واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي همدان خبر دادافزايش تعداد عملهاي سزارين در همدان طي امسال
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي استان همدان تعداد جراحيهاي صورت گرفته در نيمه اول سال را 25 هزار و 72 مورد دانست و افزود: تعداد عمل سزارين در استان افزايش داشته است.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، حسن جلالوند ظهر امروز در كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي استان همدان به آخرين وضعيت سلامت و بهداشت استان همدان پرداخت و افزود: تعداد تختهاي مصوب شده در پنج مركز آموزشي و درمان دانشگاه علوم پزشكي استان در سال 91 و 6 ماه نخست امسال يكهزار و 600 تخت بوده است.
وي اظهار كرد: در سال 91، يكهزار و 230 تخت و در اوايل سال 92 نيز يكهزار و 240 تخت مصوب شده در پنج مركز آموزشي درماني به كار گرفته شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي استان همدان تعداد بيماران مراجعهكننده به پنج مركز آموزشي درماني در سال 91 را 95 هزار و 36 نفر و در 6 ماهه سال 92 نيز تعداد 55 هزار و 706 نفر ذكر كرد.
وي از محقق نشدن 360 تخت طي دو سال خبر داد و افزود: مشكل تخريبي و عدم وجود فضاي كافي در بيمارستانها عاملي در مشكل وجود تختهاي مصوب شده، بوده است.
جلالوند با اشاره به عدم محاسبه تختهاي ستارهدار در گروه تختهاي فعال افزود: تختهايي كه بيش از 6 ساعت در راستاي بستري بيماران قرار ميگيرد، جزو تختهاي فعال هستند.
وي استفاده از همه تختهاي بيمارستانها را نيازمند نيرو و هزينه دانست و افزود: با فراهم شدن اعتبارات مشكل تختهاي بيمارستان تا حدودي حل خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي همدان با اشاره به عدم بهرهبرداري تختهاي مصوب در بيمارستان فاطميه افزود: متأسفانه فضاي فيزيكي لازم براي نصب تختهاي مصوب در بيمارستان فاطميه وجود ندارد، زيرا برخي از بخشهاي آن دچار استهلاك زيادي شده است.
وي تعداد جراحيهاي صورت گرفته در سال گذشته را 42 هزار و 776 مورد و در نيمه اول سال 92 را نيز 25 هزار و 72 مورد دانست و افزود: تعداد عمل سزارين در استان افزايش داشته است.
جلالوند با اشاره به مراجعين به اورژانس طي دو سال اخير افزود: مراجعين اورژانس در پنج مركز 368 هزار و 970 مورد در سال 91 و 193 هزار و 318 مورد در نيمه اول سال 92 بوده است.
وي با بيان اينكه جذب تعداد پزشكان متخصص طي امسال خوب بوده است، در ادامه از جذب 371 نفر پزشك متخصص شاغل در بيمارستانهاي دانشگاهي و 75 نفر در بيمارستانهاي خصوصي و غير دانشگاهي طي 10 سال اخير خبر داد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي همدان كمبود نيروي انساني را يكي از مشكلات پيش رو دانست و گفت: از ديگر مشكلات بخش درمان ميتوان به كمبود پزشك عمومي، كمبود نيروي متخصص، مشكل معاونت درمان در راستاي درمان بيماران خاص، كمبود ام آر آي و راديوتراپي در بخش دانشگاهي براي بيماران صعبالعلاج و عدم كافي بودن فضاي فيزيكي اشاره كرد.
انتهاي پيام/89026/ب۳۰
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 206]