واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس شوراي هماهنگي ثبت وقايع حياتي شهرستان لنده مطرح كردثبت وقايع حياتي زيربناي برنامهريزيهاي كلان
رئيس شوراي هماهنگي ثبت وقايع شهرستان لنده با اشاره به ضرورت و اهميت ثبت وقايع حياتي گفت: با آگاهسازي مردم در زمينه ثبت وقايع حياتي ميتوانيم برنامهريزيهاي كلان خود را كاربرديتر انجام دهيم.

به گزارش خبرگزاري فارس از لنده، سيد يدالله فاطميان صبح امروز در جلسه شوراي هماهنگي ثبت وقايع حياتي شهرستان لنده با اشاره به دغدغههاي مقام معظم رهبري در خصوص روند نزولي زاد و ولد در كشور گفت: رهبر معظم انقلاب بارها در سخنان خود اين مهم را كه كشور به سمت ميانسالي در حركت بوده را گوشزد كردهاند.
وي افزود: استفاده از راههاي تشويقي براي افزايش زاد و ولد در كشور امري ضروري بوده و مسئولان بايد در اين زمينه چارهانديشي لازم را داشته باشند.
رئيس شوراي هماهنگي ثبت وقايع حياتي شهرستان لنده با اشاره به اهميت رشد زاد و ولد گفت: با افزايش زاد و ولد در كشور، نيرو و تحرك جامعه بيش از گذشته شده و توان و رتبه جمعيتي جوان كشور افزايش مييابد.
فاطميان تصريح كرد: رشد جمعيت جوان كشور يكي از موضوعات استراتژيك بوده كه در همه زمينهها تأثير فراواني خواهد داشت.
وي در ادامه با اشاره به چهار وقايع حياتي مهم در سطح كشور گفت: افزايش زاد و ولد و ازدواج دو مقولهاي هستند كه بايد زيرساختهاي افزايش آن در شهرستان مهيا و جوانان را به اين مهم تشويق كرد.
فرماندار شهرستان لنده با اشاره به اهميت ثبت وقايع حياتي گفت: ثبت وقايع حياتي در كشور زيربنايي بسياري از برنامههاي كلان كشوري بوده و در هر زمينهاي كه وارد شويم آمار حرف اول موفقيت را خواهد زد.
فاطميان افزود: در شهرستانهاي كوچك وجود يك الي دو مورد طلاق در ماه هم بسيار زياد است ولي بايد آمار دقيقي از پديده در جامعه و شهرستانها گرفته شود تا بتوان برنامههاي پيشگيرانه لازم را طراحي و به كار بست.
وي خاطر نشان ساخت: كم بودن طلاق در جامعه اسلامي هم زياد است.
رئيس شوراي اداري شهرستان لنده گفت: پيشينه فرهنگي و اجتماعي شهرستان لنده بسياري از آسيبهاي اجتماعي را كاهش داده و لنده از لحاظ آسيبهاي اجتماعي امنيت بيشتري را برخوردار است.
انتهاي پيام/82013/ي30
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]