تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند فرمود: «... هرگاه بنده بگويد: بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، خداى متعال مى‏گ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872072766




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هيچ تماس محرمانه‌اي بين ايران و آمريكا صورت نگرفته است/ جك استراو دي‌ماه به تهران مي‌آيد/ واكنش به تغيير لحن شيمون پرز


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: هيچ تماس محرمانه‌اي بين ايران و آمريكا صورت نگرفته است/ "جك استراو" دي‌ماه به تهران مي‌آيد/ واكنش به تغيير لحن "شيمون پرز"
سخنگوي وزارت امور خارجه ابراز اميدواري كرد كه هرگونه سوء تفاهم كه مابين نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و وزارت امور خارجه وجود دارد در فضا و ارتباطي كاملا دوستانه برطرف شود.
به گزارش خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران مرضيه افخم سخنگوي وزارت امور خارجه در نشست خبري امروز (سه‌شنبه) با خبرنگاران در پاسخ به سوالي مبني بر تداوم تعامل وزارت امور خارجه با مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: وزارت امور خارجه به عنوان يكي از نهادهاي زيرمجموعه دولت به اين تعامل سازنده عقيده داشته و بر اين موضوع مصمم است.

وي در ادامه با تاكيد بر اينكه وزارت امور خارجه براي تعامل سازنده با كشورهاي جهان نيازمند فراهم‌آوري تعامل گسترده تر در داخل است، گفت: 10 دوره حضور وزير امور خارجه كشورمان در مجلس شوراي اسلامي و تاكيد بر تعامل سازنده با مجلس و همچنين احترام به نمايندگان مجلس را يكي از موضوعات بسيار مهم در ديدارهاي دوجانبه مي‌توان تلقي كرد.

سخنگوي دستگاه ديپلماسي تاكيد كرد: معتقديم كه بايد اين تعامل سازنده به دور از حاشيه‌سازي‌ها و به منظور پاسخگويي به مطالبات و پرسش‌هاي نمايندگان انجام شود و ما نيز به تداوم روند كار خوشبين هستيم و اميدواريم هرگونه سوء تفاهم كه مابين نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و وزارت امور خارجه وجود دارد در فضا و ارتباطي كاملا دوستانه برطرف شود.

افخم افزود: معتقديم با گفتگو در فضايي به دور از تنش امكان تعامل بيشتر فراهم خواهد شد، لذا وزير امور خارجه نيز امروز به منظور تعامل گسترده تر خود با نمايندگان در كميسيون امنيت ملي مجلس حضور خواهد يافت.

سخنگوي دستگاه ديپلماسي كشورمان در بخش ديگري از اظهاراتش در تشريح جزئيات پيمان دوستي كه بين روساي جمهوري ايران و افغانستان منعقد شد، گفت: در ديدار اخير رئيس‌جمهور افغانستان دكتر روحاني، يك پيمان جامع دوستي في مابين اين دو كشور منعقد شد كه بر اساس آن قرار شده وزراي خارجه دو كشور كارهاي كارشناسي دو كشور را به منظور تهيه متن تفاهم‌نامه در حوزه‌هاي اجتماعي، سياسي، فرهنگي، اقتصادي تنظيم كنند.

وي ادامه داد: اميدواريم اين تفاهم‌نامه براي ارتباطات درازمدت و جامع و فراگير بتواند مثمر ثمر واقع شده و پايه‌هاي ارتباطي ايران و افغانستان را گسترده تر كند و موجب گسترش ابعاد دوستي شود.

سخنگوي دستگاه ديپلماسي در بخش ديگري از اظهاراتش در مورد ادعاي باراك اوباما رئيس‌جمهوري آمريكا درمورد تماس محرمانه بين جمهوري اسلامي ايران و اين كشور اظهار داشت: هيچ گونه گفتگوي محرمانه‌اي بين ايران و آمريكا صورت نگرفته و تمام آنچه در مذاكرات انجام شده پيرامون گفتگوي هسته‌اي با 5+1 بوده است.

وي همچنين در مورد اظهارات اخير "شيمون پرز" در مورد جمهوري اسلامي ايران تصريح كرد: هيچگونه تغييري در مواضع ايران و ديدگاه‌مان نسبت به رژيم صهيونيستي ايجاد نشده و ايجاد نخواهد شد.

افخم با بيان اينكه جمهوري اسلامي ايران رژيم صهيونيستي را به رسميت نمي‌شناسد ، گفت: مواضع ما در قبال اين رژيم جعلي كه وجودش بر پايه قتل و جنايت بوده، روشن است و اين تبليغات كه براي خروج آنها از انزوا انجام مي‌شود بي‌اثر است لذا آنها تلاش دارند با اين گونه اظهارات افكار عمومي را تحت تاثير قرار دهند.

