تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حسـد ورزى به یکـدیگـر بپـرهیزیـد، زیـرا ریشه کفـر، حسـد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820336000




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئيس فرهنگستان علوم پزشكي:موسيقي سالم و فعاليت هنري در رسيدن انسان به سلامت معنوي موثر است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس فرهنگستان علوم پزشكي:موسيقي سالم و فعاليت هنري در رسيدن انسان به سلامت معنوي موثر است
رئيس فرهنگستان علوم پزشكي جمهوري اسلامي ايران گفت: گوش دادن به موسيقي سالم، ورود به فعاليت‌هاي هنري و ورزش مي‌تواند در حصول به سلامت معنوي موثر باشد.


به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، عليرضا مرندي، امروز در نخستين همايش سلامت معنوي گفت: با توجه به اعتقاد مذهبي ايرانيان، معنويت تنها جزئي از سلامت نيست بلكه با آن ادغام شده است. مقالات بسياري در كشورهاي غربي به چاپ رسيده كه تأثير دينداري را بر سلامت روان بررسي كرده است.

مرندي گفت: عزت‌نفس افراد و سازگاري با اجتماع از جمله ازدواج، رضايت از زندگي و به تعويق انداختن دوران سالمندي با توجه به سلامت معنوي به وجود مي‌آيد و در افرادي كه سلامت معنوي را مد نظر قرار مي‌دهند، اين موارد بيشتر است.

وي ادامه داد: طبق بررسي‌ها دفعات بستري شدن سالمنداني كه سلامت معنوي را در طول زندگي‌شان لحاظ كردند كمتر است و ميزان اميد به زندگي اين افراد 7 سال بيشتر از سايرين است.

وي ادامه داد: آمار دقيقي از ميزان دينداري آمريكايي‌ها ندارم اما در چندسالي كه در اين كشور زندگي كردم به اين نتيجه رسيدم كه آمريكايي‌ها از نظر دينداري وضعيت بهتري نسبت به اروپايي‌ها دارند. آنها با آن درجه از اعتقادشان به سلامت معنوي بها مي‌دهند.

رئيس فرهنگستان علوم پزشكي جمهوري اسلامي ايران اظهار داشت: گوش دادن به موسيقي سالم، ورود به فعاليت‌هاي هنري و ورزش مي‌تواند در حصول به سلامت معنوي موثر باشد.

وي افزود: بر اساس معارف اسلامي، معنويت زيربناي اعتقاد و پايه سلامت جسم و روح است؛ معناي معنويت معناداري كل زندگي انسانهاست نه فقط جنبه‌اي خاص.

مرندي گفت: خداوند متعال جهان را مقدمه‌اي براي تكامل انسان‌ها خلق كرد تا انسان به هدف غائي كه همانا قرب خداي متعال است دست يابد، البته بايد گفت اين تفكر در ايران زمين تا آسمان با تفكر غربي‌ها و استنباط آنها و سلامت معنوي متفاوت است.

وي خاطرنشان ساخت: از روحانيون براي اين مهم طلب كمك كرديم اما متأسفانه همه آمادگي ورود به اين موضوع را نداشتند خدا را شكر موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) نهايت همكاري را با فرهنگستان علوم پزشكي براي سلامت معنوي مبذول داشت.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس،سلامت جسمي، سلامت رواني و سلامت اجتماعي 3 بعد سلامت هستند كه از گذشته شناخته شده بودند اما بعد چهارم سلامت انسان با عنوان سلامت معنوي موضوع جديدي است كه در سالهاي اخير از سوي سازمان بهداشت جهاني مطرح شده است.

انتهاي پيام/

چهارشنبه 20 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن