محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855100785
عربستان آمادگي سفر ظريف را نداشت / پيوستن كشورهاي عربي به مذاكرات هسته اي موضوعيت ندارد
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: عربستان آمادگي سفر ظريف را نداشت / پيوستن كشورهاي عربي به مذاكرات هسته اي موضوعيت ندارد
سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان گفت: آمادگي لازم براي سفر وزير امور خارجه به عربستان از سوي مقامات سعودي وجود نداشت اما برنامه سفر در دستور كار ما قرار دارد.
به گزارش خبرنگار مهر، مرضيه افخم سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان در نشست هفتگي خود با خبرنگاران در پاسخ به سئوالي درباره اظهارات وندي شرمن و اوباما پيرامون غني سازي ايران، گفت: اين اظهارات و بيانات مختلفي كه مقامات آمريكايي دارند را دنبال مي كنيم و در كنار آن ابعاد سياست داخلي آمريكا را نيز رصد مي كنيم. آنچه مشخص است تضاد منافع ايجاد شده و جهاتي تلاش دارند كه مسير ايجاد شده و كنوني را به انحراف بكشانند.
از زاويه ديگر نگاه مي كنيم
سخنگوي وزارت امور خارجه ادامه داد: البته مسئولان آمريكايي حرف هاي نامربوط مي زنند اما شايد حرف اصلي پذيرش غني سازي بود كه در فضاي تبليغاتي مورد توجه قرار نگرفت، مسئولان آمريكا به بي اثر بودن تحريم ها اذعان داشتند.
افخم گفت: ما از زاويه ديگري به صحبت ها نگاه كرديم، نوعي اذعان به پذيرش واقعيات موجود ايران در صحبت ها بود كه نشانه قدرت و پيشرفت ايران علي رغم تحريم هاي صورت گرفته است.
وي با بيان اينكه تحريم ها هيچ گونه اثري نداشته ، اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران در طول مذاكرات و مسيري كه انتخاب كرده احقاق حقوق مردم را مورد نظر قرار داده و از تمام ظرفيت هاي ديپلماسي در اين راه استفاده خواهد كرد.
انعقاد پيمان جامع بين ايران و افغانستان
سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ به سئوال ديگري درباره سفر حامد كرزاي به تهران و اينكه روساي جمهور ايران و افغانستان توافق كردند دو كشور براي پيمان جامع گفتگوهاي خود را آغاز كنند، اظهار داشت: روساي جمهور ايران و افغانستان در ديداري كه در طول سفر كرزاي داشتند تفاهم كردند كه پيمان جامع دوستي بين دو كشور منعقد شود. بر اساس اين توافق قرار شد وزراي خارجه دو كشور اقدامات كارشناسي براي تهيه متن تفاهم در ابعاد سياسي، امنيتي، فرهنگي و اجتماعي را تنظيم كنند و اميدواريم اين پيمان و تفاهم براي همكاري جامع دو كشور دوست و برادر پايه هاي اين روابط را قوي تر كند.
افخم در مورد جزئيات سفر وزير امور خارجه روسيه كه امشب به تهران سفر مي كند نيز گفت: آقاي لاوروف امشب وارد تهران مي شود و اين سفر در چارچوب گفتگوهاي مستمر بين ايران و مسكو است. ايشان در سفر دو روزه خود با همتاي خويش ديدار و گفتگو خواهد داشت و همكاري هاي تهران و روسيه در موضوعات دوجانبه و منطقه اي مورد بررسي قرار مي گيرد؛ در پايان سفر نسبت به توافقات حاصله اطلاع رساني بيشتري انجام مي شود.
عربستان آمادگي سفر ظريف را نداشت
وي درپاسخ به اين سوال كه به نظر مي رسد روابط ايران و عربستان قطع شده است و اينكه آيا عربستان از ايران درخواستي دارد و اينكه عربستان با رژيم صهيونيستي برعليه ايران متحد شده است، گفت: دكتر ظريف سفر موثر و مفيدي را به كشورهاي منطقه داشتند. جمهوري اسلامي ايران در شروع سفر آمادگي داشت به كشور عربستان سفر كند، لازم است آمادگي هايي در آن سمت ايجاد شود و چنانچه ايجاد شود ما عربستان را از ليست كشورهايي كه هدف سفر هستند خارج نكرده ايم.
