واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نشست ويژه پژوهشي با حضور مراجع تقليد در قم برگزار ميشود/ حمايت از پژوهشگران برتر
قم - خبرگزاري مهر: معاون پژوهشي حوزه علميه از برگزاري نشست ويژه هفته پژوهش با حضور مراجع تقليد و مدير حوزههاي علميه در قم خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سيد علي عماد پيش از ظهر چهارشنبه در مصاحبه مطبوعاتي كه در حاشيه افتتاح نمايشگاه پژوهشي حوزه كه به نام " گنجينه پژوهش" در كتابخانه آيت الله بروجردي در قم برگزار شد، اظهار داشت: نشست ويژه اي براي نخستين بار طي سال هاي گذشته با حضور يكي از مراجع و مدير حوزه هاي علميه سراسر كشور برگزار مي شود و در آن پژوهشگان برتر حمايت و تشويق مي شوند.
وي ادامه داد: اين نشست در روزهاي پاياني هفته پژوهش برگزار مي شود و از رهنمودهاي مراجع عظام و بزرگان حوزه بهره مند خواهيم شد.
معاون پژوهشي حوزه علميه با اشاره به اين كه به دليل فشردگي كار امسال برنامه هاي هفته پژوهش از 21 آذر ماه آغاز شده، ابراز كرد: افتتاح نمايشگاه دائمي پژوهشي حوزه علميه يكي از مهم ترين برنامه هاي معاونت پژوهش حوزه علميه است و عموم مي توانند از آن بازديد كنند.
وي بيان كرد: در اين نمايشگاه فعاليت هاي يك سال گذشته حوزه علميه در عرصه پژوهش به نمايش گذاشته شده و سامانه كاوش نيز تعميم يافته و در آن گزارش ها آمده است و همچنين اشاره اي به اثرهاي گذشته شده است.
معاون پژوهشي حوزه علميه عنوان كرد: كتابخانه ديجيتال حوزه هاي علميه و همچنين نسخ خطي و چاپ سنگي در اين نمايشگاه وجود دارد و در تلاش هستيم تا اين آثار را از كتابخانه آيت الله بروجردي به كتابخانه هاي ديگر تعميم دهيم.
وي با اشاره به برخي برنامه ها در استان ها عنوان كرد: نخستين نشست جامع با دست اندركاران پژوهشي و محققان در حوزه علميه شرق استان مازندران برگزار مي شود.
حجت الاسلام عماد ادامه داد: طي هفته آينده حداقل چهار نشست مهم در جهت منويات مقام معظم رهبري در پژوهش ميان دست اندركاران جشنواره علامه حلي و مراجع عظام برگزار مي شود و از رهنمودهاي آن ها استفاده خواهد شد.
وي افزود: معاون پژوهشي حوزه علميه ابراز داشت: براي ساماندهي و فرايند ارتباط علمي در خصوص كميسيون تخصصي معارف اسلامي و هنر، توضيحاتي به بنياد نخبگان ملي ارائه شده و مجموعه اي از اسناد مصور نخبگان با بنياد ملي نخبگان مبادله شده و اساسنامه و آئين نامه ها و فرمول هاي محاسبه امتياز را نيز دارا است.
نخستين جشنواره علمي علامه حلي در استان همدان برگزار مي شود
حجت الاسلام عماد تصريح كرد: جشنواره علامه حلي به صورت ملي برگزار مي شود و براي اولين بار اين جشنواره براي به صورت استاني در همدان و پس از آن در چند استان ديگر نيز برگزار مي شود.
معاون پژوهشي حوزه علميه ابراز كرد: نشست بررسي تعاملات حوزه و شوراي انقلاب فرهنگي در بخش برگزاري كرسي هاي نظريه پردازي و نقد و مناظره در دانشگاه ها برگزار مي شود.
وي با بيان اين كه 18 اولويت از منويات مقام معظم رهبري در خصوص پژوهش به صورت مستند شناسايي شده است، ابراز كرد: توسعه علم و تربيت، تربيت نيروي پژوهشي، نقشه راه حوزه در عرصه بين الملل از جمله اعمالي است كه معاونت پژوهش انجام داده است.
حجت الاسلام عماد بيان كرد: در نشر دانش خبرنگاران نقش كليدي دارند و توليد دانش چرخه نخست است كه بايد منطبق با نيازها و با حداكثر بهره گيري از ظرفيت علما باشد و پس از آن توليدات علمي در رسانه اطلاع رساني شده و مصرف و چگونگي كار دانش گام هاي بعدي است.
وي با بيان اين كه همواره بايد از رسانه در اشكال مختلف استفاده كرد و قدردان آن ها بود، عنوان كرد: پس از توليد دانش بايد برسي كرد كه آيا دانش به درستي اطلاع ساني و به كار گرفته شده است وهمچنين اطلاع ساني درست آن بايد بررسي شود.
كد خبر: 2193728
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۰ - ۱۵:۴۵
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]