واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون ادارهكل ورزش و جوانان كرمان:مشكلات مالي مهمترين دغدغه مسئولان ورزش كرمان است
معاون امور ورزش ادارهكل ورزش و جوانان استان كرمان گفت: مشكلات مالي مهمترين دغدغه مسئولان ورزش كرمان است.

به گزارش خبرگزاري فارس از كوهبنان، عباس ارجمند ظهر امروز در آيين توديع و معارفه مديران سابق و جديد اداره ورزش و جوانان كوهبنان، اظهار داشت: ياد و خاطره شهداي ورزشكار و همچنين ياد و خاطره محمد رشيدي خبرنگار ورزشي استان كرمان را گرامي ميدارم.
وي افزود: جاي بسي افتخار است كه كسي بتواند در عرصه ورزش و در خدمت جوانان و نوجوانان اين مرز و بوم به عنوان مهمترين سرمايههاي ايران باشد.
معاون امور ورزش ادارهكل ورزش و جوانان استان كرمان خاطرنشان كرد: بايد قدر اين خدمت را بدانيم، زيرا در نظامي زندگي ميكنيم كه مقام معظم رهبري نه تنها مردم را توصيه به امر ورزش ميكنند، بلكه خود مشوق بسيار خوبي براي افتخارآفرينان اين عرصه هستند.
ارجمند اضافه كرد: اگر امروز شاهد رشد و بالندگي ورزش استان كرمان هستيم به واسطه تعامل خوب مسئولان ورزش با خبرنگاران و ساير مسئولان اجرايي است كه اميدواريم اين روند همچنان با قوت و قدرت ادامه داشته باشد.
وي، مشكلات مالي را از مهمترين دغدغههاي مسئولان ورزش استان كرمان دانست و بيان داشت: اميدواريم در آينده نزديك با باز شدن روزنههاي جديد شاهد گشايش در اين وضعيت باشيم تا بتوانيم آنگونه كه شايسته و بايسته است، ورزشكاران را تجليل كنيم.
معاون امور ورزش ادارهكل ورزش و جوانان استان كرمان تصريح كرد: رضا رفيعزاده، مدير سابق اداره ورزش و جوانان شهرستان كوهبنان يكي از نيروهاي خدمتگزاري است كه بيش از 3.5 سال توانسته به ورزش كوهبنان خدمت كند و از اين پس به عنوان مسئول بازرسي اداره كل ورزش و جوانان استان كرمان مشغول به كار ميشود.
ارجمند براي محمد تكاور كه از مربيان و پيشكسوتان ورزش شهرستان كوهبنان است، آرزوي توفيق كرد و يادآور شد: با تعامل و همكاري مدير جديد اين نهاد مقدس با خبرنگاران و ساير ادارات دولتي اميدواريم بتوانيم گامهاي موثري در پيشرفت شهرستان كوهبنان برداريم.
انتهاي پيام/80016/ذ30
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]