افخم افزود: عربستان كشور مهم منطقه است و معتقديم با همكاري و صحبت مسائل منطقه حل مي شود. جمهوري اسلامي ايران بارها آمادگي خود را اعلام كرده و اميدواريم در اولين فرصت كه عربستان آماده باشد اين سفر صورت گيرد.
وي ادامه داد: بايد بپذيريم كه اگر گفتگوها كم شود امكان سوء تفاهم و تبليغات وجود دارد لذا براي دستيابي به گفتگوهاي مستقيم و افزايش همكاريها به ويژه با همسايگان جنوب خليج فارس آماده هستيم و براي عربستان نيز نقش ويژه قائليم.
سخنگوي دستگاه سياست خارجي در پاسخ به اين سئوال كه با توجه به اين صحبت ها آيا درخواستي از طرف ايران براي سفر آقاي ظريف به عربستان وجود داشته و عربستان مخالفت كرده است، گفت: من نگفته ام كه مخالفت شده بلكه آمادگي لازم براي مقامات عربستان براي انجام سفر وجود نداشت. آمادگي داريم در زمان مناسب اين سفر انجام شود و سفر در دستور كار است.
افخم همچنين در پاسخ به سئوالي در اين باره كه شروع و اجراي برنامه مشترك توافق هسته اي از چه زماني خواهد بود، گفت: ارزيابي ما نسبت به شروع و اجراي برنامه مشترك پس از گفتگوهاي كارشناسان در وين است. ارزيابي دقيق از اينكه اقدام مشترك در چه مقطع و چه گامي شروع مي شود با اين دور از گفتگوهاي كارشناسي و يا اگر لازم باشد گفتگوهاي كارشناسي آينده صورت خواهد گرفت.
فروپاشي تحريم ها آغاز شده
مرضيه افخم در پاسخ به سوال ديگري در اين باره كه رسانه هاي غربي اعلام كردند 90 درصد قانون تحريم جديد عليه ايران در كنگره آمريكا طي شده است و در صورت تصويب وضعيت توافق نامه ژنو چه خواهد بود؟، بيان كرد: در مورد بحث تحريم ها مواضع جمهوري اسلامي ايران نسبت به ابعاد و موضوع تحريم كاملا روشن است، ما بارها اعلام كرده ايم كه تحريم ها ظالمانه است و آنها را مردود مي دانيم.
وي ادامه داد: در طي مذاكرات نيز بر اساس طرح ارائه شده از سوي جمهوري اسلامي ايران گام نهايي را برداشته شدن همه تحريم ها مي دانيم، تحريم هاي يك جانبه، چند جانبه و تحريم هاي شوراي امنيت و براساس مذاكراتي كه انجام شد و برنامه اقدام مشترك از نظر ما ساختار تحريم شكاف برداشته، فروپاشي آن آغاز شده است.
سخنگوي دستگاه ديپلماسي گفت: اينكه درصدهايي اعلام مي شود تلاش ها براي فضاسازي و ايجاد فضاي رواني پيرامون موضوعات مختلف است و اميدوار هستيم در طي اين مسير و گام نهايي بحث تحريم كاملا منتفي شود و براي اين منظور تيم مذاكراتي ايران كاملا مصمم هستند كه گام نهايي براي لغو كامل تحريم ها و داشتن برنامه هسته اي صلح آميز با لحاظ شدن برنامه غني سازي و اهداف مورد نظر كشورمان حاصل شود.