سخنگوي وزارت امور خارجه افزود: ملت‌هاي منطقه در قبال اين اظهارات هوشيار هستند لذا انتخاب ادبيات جديد آن‌ها براي خروج از انزوايي كه در آن قرار دارند بي اثر است و جهانيان نشان خواهند داد كه تحت تاثير فشارفريبنده آنها قرار نمي‌گيرند.

افخم همچنين با بيان اينكه سرگئي لاوروف وزير امور خارجه روسيه امشب وارد تهران مي‌شود،‌ گفت: اين سفر در چارچوب گفتگوها و رايزني‌ها مستمر بين تهران و مسكو انجام مي‌شود.

وي ادامه داد: لاوروف در اين سفر دو روزه علاوه بر ديدار و گفتگو با محمدجواد ظريف وزير امور خارجه كشورمان با دكتر روحاني رئيس‌جمهور نيز ديدار و گفتگو خواهد كرد.

سخنگوي دستگاه ديپلماسي كشورمان تصريح كرد: همكاري‌هاي تهران و روسيه، همكاري‌هاي عميقي است و ما همواره گفتگوهايي داشته‌ايم در همين راستا هم آخرين تحولات منطقه و ابعاد مختلف همكاري در اين ديدار مورد بررسي و گفتگو قرار خواهد گرفت و در پايان سفر لاوروف پيرامون جزئيات آن اطلاع‌رساني خواهيم كرد.

سخنگوي دستگاه ديپلماسي در بخش ديگري از اظهاراتش درباره مذاكرات كارشناسي ايران و 1+5 كه از روز گذشته در وين آغاز شده است، گفت: در اين مذاكرات طرفين اقدامات خود را براي اجرايي شدن توافقنامه ژنو مشخص و تعريف مي‌كنند.

افخم با اشاره به سفر بازرسان آژانس بين‌المللي انرژي اتمي به ايران افزود: سفر بازرسان آژانس در چارچوب تفاهمات قبلي جمهوري اسلامي ايران و اين نهاد بين‌المللي بوده كه البته در مذاكرات كارشناسي ايران و 1+5 ناظران ديگري هم از آژانس انرژي اتمي حضور دارند.

وي ادامه داد: بر اساس برنامه، كميسيوني از طرف‌هاي مذاكره‌كننده تشكيل مي‌شود كه بر چگونگي اجراي تفاهمات نظارت داشته و درخصوص موارد تصميم مي‌گيرند.

سخنگوي وزارت امور خارجه در بخش ديگري از اظهاراتش در مورد انتشار برخي از خبرها پيرامون لشكركشي دولت فرانسه به آفريقاي مركزي اظهار داشت: آفريقاي مركزي داراي پتانسيل‌هاي داخلي بسياري است كه البته هنوز نتوانسته از امكانات خود استفاده كند.

وي در ادامه افزود: ما معتقديم سازمان ملل متحد و كشورهاي آفريقايي موثر بايد براي حل اين بحران گام بردارند چرا كه ما اعتقاد داريم اين كشورهاي هر منطقه هستند كه توان حل و فصل آن منطقه را دارند و كشورهاي خارجي نمي‌توانند در امور داخلي دخالت كنند لذا اميدواريم كشورهاي موثر منطقه با همكاري سازمان ملل متحد به ساز و كار مناسبي براي جلوگيري از گسترش اين بحران دست يابند.

افخم همچنين در پاسخ به سوالي درباره برگزاري اجلاس امنيتي منامه تصريح كرد: از جمهوري اسلامي ايران آقاي سجادپور در اين اجلاس شركت كرد كه البته وي پيش از اين نيز در دوره قبلي هم حضور داشتند.

سخنگوي وزارت امور خارجه افزود: در هر حال اظهار نظرهاي مقامات رسمي و غير رسمي پيرامون اين اجلاس مطرح مي‌شود كه عمدتا اينها نظرات كارشناسي است، ما اين نگاه را كه همواره برخي تلاش دارند منطقه خليج فارس را به عنوان منطقه اي براي حضور خارجي ها بدانند، نمي‌پذيريم.

افخم تاكيد كرد: برخي مي‌خواهند بگويند كشورهاي منطقه توان حل و فصل مشكلات آن را را ندارند بنابر اين از كشورهاي منطقه دعوت مي‌كنيم كه با ساز و كار مناسب رايزني‌هاي منطقه اي را تقويت كرده و اجازه دخالت به ساير كشورهاي خارجي را ندهند.

وي افزود: خليج فارس منطقه‌اي است كه به كشورهاي منطقه اختصاص دارد ، مسائل اين حوزه تنها از طريق گفتگو ميان كشورهاي همين حوزه حل و فصل مي شود و تكرار اظهارات پيشين هيچگونه تاثيري جز دامن زدن به اختلافات ندارد.

