واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي گيلان خبر دادبدهي 49 ميليارد توماني بيمههاي درماني گيلان به علوم پزشكي
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي گيلان از طلب 49 ميليارد توماني اين دانشگاه از بيمههاي درماني استان خبر داد.
مرتضي رهبر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به بدهي سازمانهاي تامين اجتماعي، خدمات درماني، ارتش و كميته امداد به دانشگاه علوم پزشكي گيلان اظهار كرد: دانشگاه علوم پزشكي گيلان از بيمههاي درماني استان 49 ميليارد تومان طلب دارند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي گيلان اين مقدار بدهي را از ابتداي سال جاري تا پايان مهر امسال ذكر كرد و گفت: پيشبيني ميشود اين بدهيها در صورت پرداخت نشدن تا پايان آذر امسال به 70 ميليارد تومان نيز برسد.
اين مسئول بيشترين مبلغ بدهي را مربوط به بيمه تامين اجتماعي عنوان كرد.
وي از خريد دو دستگاه مدرن و پيشرفته راديوتراپي براي تشخيص و درمان سرطان در بيمارستان رازي رشت خبر داد و گفت: تا پايان امسال هر دو دستگاه راهاندازي ميشود.
رهبر ادامه داد: با راهاندازي اين دو دستگاه تمام بيماران سرطاني ميتوانند با هزينه دولتي زيرپوشش درمان قرار گيرند.
*افزايش 10 تا 30 درصدي تعرفههاي بيمارستانهاي خصوصي
وي با اشاره به اينكه با توجه به مشكلات مالي هزينههاي مربوط به اين دو دستگاه به شركت سازنده آن پرداخت شده است، خاطرنشان كرد: با وارد شدن بقيه قطعات آن به صورت نرمافزاري و اتصال به شبكه اينترنت دستگاهها زير نظر شركت سازنده خود در آلمان راهاندازي ميشوند.
اين مسئول بهرهبرداري از اين دستگاهها را موجب ايجاد حركتي بزرگ در درمان سرطانها در بيمارستانهاي دولتي گيلان دانست.
رهبر به نظارت دانشگاه علوم پزشكي بر تعرفههاي بيمارستانهاي خصوصي اشاره كرد و گفت: اين تعرفهها بين 15 تا 35 درصد افزايش يافته است.
*هشدار براي افزايش مصرف شيشه در زنان به منظور لاغري
معاون درمان علوم پزشكي گيلان با اشاره به نظارت بر مراكز ترك اعتياد در اين استان افزود: براي نخستين بار در گيلان نرمافزار پيشرفته ثبت اطلاعات معتادان راهاندازي شده است.
وي با بيان اينكه دسترسي به اطلاعات اين سايت براي افراد عادي امكانپذير نيست اضافه كرد: براي حفاظت از اطلاعات اين سايت به منظور حفظ آبروي افراد با شركتهاي متن قراردادي امضا شده است كه دسترسي آسان به سايت ممكن نيست.
رهبر، اعتياد را بحث پيچيدهاي در دنيا خواند و گفت: مشكل امروز كشور فراتر از اعتياد است زيرا تغيير در ذائقه و نوع مصرف علاوه بر ايجاد خطر براي فرد، در جامعه نيز خطرآفرين است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي گيلان به تبديل مصرف مواد مخدر از ترياك و هروئين به شيشه، كريستال، كراك و ... اشاره كرد و متذكر شد: وظيفه وزارت بهداشت تغيير ذائقه سوءمصرف مواد است و توزيع شربت متادون بين افراد معتاد نيز در همين راستاست.
اين مسئول با هشدار به افرادي كه براي لاغري اقدام به مصرف شيشه كردهاند، خاطرنشان كرد: شيوع تبليغات مصرف شيشه براي لاغري به ويژه بين زنان و دختران جوان افزايش يافته است.
وي آرايشگاهها و برخي از باشگاههاي بدنسازي را محل توزيع شيشه بين زنان و دختران جوان معرفي كرد و يادآور شد: خانوادهها نسبت به آينده فرزندان خود بيشتر مراقب باشند.
انتهاي پيام/84002/ح40
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 191]