افخم در پاسخ به سوال ديگري درباره تعامل وزارت امور خارجه و مجلس و اينكه آقاي ظريف در طول دوران وزارت خود تاكنون 10 بار با نمايندگان ديدار داشته اند ولي روز گذشته تعدادي از نمايندگان خواستار تجديدنظر در ادامه كار دكتر ظريف شدند، بيان كرد: در مورد بحث تعامل با مجلس وزارت امور خارجه به عنوان يكي از نهادهاي مجموعه دولت كاملا بر اين تعامل سازنده عقيده دارد برداشت ما اين است و بر اين كار مصمم هستيم كه براي تعامل سازنده با مجموعه كشورهاي جهان لازم است كه تعامل سازنده را در داخل تقويت كنيم.
سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان افزود: بر اين است به نظرم مي آيد كه 10 دور حضور وزير امور خارجه در مجلس كه اگر امروز را نيز حساب كنيم به 11 دور مي رسد، در اين مسير ارزيابي مي شود ضمن احترام به حقوق نمايندگان و ارزيابي هايي كه نسبت به كار مجلس و وزارت امور خارجه داريم، معتقديم بايد تعامل سازنده شكل بگيرد، شفاف سازي نسبت به سياست ها و همچنين پاسخگويي به سوالات را كاملا مورد توجه داريم و نسبت به آينده همكاري و روند كار خوشبين و مصمم هستيم كه هرگونه سوءبرداشت و سوءتفاهمي برطرف شود و معتقديم با گفتگوهاي منطقي و بدور از جنجال و هياهو و كاملا در فضاي كارشناسي و تخصصي امكان تعامل بيشتر و كار بسيار موثرتر و مثبت تري فراهم است.
وي تاكيد كرد: دكتر ظريف بر همين اساس امروز در كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي حضور پيدا خواهند كرد و در همين چارچوب به سوالات نمايندگان پاسخ مي دهند و اميدوار هستيم اين روند گفتگوها و تعاملات هر چه بيشتر ادامه يابد.
سخنگوي دستگاه ديپلماسي در پاسخ به سوال خبرنگاري درباره اظهارات مديركل سياسي وزارت امور خارجه مبني بر اينكه توافق ژنو را عملياتي كرده اند يعني اجراي اين توافق آغاز شده است، گفت: مذاكرات كارشناسي ايران و 1+5 از روز گذشته در وين شروع شده است و لازم است طرفين ديدگاه ها را بررسي كنند تا بتوانند اقداماتي را كه براي اجرايي كردن برنامه اقدام مشترك لازم است را مشخص كنند.
افخم ادامه داد: سفر بازرسان به ايران نيز در چارچوب توافقات قبلي بوده است كه بين آژانس و سازمان انرژي اتمي صورت گرفته، گرچه كارشناساني از آژانس بين المللي انرژي اتمي به عنوان ناظر در مذاكرات وين حضور دارند.
سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان در پاسخ به سوال ديگري در اين باره كه با توجه به اينكه بازرسان آژانس بر نحوه فعاليت ايران نظارت مي كنند و آيا نهاد نظارتي ديگري براي نظارت بر نحوه فعاليت 1+5 وجود خواهد داشت، گفت: بر اساس آنچه تفاهم شده و بر اساس برنامه اقدام مشترك كميسيوني از طرف هاي مذاكره كننده تشكيل خواهد شد و اين كميسيون بر ابعاد و چگونگي توافقات نظارت خواهد كرد تا در صورت ايجاد اشكال، سوءتفام يا سوالي اين كميسيون نسبت به روشنگري و اقدام لازم تصميم بگيرد.
واكنش به لشكركشي فرانسه در افريقا
خبرنگاري در اين باره كه دولت فرانسه مشغول لشكركشي به آفريقاي مركزي است و اينكه آيا دولت ايران از نظر حمايت واكنشي عليه فرانسه نشان داده و يا خواهد داد، سوال كرد و افخم پاسخ داد: كشور آفريقاي مركزي، كشوري است كه داراي پتانسيل هاي داخلي زيادي است و توانايي هاي اقتصادي دارد كه بنابه تاريخچه آفريقا هنوز نتوانسته به طور بهينه از اين امكانات استفاده كند.