سخنگوي دستگاه ديپلماسي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا وزير امور خارجه كشورمان در آينده نزديك به عربستان سفر خواهد كرد، اظهار داشت: دكتر ظريف سفرهاي بسيار موثر و مفيدي را به كشورهاي منطقه داشت ، جمهوري اسلامي ايران اين را آمادگي را داشت كه سفر به عربستان را نيز ترتيب دهد بنابر اين، لازم است آمادگي‌ها ايجاد شود و چنانچه اين تمهيدات انديشيده شد ، سفر صورت مي‌گيرد، ما اين سفر را از ليست خود حذف نكرده‌ايم.

وي تصريح كرد: عربستان كشور موثري در منطقه است اما معتقديم كه مسائل فيمابين با گفتگو حل مي‌شود، جمهوري اسلامي ايران بارها آمادگي خود را اعلام كرده و اميدواريم با اعلام آمادگي مقامات عربستاني سفر انجام شود و گفتگوها صورت پذيرد.

افخم همچنين با اشاره به برخي فضاسازي‌هاي رسانه‌اي پيرامون اين سفرها بيان كرد: بايد گفت كه اگر ميزان گفتگوها كم شود اين گونه تبليغات شدت مي‌گيرد و ما بار ديگر تاكيد مي كنيم كه براي عربستان نقش ويژه‌اي قائل هستيم.

سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالي پيرامون بازرسي بازرسان آژانس از تاسيسات هسته‌اي اراك و برداشتن گام از سوي غربي‌ها گفت: سفر بازرسان در ادامه توافقات ميان آژانس و سازمان انرژي اتمي ايران بوده است، تفاهم شده تا كميسيوني از طرف‌هاي مذاكرات ايران و 1+5 تشكيل شود تا بر ابعاد اجراي توافقات ژنو نظارت كند، اين بازديد گامي در جهت تفاهمات صورت گرفته است، در عين حال مذاكرات كارشناسان ايران و 1+5 از روز گذشته در وين شروع شده تا اقدامات دو طرف براي اجراي توافقات روشن شده و وارد فاز اجرايي و عملي شود.

افخم تاكيد كرد: ارزيابي ما نسبت به شروع برنامه مشترك پس از گفتگوي كارشناسان خواهد بود.

سخنگوي دستگاه ديپلماسي در پاسخ به سوالي در مورد اينكه قطر خواسته است كه 1+5 به 2+5 تبديل شود، اظهار داشت: ساز و كارهاي گفتگو و همكاري‌هاي مستمر بين ما و همكارانمان وجود دارد و اين ساز و كارها كاملا مشخص است لذا طرح‌ها و بحث‌هاي مطرح شده موضوعيتي ندارد.

افخم در بخش ديگري از اظهاراتش پيرامون حضور ظريف در مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: همواره همكاري و تعامل مجلس و وزارت امور خارجه مورد توجه ما است و ما براي آراي نمايندگان احترام قائل هستيم، آنان به عنوان نمايندگان ملت ايران در ارائه ديدگاهشان آزاد هستند و ما از نظرات سازنده استفاده مي‌كنيم.

وي افزود: در قبال اين طيف ما شاهد حمايت نمايندگان از گروه مذاكره‌كننده هم هستيم و اميدواريم همه اعضاي دستگاه سياست خارجي با اجماع به موفقيت دست يابند تا اهداف كشور تامين شود.

سخنگوي دستگاه ديپلماسي ادامه داد: در عين حال ما به توافق ميان قوا پايبنديم و معتقديم نمايندگان بايد نظرات خود را بگويند و ما نيز كاركردهاي خود را به صورت شفاف بيان كنيم چرا كه گفتگو بهترين راه است.

افخم همچنين در مورد مذاكرات كارشناسي ايران و 1+5 و سفر "جك استراو" به ايران گفت: مذاكرات وين امروز هم ادامه دارد و طولاني شدن آن در طول مباحث مشخص مي‌شود و شايد به دورهاي بعدي بيانجامد لذا قضاوت در مورد آن زود است.

وي ادامه داد: گروهي از نمايندگان پارلمان انگليس براي سفر به ايران ابراز علاقه كرده‌اند كه مجلس شوراي اسلامي دعوت نامه‌اي براي آنها ارسال كرده كه در همين چارچوب "جك استراو" در دي ماه سال جاري به ايران سفر مي كند و ديدار و گفتگوهايي را با مقامات كشورمان خواهد داشت.

افخم همچنين در مورد اظهارات اخير جان كري وزير امور خارجه آمريكا پيرامون مسئله غني‌سازي درايران تصريح كرد: مقامات غربي مسائل مختلفي را دراين زمينه مطرح كردند با اين حال ما معتقديم كه ايران همواره آماده اقدام جدي براي رفع نگراني‌هاي منطقه بوده، اينكه غربي‌ها چگونه اين دريچه و فرصت را بسته و به سمت تحريم رفته‌اند، روشن است .

وي افزود: آنها مي خواستند با اعمال فشار مذاكرات را پيش ببرند اما ما اميدواريم واقع‌بيني بر سياست‌هاي آن ها حاكم شود و آمريكايي‌ها از گذشته درس گرفته باشند.

ادامه دارد...

سه شنبه 19 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن