واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس دانشگاه علوم پزشكي گيلان خبر دادپذيرش توريسم سلامت در 15 رشته تخصصي در گيلان
رئيس دانشگاه علوم پزشكي گيلان از پذيرش توريسم سلامت در 15 رشته تخصصي در گيلان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، حسن بهبودي ظهر امروز در مراسم افتتاحيه سومين نمايشگاه بينالمللي تجهيزات پزشكي در گيلان با تبريك فرا رسيدن ميلاد امام موسي كاظم (ع) اظهار كرد: مخاطبان اين نمايشگاه بيشتر اقشار دانشجويان پزشكي، پيراپزشكي، داندنپزشكي و شاغلان بيمارستانها هستند.
وي با بيان اينكه شرايط موجود در جهان در عرصه پيشرفت تجهيزات پزشكي مدنظر است، افزود: پيشرفت تجهيزات پزشكي در دنياي امروز به اندازهاي ارزش يافته كه بدون آنها مهارت پزشكان با تجربه به تنهايي تاثير چنداني در كار درماني ندارد.
اين مسئول پيشرفت تجهيزات پزشكي را وابسته به گذشت زمان و پيشرفت ديگر تكنولوژيها در جامعه دانست و ادامه داد: در گذشته درمان بسياري از بيماريها به دليل نبود امكانات ويژه در گيلان ميسر نبود و بيماران به تهران اعزام ميشدند.
وي با بيان اينكه در گذشته در يك روز بالغ بر چهار مورد تصادفي با آمبولانس به تهران اعزام ميشد، خاطرنشان كرد: امروز گيلان به بيشتر تجهيزات روز پزشكي مجهز شده و علاوه بر درمان بيماران داخلي پذيراي بيماران خارجي هست.
بهبودي از پذيرش توريسم سلامت در 15 رشته تخصصي در گيلان خبر داد و گفت: امروز وضعيت درمان در كشور به ويژه در گيلان با بسياري از كشورهاي اروپايي مدعا برابري ميكند.
وي تصريح كرد: در دهه 70 هيچ مركز درماني در كشور مجهز به MRI نبود تا اينكه در سال 72 براي نخستين بار در كشور با كمك يك خير رفسنجاني اين فناوري تهيه شد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي گيلان با اشاره به دستگاه MRI در سال 78 در بيمارستان پورسيناي رشت براي نخستين بار در گيلان، اضافه كرد: اكنون رشد و توسعه صنعت و تجهيزات پزشكي در كشور همپاي بيشتر كشورهاي اروپايي است.
وي با اشاره به تاريخچه چشم پزشكي در كشور افزود: در گذشته جراحي چشم در كشور و گيلان به سختي انجام ميشد و بيمار پس از جراحي بايد زير مراقبتهاي سخت و ويژه قرار ميگرفت.
بهبودي با اشاره به انجام جراحي چشم در گيلان به وسيله ليزر، يادآور شد: با اين روش بيمار زودتر بهبود يافته و ديگر نيازي به استراحتهاي طولاني و طاقتفرسا نيست.
وي با بيان اينكه امروزه تكنيكهاي جراحي در كشور بسيار بالاست، اذعان كرد: هدف از برگزاري اين نمايشگاهها مقايسه گذشته با حال و گام گذاشتن براي آيندهاي بهتر در اين عرصه است.
اين مسئول نمايشگاه را تنها محلي براي گذار ندانست و افزود: نمايشگاههاي علمي بهترين مكان براي تفكر و انديشيدن است.
وي با تأكيد براينكه نبايد به وضعيت موجود قانع بود، يادآور شد: امروزه مقالات پژوهشي پژوهشگران ايراني در جهان حرف نخست را ميزند. بهبودي از برگزاركنندگان نمايشگاه مذكور به ويژه سازمان همياري شهرداريها، معاونت درمان، ستاد بازرسي، پزشكان و روساي بيمارستانها و شركتهاي قدرداني كرد.
به گزارش فارس، سومين نمايشگاه بينالمللي تجهيزات پزشكي، دندانپزشكي، دارويي، بهداشتي، طب ورزشي و صنعت سلامت امروز با حضور 90 شركت داخلي و خارجي، پزشكان، روساي بيمارستانها و ... در رشت افتتاح شد.
انتهاي پيام/84002/ي30
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]