وي افزود: ما معتقديم سازمان ملل و كشورهاي موثر آفريقايي بايد براي كمك به حل و فصل بحران در آفريقا گام بردارند. ما بر اساس سياست اصولي خود معتقديم همواره كشورهاي منطقه توان حل و فصل موضوعات خود را دارند و هيچ نيروي خارجي نه از اين اختيار و نه از اين توان برخوردار است كه بتواند مشكلات يك منطقه را حل و فصل كند، لذا بر همين اساس نيز مشكلات آفريقاي مركزي را اميدواريم كه كشورهاي موثر آفريقايي با كمك سازمان ملل به ثبات برسانند و آرامش و صلح در اين كشورها برقرار شود.
خبرنگاري درباره اجلاس امنيتي منامه كه با حضور آقاي سجادپور از ايران برگزار شد و انگليس و آمريكا در اين اجلاس تاكيد داشتند كه حضور نظامي خود در خليج فارس را تقويت مي كنند، موضع جمهوري اسلامي ايران در اين باره چيست؟، پرسيد و افخم گفت: در ارتباط با اجلاس منامه آقاي سجادپور استاد دانشكده روابط بين الملل در اين اجلاس حضور يافتند كه سابقه حضور در دور قبلي اين اجلاس را نيز داشته اند. اظهارنظرهاي متعدد مقامات رسمي و غيررسمي در اين اجلاس ها مطرح مي شود و عمدتا اينها ديدگاه هاي كارشناسي است كه ما اين نگاه را كه همواره آنها تلاش دارند منطقه خليج فارس را به عنوان منطقه اي براي حضور نظامي بيگانگان قلمداد كنند، مردود مي دانيم و از نظر ما پذيرفته شده نيست.
وي افزود: اين اظهارات مي خواهد اين بحث را تداعي كند كه كشورهاي خليج فارس از توان حل و فصل موضوعات منطقه برخوردار نيستند. ما كشورهاي منطقه را دعوت مي كنيم به اينكه راهكارهايي را براي تقويت همگرايي و گسترش مناسبات و همكاري هاي دوجانبه و چندجانبه تقويت كنند و اجازه حضور و دخالت بيگانگان را در منطقه ندهند.
سخنگوي دستگاه ديپلماسي تاكيد كرد: ما مخالفت خود را با اين گونه اظهارات قبلا اعلام كرديم و مجددا نيز اعلام ميكنيم، خليج فارس منطقه اي است كه ملت هاي منطقه خود مي توانند مشكلات منطقه را حل و فصل كنند تكرار صحبت هايي كه چندين دهه است كه به گوش مي رسد هيچ اثري ندارد جز اينكه بخواهد اختلاف ايجاد كند يا به سوءتفاهمات دامن بزند.
سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان در پاسخ به سوال خبرنگار يك شبكه عربي در اين باره كه اگر حضور بازرسان آژانس در ايران اولين گام باشد، اولين گام غربي ها در مقابل اين گام ايران چيست؟ و اينكه آيا در طول شش ماه اقدامات گام به گام صورت مي گيرد يا هر كسي اقدامات خود را انجام مي دهد و در پايان مورد بررسي قرار مي گيرد؟، گفت: سفر بازرسان آژانس به ايران در ادامه توافقي بوده كه در مذاكرات ميان آژانس و سازمان انرژي اتمي انجام شده، بر اساس رويكرد جديدي كه براي همكاري ميان ايران و آژانس صورت گرفت، توافق شد كه برنامه هاي كاري تنظيم شود، لذا سفر بازرسان و بازديد از كارخانه اراك گامي در اين مسير بود.
افخم ادامه داد: مذاكرات كارشناسان ايران و 1+5 از روز گذشته در وين شروع شده تا اقدامات دو طرف براي عملياتي كردن و اجرايي كردن برنامه اقدام مشترك تعريف شود و آن مسير كار خود را آغاز كند.
درخواست كشورهاي عربي موضوعيت ندارد
وي در پاسخ به سوال ديگري در اين باره كه قطر و عربستان درخواست كرده اند كه گروه 1+5 تبديل به 2+5 شود و كشورهاي خليج فارس به اين مذاكرات افزوده شوند و واكنش ايران در اين باره چيست؟، بيان كرد: ساز و كارهاي همكاري و ديالوگ مستند بين ما و همسايگانمان وجود دارد، ساز و كارها روشن و بديهي است و بحث هايي كه مطرح مي شود، موضوعيتي ندارد.
