واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل دفتر آموزش و پژوهش استانداري مركزي:كارآفريني در بخش خصوصي موتور محركه توسعه اقتصادي كشور است
مديركل دفتر آموزش و پژوهش استانداري مركزي گفت: كارآفريني در بخش خصوصي ميتواند موتور محركه توسعه اقتصادي هر كشور باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اراك، احمد رشيدي شامگاه سهشنبه در سمينار رمز و رازهاي كارآفريني كه در فرهنگسراي آيينه اراك برگزار شد، افزود: در گذشته كار آفريني مبتني بر منابع مادي و تجربه بود و اكنون جريان كارآفريني مبتني بر اصول علمي و دانش روز است.
وي تصريح كرد: اگر جريان كارآفريني مبتني بر اصول علمي و دانش روز در كشور نهادينه شود قطعا به چرخش توسعه اقتصادي كشور كمك شده است.
مديركل دفتر آموزش و پژوهش استانداري مركزي پيشرفت و توسعه كشورها را در ترويج فرهنگ كارآفريني و پيشبرد اقتصاد با محور كارآفريني دانست و اظهار داشت: قبل از شروع سرمايهداري در غرب كار، امري زشت به نظر ميرسيد ولي پس از اصلاحات كار تبديل به ارزش شد.
رشيدي با بيان اينكه به عقيده بعضي از غربيها رمز توسعه كشورهاي غربي تحول فرهنگي است بر ايجاد يك جريان گسترده فرهنگي كه بتواند بنياد كارآفريني باشد تاكيد كرد.
وي لازمه نهادينه شدن و تداوم فرهنگ كارآفريني در جامعه را انجام كارهاي فرهنگي عنوان كرد و افزود: با انجام اقدامات اساسي در حوزه فرهنگ ميتوان انتظار تداوم پروسه كارآفريني در جامعه را داشت.
مديركل دفتر آموزش و پژوهش استانداري مركزي خاطرنشان كرد: كارآفريني با ايجاد فرصتهاي شغلي و توليد ثروت و بهبود شرايط اقتصادي پيش زمينهاي اساسي براي ارتقاء سطح فرهنگي جامعه است.
رشيدي با اشاره به اينكه سياستهاي كلي نظام در عرصه علم و فنآوري تاكيد بر اقتصاد دانش بنيان است، ادامه داد: بايد تلاش كنيم اقتصاد كشور مبتني بر دانش و فنآوريهاي روز دنيا باشد.
وي با تاكيد بر اينكه در اقتصاد بايد چرخه تبديل دانش به دانش محض و تبديل دانش محض به فنآوري و تبديل فنآوري به محصول و تجاري شدن محصول در بازارها بايد نهادينه شود، ابراز داشت: سياستهاي كلي در كشور در راستاي نهادينه كردن اين چرخه و ايجاد شركتهاي دانش بنيان است.
مديركل دفتر آموزش و پژوهش استانداري مركزي با بيان اهميت كيفيت، بر اولويت قرار گرفتن كيفيت بر كميت تاكيد كرد و گفت: تقدم كيفيت بر كميت موجب نهادينه شدن ابداع و نوآوري و در نتيجه افزايش كميت با كيفيت در جامعه ميشود.
رشيدي با تاكيد بر ارزشهاي مذهبي كارآفريني بيان داشت: فرهنگ كار و كارآفريني علاوه بر اينكه در فرهنگ مذهبي حكم عبادت و جهاد را دارد به توسعه اقتصاد كشور نيز كمك ميكند و در سطح فردي نيز به انسان رضايت ميبخشد و فرد را اقناع ميكند.
مديرعامل موسسه آموزشي پديدهتبار و دبير اجرايي اين همايش نيز در اين مراسم هدف از برگزاري اين سمينار را ارائه راهكارهاي نوين كار آفريني با هدف ترويج و توسعه فرهنگ كار آفريني، خلاقيت و نوآوري و ايجاد فضاي تعامل و همكاري بين فعالان عرصههاي مختلف جامعه عنوان كرد.
زينب رحيميتبار اظهار داشت: اين همايش با موضوع كارآفرين كيست، كارآفريني چيست؟ هنر ايستادگي، استاندارد پديده پيشرفت در كشاورزي، صنعت، خدمات و تمامي عرصههاي جامعه برگزار شد كه تجليل از برخي كارآفرينان، صنعتگران، تعاونيها، بازرگانان و نخبگان از بخشهاي جنبي اين سمينار است.
وي افزود: اين سمينار با همكاري دستگاههايي چون سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق بازرگاني اراك، شركت شهركهاي صنعتي، جهاد دانشگاهي، سازمان ورزش و جوانان، استاندارد و... برگزار شد.
انتهاي پيام/87002/ر40
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]