واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل سازمانهاي مردمنهاد وزارت كشور تأكيد كردلزوم توجه ويژه به توسعه كمي سمنها در جامعه
مديركل سازمانهاي مردمنهاد وزارت كشور، گفت: توسعه كمي سمنها يكي از كارهاي مهمي است كه بايد به آن توجه ويژه داشت.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان مسعود اميني پيش از ظهر امروز در مراسم افتتاحيه مجمع عمومي سازمانهاي مردمنهاد اظهار داشت: توانمندي و قابليت سازمان مردمنهاد در راستاي پيشبرد اهداف دولت و حلقه واسط بين دولت و جامعه است.
وي با بيان اينكه سازمانهاي مردمنهاد به منظور خدمت به جامعه و مردم شكل گرفتند، ادامه داد: كار مردم براي مردم در كشور ما و در قالب سازمانهاي مردمنهاد، نهادينه شده و داراي سابقهاي طولاني است.
مديركل سازمانهاي مردم نهاد وزارت كشور ابراز داشت: بايد از ظرفيتهاي ملي و داخلي استفاده كرده و بر روي آنان سرمايهگذاري كنيم.
وي تصريح كرد: مسئولان، مردممدارتر از مردم كشور ما پيدا نخواهند كرد و در همين زمينه رئيس جمهور نيز اعلام كرد كه در تمام زمينهها از ظرفيتهاي مردم استفاده ميكند.
اميني ادامه داد: در قانون پنج ساله توسعه به صراحت به استفاده از ظرفيت سازمانهاي مردمنهاد، تقويت بخش خصوصي، كاهش تصديگري دولت، واگذاري امور به مردم و تقويت نقش حاكميتي نظام سلامت اشاره شده است.
17 هزار سازمان غير دولتي مردمنهاد فعال است
وي با اشاره به آييننامه اجرايي سال 84 مبني بر اهداي مجوز فعاليت سمنها از سوي استانداريها عنوان كرد: بحث نظارت يكي از بحثهايي بوده كه با ايجاد شبكه توانستيم اين مشكل را حل كنيم.
مديركل سازمانهاي مردمنهاد وزارت كشور با تأكيد بر برنامههاي دولت تدبير و اميد عنوان كرد: از جمله برنامههاي دولت تدبير و اميد تلاش در راستاي واگذاري اقتصاد، فرهنگ، هنر و... در چارچوب قانون، تلاش در راستاي تقويت انجمنها بوده است.
وي ابراز داشت: در حال حاضر در كشور 17 هزار سازمان غير دولتي مردمنهاد فعال است كه 32 سازمان، مقام مشورتي دارند.
اميني يادآور شد: از جمله مطالبات سازمانهاي غير دولتي شامل مشاركت در تصميمگيري و تصميمسازي، استفاده از ظرفيت آنان، ايجاد ساز و كارهاي حقوقي در راستاي معافيتهاي مالياتي، كاهش تصديگري دولت از طريق واگذاري طرح و پروژههاي اجرايي و عملي است.
وي خطاب به اعضاي سمنها عنوان كرد: افزايش كمي سازمانهاي مردمنهاد يكي از كارهاي مهمي است كه بايد به آن توجه ويژه داشته باشيد.
بيشترين سمنها در حوزه نيكوكاري/ كمترين سمنها در حوزه مديريت بحران
مديركل سازمانهاي مردمنهاد وزارت كشور خاطرنشان كرد: با توجه به تفكيك سمنها بر اساس نوع فعاليت تخصصي آنها، بيشترين سمنها در حوزه نيكوكاري و كمترين آن در حوزه مديريت بحران فعال هستند.
وي ايران را كشوري حادثهخيز دانست و بيان داشت: با توجه به اين وضعيت و بروز حوادث و تصادفات در كشور، تشكيل سمنهاي مديريت بحران بسيار اهميت دارد.
اميني ابراز داشت: سمنها با توجه به علائق و سلايق افراد تشكيل و مجوز گرفتهاند و اگر افراد در مواردي خواهان سمني با موضوعي جديد باشند بايد پيگير مجوز آن در ادارات مربوطه و استانداريها باشند.
وي در پايان سخنانش با اشاره به مشكلات سمنها گفت: عدم تمركز يكپارچه و بخشينگري به سازمانهاي مردمنهاد از جمله مشكلات پيش رو است.
انتهاي پيام/89007/ي30
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]