سخنگوي دستگاه ديپلماسي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين احتمال وجود دارد كه مذاكرات ايران و 1+5 در سطح كارشناسي در روزهاي آينده نيز ادامه پيدا كند، تصريح كرد: در تماسي كه با تيم مذاكره كننده در وين داشته ايم مذاكرات امروز نيز ادامه دارد نياز كارشناسان به گفتگوي بيشتر بايد در طول جلسات مشخص شود، شايد به دورهاي ديگري براي مذاكره نيز نياز باشد.
سخنگوي وزارت امور خارجه درباره سفر جك استراو به ايران گفت: گروهي از نمايندگان انگليس اعلام تمايل كردند با شروع دولت يازدهم به ايران سفر كنند، در پاسخ به اين تمايل آنها قرار است جك استراو به همراه چند نفر از نمايندگان در دي ماه سفري به ايران داشته باشند.
افخم درباره اظهارات جان كري مبني بر اينكه ايران در سال 2003 به جورج بوش رئيس جمهور وقت آمريكا پيشنهاد توافق هسته اي داده بود، بيان كرد: مقامات متعددي در آمريكا شروع اين دوره از مذاكرات صحبت هايي دارند، مفهوم كلي اين است كه همواره جمهوري اسلامي آماده يك كار جدي براي رفع نگراني هاي منطقه بوده است اينكه چگونه اين دريچه و فرصت را غربي ها بسته و به سمت تحريم روي آوردند، كاملا روشن است.
وي گفت: آنها گفتند با فشار مسير خود را پيش ببرند و از اين دريچه استفاده نكردند ما اميدواريم واقع بيني حاكم شود و در عين بي اعتمادي كه به آمريكا داريم اميدواريم نسبت به گذشته درس هايي گرفته باشند و فشار و تحريم ها را ادامه ندهند.
سخنگوي دستگاه ديپلماسي گفت: امروز پنجره براي حل اين بحران غيرضروري باز شده بايد از اين پنجره استفاده كنند و نشان دهند در مسير حل اين موضوع هستند.
واكنش به اظهارات اخير اوباما
سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري فرانسه مبني بر اينكه رئيس جمهور آمريكا و مقامات ديگر گفته اند كه غني سازي ايران بايد در گام نهايي محدود باشد و رآكتور اراك نبايد در ايران وجود داشته باشد و اينكه آيا ايران اين محدوديت را مي پذيرد، تصريح كرد: ما به طور شفاف اعلام كرديم كه گام پاياني برداشته شدن همه تحريم ها با حفظ ساختار هسته اي ايران كه شامل غني سازي است و همچنين امكانات و برنامه هايي كه اكنون در اختيار داريم، است و همه اين موارد بايد حفظ شود.
افخم افزود: اينكه از ابتدا بخواهيم نسبت به گام نهايي اظهارنظر كنيم زود است، اما احقاق حقوق مردم ايران در برنامه صلح آميز هسته اي و حفظ ساختار برنامه هسته اي حتما در اين گام بايد حفظ شود. متاسفانه فكت شيد مقامات آمريكايي به بي اعتمادي دامن زد آنها بخش هايي از توافق را اعلام نكردند كه حتي از سوي روزنامه هاي آمريكايي نيز مورد نقد قرار گرفتند.
وي گفت: گام پاياني قطعا از نظر ما از امروز روشن است و تيم مذاكره كننده هسته اي ايران به طور جدي گام ها را دنبال مي كند.
سخنگوي دستگاه ديپلماسي در پاسخ به اين سوال كه آيا لاوروف در سفر به تهران پيشنهادي درباره كنفرانس ژنو 2 خواهد داشت، اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران و روسيه پيرامون موضوعات منطقه به ويژه سوريه مذاكرات و رايزنيهاي مستمري دارند طبعا در اين سفر پيرامون اين موضوع و اجلاس ژنو 2 گفتگو خواهد شد، ديدگاه هاي مشترك ايران و روسيه نزديك به هم است و هر دو كشور معتقدند راهكار ديپلماتيك بايد بكار گرفته شود.
