واضح آرشیو وب فارسی:فارس: بعد از حدود 100 روز از آغاز به كار شهردار جديد همدان رخ داددخالت و سنگاندازي شورانشينان همداني در انتصابات شهرداري
حدود 100 روز از آغاز به كار شهردار جديد همدان ميگذرد اما به جز تغييرات جزئي در ستاد، تغييرات اساسي در دور نخست انتصابات در مجموعه شهرداري اين شهر توسط شورانشينان همداني منتفي شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، با آغاز به كار شوراي اسلامي شهر چهارم در همدان 15 عضو اين شورا از 12 شهريور بعد از انجام مراسم تحليف، در مصاحبههاي مختلف مدعي بودند كه شهرداري همدان نياز به تغييرات گسترده دارد و با معرفي سريع شهردار جديد اين تحولات را از رأس حرم مجموعه عريض و طويل شهرداري شروع كردند.
امير رضا يوسفيان جانشين سيدمسعود عسگريان شد و تنها چهار روز بعد از آغاز به كار شورا با حكم سرپرستي به ساختمان شهرداري ستاد همدان رفت و كار خود را آغاز كرد.
بعد از انجام مراحل اداري امضاي حكم شهرداري كلانشهر، يوسفيان از 27 مهر رسماً شهردار همدان لقب گرفت و تنها يك هفته بعد از اخذ حكمش از وزير كشور دور جديد انتصابات و تغييرات را در شهرداري همدان شروع كرد.
در نخستين تغييرات در شهرداري همدان، حسن محمدي به عنوان معاون فرهنگي اجتماعي، مژگان گمار به عنوان معاون اداري مالي، عباس صوفي به عنوان معاون حمل و نقل و ترافيك، مهدي محتجب به عنوان معاون خدمات شهري و رضا عسكري به عنوان معاون شهرسازي و معماري شهرداري همدان منصوب شدند.
در حوزه مناطق محمدرضا نشهري به عنوان مدير منطقه يك شهرداري معرفي شد.
در بخش تغييرات سازمانها حسين لطفي به عنوان مدير عامل سازمان آتشنشاني و موسي رسولي با حفظ سمت به عنوان سرپرست سازمان عمران شهرداري، معراج عاشورلو به عنوان سرپرست سازمان پاركها و فضاي سبز و سيدمصطفي رسولي به سمت سرپرست سازمان نوسازي و بهسازي شهري همدان انتخاب شدند.
همچنين عباس آهنچيان به عنوان رئيس دفتر شهردار، محسن صادقيان نيز به عنوان مشاور عالي شهردار در امور توسعه و نگهداري و محسن زهري به سمت سرپرست كارخانه سيمان منصوب شدند.
تنها چند روز بعد از اعلام رسمي اين انتصابات در رسانهها اعضاي شوراي شهر همدان اين تغييرات را لغو كرده و مدعي شدند كه شهردار همدان بدون اطلاع و مشورت با آنان اين تحولات را صورت داده است.
حدود 40 روز از اعلام دور نخست انتصابات شهردار همدان ميگذرد و جالب است كه از 13 مورد جابجايي در مجموعه شهرداري تنها چند مورد صورت گرفته و آن هم به اجبار نه بر اساس تغييرات اساسي و كاربردي!
حضور محمد تبريزي در بين 15 نفر شورانشين چهارم باعث شد تا عباس صوفي جايگزين او در معاون حمل و نقل و ترافيك شود و نخستين تغيير اجباري شهردار حساب ميشود، حسن محمدي جانشين صوفي در معاونت فرهنگي اجتماعي شد و به دليل انتصاب رضا ابرارخرم مديرعامل سازمان پاركها و فضاي سبز به عنوان شهردار قروه درجزين سومين تغيير در شهرداري همدان به نام معراج عاشورلو خورد تا سرپرست اين سازمان شود.
تنها تغيير اساسي مجموعه شهرداري همدان حضور مژگان گمار به عنوان معاون اداري و مالي بوده كه جانشين سعيد زهري شده و زهري در يك سمت كم دردسر و كم اهميت به عنوان سرپرست كارخانه سيمان مشغول به كار شده است.
عباس آهنچيان به عنوان رئيس دفتر شهردار، محسن صادقيان نيز به عنوان مشاور عالي شهردار در امور توسعه و نگهداري، سمتهايي است كه ديگر شورا نميتواند دست روي آنها بگذارد يا به دليل آن كه در گذشته وجود نداشته از اهميت چنداني براي شورا برخوردار نيست.
