واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس پليس فتاي سيستان و بلوچستان:پليس فتا دختر كلاهبردار را دستگير كرد
رئيس پليس فتاي سيستان و بلوچستان از دستگيري يك دختر دانشجو به جرم كلاهبرداري 198 ميليون توماني خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از زاهدان به نقل از پايگاه اطلاع رساني پليس، محمد حسينيپور اظهار داشت: خانمي با پرونده ارجاعي از مقام قضايي به اداره مبارزه با جرائم سايبري اين پليس مراجعه كرد و گفت از آنجايي كه مشكلات متعدد زندگي تمامي ابعاد روابط شخصي و كاريام را تحت تاثير قرار داده بود براي حل مشكلاتم از طريق اينترنت در جستجوي سايتي براي طالع بيني و فالگيري بودم.
رئيس پليس فتاي سيستان و بلوچستان افزود: پس از جستجو در اينترنت از طريق يكي از سايتها با شماره تلفني كه اعلام شده بود تماس برقرار كرده و با خانمي در آنسوي خط به گفت وگو پرداخته و تمام مشكلات زندگيام را برايش بازگو كردم.
اين مسئول ادامه داد: بنا به اظهار اين شاكيه؛ فرد مورد در هر تماسم با او ضمن بازگو كردن مطالب هيجان انگيز و بيان اينكه شما كاملا از نظر علمي، تحصيلي و آينده خود توسط فردي در اصفهان جادو شدهايد، مبالغي درخواست مي كرد تا جادوها را باطل كند و در مجموع در مدت دو ماه 198 ميليون تومان به حساب وي واريز كردم.
وي افزود: به گفته شاكي پس از پرداخت اين مبلغ هر چه با تلفن فرد مورد نظر تماس گرفتم هيچ كس جوابگو نبوده است.
حسينيپور تصريح كرد: با توجه به اهميت موضوع بلافاصله كارآگاهان پليس فتا وارد عمل شده و با اقدامات فني و تخصصي مشخصات اسمي متهم را شناسايي و با كسب مجوز قضايي تمامي حسابهاي بانكي وي در چند بانك مختلف شناسايي و پرينت آنها را دريافت كردند و مشخص شد كه متهمه مشخصات تمام حسابها را با آدرس واهي اعلام كرده است.
رئيس پليس فتاي سيستان و بلوچستان اضافه كرد: كارآگاهان پليس فتا سيستان و بلوچستان با اقدامات متعدد علمي و تخصصي شبانه روزي، آدرس و مشخصات كامل متهمه را كه در كرج مشغول تحصيل و محل سكونتش در اهواز بود را شناسايي و تمامي حسابهاي بانكي او را مسدود كردند.
اين مسئول گفت: اكيپي از ماموران با اخذ نيابت قضايي به شهرستان كرج اعزام و با هماهنگي مراجع قضايي و انتظامي آن شهرستان متهم را در ابتداي صبح هنگام خارج شدن از منزل و عزيمت به دانشگاه دستگير و به پليس فتا كرج منتقل كردند.
حسينيپور اذعان داشت: در تحقيقات به عمل آمده از متهم ضمن اعتراف به جرم ارتكابي بيان كرد به دليل مشكلات مالي زياد اقدام به طراحي سايت اينترنتي كرده و با درج شماره تلفن اعتباري منتظر تماس افراد بودم كه فرد مورد نظر با من تماس گرفت و ابتدا تمام وقايع زندگي خود را در اختيارم گذاشت و با توجه به اطلاعاتي كه از خودش بدست آوردم در هر تماس مطالبي را به دروغ با اندكي چاشني هيجان و چند سئوال و امثال آن به او مي دادم.
رئيس پليس فتا سيستان و بلوچستان متذكر شد: پرونده اين كلاهبرداري تشكيل و متهمه به همراه پرونده به دادسرا اعزام شد.
وي گفت: دوستان اينترنتي هيچگاه چهره واقعي خود را نمايان نميكنند و قابل اعتماد نيستند و هدفشان نيز دسترسي به حريم شخصي افراد است و در صورتي كه وارد اين حريم شده و به مسائل شخصي و خصوصي كسي آگاه شدند تا حد نابودي شخص پيش ميروند.
انتهاي پيام/75005/ن
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]