سخنگوي وزارت امور خارجه ادامه داد: مخالفت هاي صريح دو كشور در نظامي گري و توسل به زور كاملا مشخص است ظرفيت هاي ايران و روسيه و ديدگاه هاي مشترك آنها كمك كننده است تا در مورد حل بحران گام هاي موثري برداشته شود.
افخم در پاسخ به اين سوال كه نظر رسمي جمهوري اسلامي ايران درباره توافق نامه امنيتي افغانستان و آمريكا چيست؟، گفت: ما اعلام كرديم گرچه اين پيمان امنيتي موضوع داخلي افغانستان است آن را در چارچوب مصالح درازمدت افغانستان نمي دانيم اميدواريم هر تصميمي بر اساس مصالح درازمدت افغانستان و منافع منطقه صورت گيرد.
كد خبر: 2192601
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۱۹ - ۱۳:۰۳
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]
صفحات پیشنهادی
ظريف: «لوينسون» در ايران نيست/مذاكرات هستهاي از مسير خود خارج شده است
ظريف لوينسون در ايران نيست مذاكرات هستهاي از مسير خود خارج شده است وزير خارجه ايران در مصاحبه با يك شبكه آمريكايي با اشاره به تحريمهاي جديد آمريكا گفت كه مذاكرات هستهاي از مسير خارج شده اما هنوز نمرده است به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از رويترز محمد جواد ظريف وزير خارجه اظريف در گفتگو با شبكه سي بي اس: مذاكرات هستهاي هنوز نمرده است
ظريف در گفتگو با شبكه سي بي اس مذاكرات هستهاي هنوز نمرده است پروسه مذاكرات از مسير خارج شده اما نمرده است ما سعي ميكنيم آن را دوباره در مسير درست قرار دهيم و به مذاكرات ادامه دهيم ظريف در گفتگو با شبكه سي بي اس مذاكرات هستهاي هنوز نمرده است وزير خارجه ايران در مصاحبه با يكظريف:مذاكرات سختي با1+5 داريم/طرف مقابل رفتارهاي معقولي در گذشته نداشته و اعتماد ما را از بين برده
ظريف مذاكرات سختي با1 5 داريم طرف مقابل رفتارهاي معقولي در گذشته نداشته و اعتماد ما را از بين برده محمد جواد ظريف وزير امور خارجه ايران گفت با جديت و دقت بنده و همكاران با كمك همه مقام ها مراحل مذاكره درباره پرونده هسته اي را به نحو احسن ادامه خواهيم داد جمعه 29 آذر 1392ظريف: مذاكرات هستهاي با دشواري پيش ميرود
ظريف مذاكرات هستهاي با دشواري پيش ميرود وزير امور خارجه كشورمان با تاكيد بر اينكه مذاكرات كارشناسي پيرامون موضوع هسته اي ايران با دشواري جلو مي رود گفت مذاكرات راحتي نيست بايد ريزه كاري ها مورد توجه قرار گيرد به همين دليل روند به كندي جلو ميرود به گزارش مهر محمدجواد ظريفظريف: مذاكرات هستهاي ادامه مييابد
ظريف مذاكرات هستهاي ادامه مييابد محمد جواد ظريف وزير امور خارجه كشورمان روز يكشنبه در گفتوگو با شبكه خبري سيبياس با اشاره به اقدام وزارت خزانه داري آمريكا كه روز پنج شنبه فهرست سياهش عليه شركتها و افراد ايراني را گسترش داد گفت اين اقدام بسيار اشتباهي بود كه او را غمعراقچی: احتمال برگزاری دور بعدی مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 در سطح معاونان وزیر/ سفر بازرسان آژانس ربطی به ت