حال بعد از اعلام رسمي انتصابات در شهرداري همدان به بهانههاي مختلف، تغييرات اساسي در سطح مديران عامل سازمانها و شهرداران مناطق لغو شده و كار از سنگاندازي گذشته و بوي دخالتهاي شورانشينان در تحولات شهرداري به مشام ميرسد.
به نظر ميرسد قانوني نانوشته تعيين شده كه از اين به بعد تمام انتصابات شهرداري پيش از اقدام به تصويب اعضاي شورا برسد.
همداني كه به نام پايتخت تاريخ و تمدن ايرانزمين شناخته ميشود و چند سالي است كه پيشوند كلانشهر هم را يدك ميكشد اين گونه رفتارها اصلاً زيبنده مردم با فرهنگش نيست و مسئولاني كه با رأي مستقيم شهروندان براي دفاع حقوق آنها به شورا شهر فرستاده شدهاند براي انتصابات نزديكان و وابستگان خود كار شهردار را به چالش و دستانداز كشيدهاند.
قانون به صورت شفاف دخالت در انتصابات و تغييرات در شهرداريها را توسط اعضاي شوراي اسلامي شهر ممنوع كرده اما اين روزها دور زدن قانون و سنگاندازي در همدان بسيار باب شده و همانند شوراي دور سوم، شهرداري اين شهر به محل آمد و رفت منصوبين و وابستگان شوراي شهر شده است.
شورانشينان نه تنها ورود و اعلام نظر در انتصابات مديران ارشد مجموعه شهرداري را حق خود ميدانند به تازگي در مواردي نقض قانون را علني كرده و با صدور مجوزهايي جابجايي نيروهاي پاييندستي را هم خود آغاز كردهاند.
به عنوان نمونه با توجه به كمبود نيروهاي آتشنشاني و همچنين اخذ تعهد از پرسنل جديدالورود اين سازمان كه حق جابجايي در هيچ سازمان يا نهادي وابسته به شهرداري را ندارند به تازگي يكي از معاونين شهردار راننده سابق خود را كه به استخدام رسمي سازمان آتشنشاني درآمده با مجوز شورا جابجا كرده و نقض قانون به راحتي و در روز روشن انجام ميشود.
آتش تند رئيس و اعضاي شوراي شهر در ابتداي آغاز به كار شوراي چهارم كه «ما براي تغييرات آمدهايم»، «ما براي تحقق خواستههاي مردم به شورا رفتهايم»، «ما همدان را به جايگاه اصلياش باز ميگردانيم» در حد حرف مانده و معناي عملي پيدا نكرده است.
انتصابات دامادها، وابستگان نزديك، فاميلهاي دور در شوراي شهر سوم همدان به امري عادي تبديل شده بود اما در شوراي چهارم هم اين گونه پيشبيني ميشود به نوع و روش ديگر با لغو حكم انتصابات شهردار به طرق مختلف انتصابات شوراييها صورت خواهد گرفت.
انتظار ميرود مسئولان دستاندر شوراي اسلامي شهري كه جايگاه ويژهاي در ايران عزيزمان دارد پاسخگوي اين مسائل باشد و به صورت شفاف و واضح مسائل مطرح شده را پاسخگو باشند.
بارها توسط مسئولان در سمتهاي مختلف اعلام شده همدانيها لياقت بهترينها را دارند اما در عمل سهمخواهي و دخالتهاي بيمورد نه تنها حقي از مردم با فرهنگ همدان گرفته نميشود بلكه بايد شاهد پسرفت در مسير توسعه و پيشرفت مديريت شهري پايتخت تاريخ و تمدن ايرانزمين باشيم.
در كنار همه اين مسائل به نظر ميرسد اعضاي 15 نفره شوراي شهر همدان با هم وفاق لازم را نداشته و تقسيمبنديهايي در داخل مجموعه اين شورا صورت گرفته و جمع هشت به هفت بودن اعضاي شورا باعث شده تا اختلاف نظرات اين منتخبان مردم همدان بيشتر از پيش ملموس شود كه اميدواريم اين مسئله به درايت عقلاي اين جمع به خوبي رفع شود تا دود اين اتفاقات به چشم مردم نرود.
===============
فرشيد گلمحمدي
===============
انتهاي پيام/89020
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 223]