار مشكل خواهيم شد.
وي افزود: اينكه اصليترين شعار اقتصادي ما كنترل تورم باشد خوب است ولي دولت به خوبي ميداند كه اصليترين دليل تورم افزايش نرخ ارز در دو سال گذشته بوده است. اصليترين راه براي كنترل تورم كاهش نقدينگي از طرف دولت مطرح ميشود آن هم از طريق عدم تزريق پول به بسياري از پروژهها كه خود دولت به خوبي ميداند كه اين روش در كوتاه مدت و ميان مدت به بيكاري بيش از پيش اضافه خواهد كرد و از طرف ديگر كارگران چيني و به طور كل كارگران خارجي بيشتر صاحب كار ميشوند. مشاوران اقتصادي مشورتهاي درخورتر بدهند.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس اظهار داشت: سؤال من اين است كه چگونه با خزانه خالي در طي چند روز و يكي دو هفته تمام انبارهاي كالاهاي اساسي پر شد. به نظر من همان حرفي كه دولت در انتخابات زد 80 درصد بيتدبيري و 20 درصد تحريم بر همان سياق حركت كند كه بسياري امور اينگونه حل خواهند شد.
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]