عراقچی احتمال برگزاری دور بعدی مذاکرات کارشناسی ایران و 1 5 در سطح معاونان وزیر سفر بازرسان آژانس ربطی به توافقنامه ژنو نداشت عضو ارشد تیم مذاکره کننده هستهای گفت ممکن است دور بعدی مذاکرات کارشناسی ایران و 1 5 در سطح معاونان وزیر یا حداقل بنده و خانم اشمیت برگزار شود تا برخمعاون وزیر خارجه: سفر ظریف به عربستان در دستور کار است
معاون وزیر خارجه سفر ظریف به عربستان در دستور کار است معاون عربی و آفریقای وزارت امورخارجه روزسه شنبه گفت که سفر دکتر محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان به عربستان سعودی در دستور کار است آفتاب حسین امیر عبدالهیان که در بغداد بسر می برد در گفت وگو با ایرنا اضافه کرد این سفامير عبداللهيان: سفر ظريف به عربستان در دستور كار است
امير عبداللهيان سفر ظريف به عربستان در دستور كار است معاون عربي و آفريقاي وزارت امورخارجه گفت سفر دكتر محمدجواد ظريف وزير امورخارجه كشورمان به عربستان سعودي در دستور كار است حسين امير عبداللهيان كه در بغداد بهسر ميبرد در گفتوگو با ايرنا اضافه كرد اين سفر پس از تنظيم برنامذاكرات هستهاي بهكندي پيش ميرود ظريف در نشست خبري با همتاي ايتاليايي:
مذاكرات هستهاي بهكندي پيش ميرود ظريف در نشست خبري با همتاي ايتاليايي وزير امور خارجه كشورمان با تاكيد بر اينكه مذاكرات كارشناسي پيرامون موضوع هسته اي ايران با دشواري جلو مي رود گفت مذاكرات راحتي نيست بايد ريزه كاري ها مورد توجه قرار گيرد به همين دليل روند به كندي جلو ميروآغاز نشست شوراي وزيران اتحاديه اروپا با بررسي مساله هستهاي ايران ظريف: مذاكرات از مسير خارج شده است
آغاز نشست شوراي وزيران اتحاديه اروپا با بررسي مساله هستهاي ايران ظريف مذاكرات از مسير خارج شده است نشست شوراي وزيران اتحاديه اروپا در بروكسل به رياست كاترين اشتون رييس سياست خارجي اتحاديه اروپا با محوريت ايران اوكراين و سوريه آغاز شد به گزارش ايسنا در ابتداي اين جلسه شوراي وزظریف: مذاکرات هستهای کند پیش میرود
ظریف مذاکرات هستهای کند پیش میرود ظریف گفت مذاکرات راحتی نیست باید ریزه کاری ها مورد توجه قرار گیرد روند به کندی جلو می رود و امیدواریم با تعهد حسن نیت و مهمتر از آن توجه به تصویر کلان که یک تصمیم سیاسی از سوی مسئولان ایران و 1 5 است کار را پیش ببریم و مانع از ورود به موضعربستان خواستار حضور در مذاكرات هسته اي با ايران شد
عربستان خواستار حضور در مذاكرات هسته اي با ايران شد شاهزاده سعودي با انتقاد از سياست هاي رئيس جمهور آمريكا در خاورميانه خواستار حضورعربستان در مذاكرات هسته اي با ايران شد به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از وال استريت ژورنال تركي الفيصل شاهزاده سعودي و رئيس سابق دستگاه اطلاعاتي عرمشروح نشست هفتگي سخنگوي دستگاه ديپلماسي:سفر ظريف به اسلامآباد/جزاير سهگانه ايراني جزو لاينفك خاك ايران/تحريم
مشروح نشست هفتگي سخنگوي دستگاه ديپلماسي سفر ظريف به اسلامآباد جزاير سهگانه ايراني جزو لاينفك خاك ايران تحريم جديد تخريب كننده مسير مذاكرات سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان وضع و اجراي هرگونه تحريم جديد را تخريبكننده مسير مذاكرات خواند و گفت هرگونه اقدامي كه اين مسير را تخريب-
گوناگون
پربازدیدترینها